The Big 3-0

522095_10151342536191567_2015957554_n

Hvert år på min fødselsdag ændrer jeg mit Facebookbillede til Grumpy Cat med partyhat. Det er et af mine yndlingsbilleder i hele verden. I det hele taget er jeg ret glad for Facebook, når det bliver d. 20. april. Jeg er selvfølgelig klar over, at 9/10 mennesker kun husker min fødselsdag, fordi Facebook minder dem om det, men ikke desto mindre bliver jeg helt oprigtigt glad for hver eneste hilsen – især dem, der kommer helt uventet fra folk, jeg egentlig lidt havde glemt fandtes. I år er jeg fx blevet ønsket tillykke af min gamle efterskolelærer og min fars kusines datter, der bor i USA. Og min mormor. Fordi jeg jo sagde, hun er badass, og derfor selvfølgelig er på Facebook.

Min søster har sat sig for at poste tilfældige billede på min væg i løbet af dagen. Min favorit var fødselsdags-Hitler (han fylder også år i dag), indtil der kom et laksefarvet børnebillede på banen, hvor vi sidder med vores respektive yndlingsbamser, Brun-bamse og Gul-bamse. Shit, hvor var vi kreative i vores navngivning, hva’?

13051509_10154095140925699_3449102116634846229_n

Jeg givet mig selv fri i dag. Og i morgen. Og i overmorgen. For det har jeg faktisk fortjent, og hvis ikke fortjent så i hvert fald brug for. I aften skal jeg have pæne sko på og spise femretters (og tylle rødvin!), og for et kvarter siden kom Interflora med verdens fineste buket fra en af mine allerældste veninder. Indtil videre er jeg okay med 30.

 

PS: Hvis der sidder en person derude med et brændende ønske om at give mig en gave, så mangler jeg kun ét like for at ramme 1900 på bloggens Facebookside, og forventningens glæde er ved at tage livet af mig!

PPS: Jeg snapper hele dagen under brugernavnet miriam.poulsen, hvis man er til den slags. 😉

PPPS: Man kan ikke være helt voksen, når man stadig laver PPPS’er, vel?

Kommentarer (23)

Der er lukket for kommentarer.