Kommentarer (24)

 • Kan ikke forstå, hvorfor mænd ikke kan håndtere kvinder, der tjener mere. Selvfølgelig er det nederen, hvis den ene part tjener mere og konstant skal kommentere på det uanset om det er ham eller hende, men min mor tjener mere end min far og de har altså snart været sammen i 25 år. Intet problem der. Så, som jeg ser det er det helt sikkert din kærestes tab at han er så smålig, at han ikke kan unde dig det.

 • Wow. Mit ansigt gik fra stort smørret grin over højtlæsning af “kend din krop”, til væmmelse over menstruationsblodet over til ynk overfor den sørgelige (fattige) mand 😉

 • Åååh ja, jeg bliver aldrig træt af det her!
  Tilgengæld prøvede jeg at dele dette smukke øjeblik med min kæreste ved at læse dem op. Han kan slet ikke følge mig (os) i hvorfor det er god underholdning

  • Haha har det på helt samme måde med min kæreste, jeg læste hemmelighederne op for ham og der var bare stoneface.

  • Vil bare lige sige at min kæreste glæder sig lige så meget til Miriams hemmelighedsindlæg, som jeg gør. Han spørger engang imellem om ikke der snart kommer nye 🙂

  • Nu er bloggen jo generelt mere rettet mod kvinder, og derfor er de fleste hemmeligheder vist også fra kvindelige læsere, men lige præcis hemmelighederne (foruden datingindlæg, når de finder sted), trækker faktisk ret mange mænd til. 🙂

 • Åh altså, det er jo ikke sjovt at være gravid uden at ønske det, men synes ikke manden kan stille sådan en ultimatum. Det er jo ikke hans krop for faen!

  • Ja, hans barn- men hende der skal igennem en graviditet og smertefuld fødsel. Det er bestemt noget som man, som kvinde skal have lyst til at gå igennem. Jeg synes at det virker underligt at stille sådan et ultimatum op. Ligegyldigt om “ultimatumstilleren” er en kvinde eller en mand.

 • Fedt med den med hender der planlægger at fortælle om graviditet. Så kan han fandme lære det 😉
  Arj, men altså, kan det blive mere ignorant og mandeagtigt…

  • Ahh hold nu. Vi skal ikke ind i en kæmpe kønsdebat her, men det var da et noget unuanceret svar. Hun har, og skal have, 100% ret over sin egen krop, men det giver da vel også ham ret til at tage et aktivt valg. Han truer jo ikke med død og ødelæggelse (af hvad vi ved af, forstås!). Vi kvinder har meget magt i den slags valg, og det er sådan, det skal være. Men han må vel have et ønske om at være en forældre, og må jo derimod formode at hun ikke har lyst/klar til det samme, og så tager han (og hun, selvfølgelig) konsekvensen.
   Kære hemmelighedsholder; Please tag det valg, der er bedst for dig <3 Men please hold ikke din kæreste for nar.

  • Jeg tror nu hun hentyder til hemmeligheden med stedfaren der friede på studenderdagen og ikke den med aborten

 • Hvis I bor i en større by, så prøv at download Jodel – det vil I ikke fortryde, hvis I synes om hemmelighederne 🙂

 • Den med blogger-sygdomme [sætning slettet]. Jeg er helt uenig i den hemmelighed, må jeg indrømme. Jeg synes skam, at ALLE må frygte sygdomme og være bange for den slags, men der er en håndfuld bloggere, som har spundet guld på det over massere af indlæg, [slettet], skriver og skriver om, hvad der mon kunne ske og ja, så smider et smil op, når det som forventet ikke var noget som helst. Jeg undrer mig bare sådan – for hvis de rent faktisk var syge, så ville de pludselig have åbnet op for at hele deres læserskare kunne/skulle følge med i det, og det er da presset! Og hvis de ikke er syge, så er det ekstrem stor ståhej for ingenting. Måske det bare er et udtryk for vores tid, at man ikke kan få taget en prøve hos lægen uden at skulle live-chatte ens forløb.

  • Sofie, jeg har slettet dele af din kommentar, da den et sted brød forbuddet mod kritik af hemmelighed/indsender og et andet sted var lige målrettet nok mod en bestemt blogger. Dit synspunkt står forhåbentlig stadig. 🙂
   Jeg er helt uenig i det, du skriver. Jeg synes, det er er virkelig ærgerligt og usympatisk at skrive, at de har “spundet guld” på det. Jeg har set flere læsere give udtryk for den holdning, og jeg forstår den ikke. Bloggere deler deres liv. Det er det, de gør. Derfor gør sådanne anklager mig lige dele frustreret og vred. Når man er blogger, skriver man om de ting, der ligger en på sinde. Har man en helbredsforskrækkelse er det klart det, der fylder. Og man bliver fandme bange, og det sætter åndssvagt mange tanker i gang – også selvom det højst sandsynligt er ingenting. For hvad nu hvis. Så derfor skriver man en del om det, ligesom jeg pt specialespammer, fordi det er det eneste, jeg tænker på i øjeblikket. Jeg har selv været der med den potentielle diagnose hængende over hovedet – det være sig før jeg blev blogger – og når man nu lever et liv med en blog, hvor man skriver om sit liv og sine tanker, så er det katartisk at skrive om de svære ting også. Jeg er helt uenig i, at det er stor ståhej for ingenting, det er tværtimod et svært og tungt emne om livets skrøbelighed, som jeg synes, det er modigt at åbne op for. Uanset om diagnosen så udebliver. For mig er det så svært et emne, at jeg ikke selv har turde bevæge mig derud. Jeg forstår virkelig ikke læsere, der elsker at læse om daglig børnepasning og hverdagshejs eller endda kærestesorger og personlige kriser, men så stejler, når man reelt deler noget så tungt, hvor man bliver virkelig bange eller bekymret og viser sin skrøbelighed. Det gør mig helt oprigtigt trist, at folk kan finde på at reagere ved at råbe opmærksomhedsluder.

  • Jeg er nødt til lige at erklære mig fuldstændig enig med Miriam jer. Der opstår en falskhed hvis det bare forties helt og gemmes af vejen.
   Og netop fordi det jo er noget der fylder ekstremt meget hos den enkelte vil det være ret tydeligt at der pt er noget andet der fylder ret meget hos Bloggeren. De er jo også mennesker,for fa’en..

 • Hende hvis stedfar friede til moderen til hendes studenterfest… Du skal så meget annoncere din graviditet til deres bryllup! Så kan han forhåbentlig lære at skille skæg og snot for sig. Din mor vil under alle omstændigheder blive pisse hamrende statisk og lykkelig 🙂

 • Min kæreste troede at jeg brugte “beskyttelse”, da jeg ikke havde fået mens i 1,5 år, så dig med ægløsning du er ikke alene.

Der er lukket for kommentarer.