Jeg er jo Bridget Jones #227

https://www.youtube.com/watch?v=XnbCSboujF4

1. Vogue har lavet deres 73 questions-segment med Taylor Swift, og jeg blev underligt stolt, da jeg fandt ud af, at hun ikke kan lave en vejrmølle, og jeg godt kan. (3.47)

2. …Og at hun i øvrigt har et rum fuld af katteting. (6.22) Jeg begrænser mig trods alt til Franken selv.

3. Jeg havde på en eller anden måde fået bildt mig selv ind, at jeg kun mangler 10 sider af mit speciale og derfor har mega god tid. Jeg mangler altså 20. Væsentligt mindre god tid. Faktisk nok lidt travlt.

4. Med mine fødselsdagsplanter fulgte også den største edderkop, jeg har set i årevis. Sådan en med tyk krop og behårede ben. Brr. Før jeg kunne få den transporteret udenfor, valgte den imidlertid at kravle ind under mit tøjskab. Nu tør jeg slet ikke bevæge mig hen i den ende af rummet.

5. Jeg var jo i gang med den her hovedrengøring. Det gik ret godt, faktisk. Indtil jeg nåede vinduerne. Jeg ved, det er lykkedes mig at vaske dem før i tiden, men i mellemtiden er jeg tilsyneladende blevet højdeskræk?! Jeg var seriøst bange for at falde ned fra altanen, mens jeg lænede mig ud, så det endelige resultat var endnu grimmere end udgangspunktet. Det er nok på tide at bukke under og betale en mand med en meget høj stige for at gøre det i fremtiden.

6. Jeg er pt ved at teste en ny slankekur, der går på udelukkende at spise kage. Den er ikke videre succesfuld indtil videre.

7. I torsdags surmulede jeg en halv time over, at min støvsuger var gået i stykker, indtil det gik op for mig, at jeg havde hevet stikket ud.

8. Jeg ønskede mig en ny lampe i fødselsdagsgave og fik derfor et opkald fra min far midt i IKEA. Han havde lokaliseret min lampe, men mente, den var noget så kedelig og brugte derefter 10 minutter på at forsøge at overtale mig til at købe mindre kedelige (men til gengæld virkelig hæslige!) alternativer.

10. I går var jeg i Netto, og det lykkedes mig at nå hele vejen hen til vaskepulveret, før jeg opdagede, at tørretumbleren havde “klistret” et par trusser bag på mit ene bukseben. Så deeeet…

Kommentarer (25)

 • Åh, jeg så lige netop det Friends-afsnit i morges, hvor Monica render ind i Richard med underbukser bagpå bukserne. Jeg troede ikke, det skete i virkeligheden, men det sker altså (og selvfølgelig er det dig, det sker for). I det mindste rendte du ikke ind i en gammel flamme!

  • Neeeej, jeg havde glemt at det skete for hende! Jeg har faktisk gjort det før, men det plejer at være en sok, og de er ikke lige så pinlige. Engang var det dog en sok under min bluse, og jeg opdagede det først midt i en fysikpræsentation på HF. Der var sådan en sær bule, hvor min kavalergang skulle være. Dét var pinligt! 😀

 • Alle slankekure handler jo om dedikation! Det kræver, at man holder sig til den, holder ud og bliver ved. Så kan det godt lykkes. Jeg hepper på dig 😉

  • JA! Eller dumme mig for at være doven nok til at bruge den til kunsttof, selvom det egentlig er forbudt! 😀

 • Føler for dig med nr. 4 – frygter for den dag hvor jeg flytter fra lejlighed til hus og igen risikerer at møde den slags kryb – og tak for højlydt grin på nr. 10 😀
  Hvor er listens nr. 9 blevet af? 🙂

 • Den sidste, ahahah. Så typisk! Åh jeg glemmer aldrig den gang, der var brandalarm en søndag formiddag på kollegiet. Vi havde festet til sent dagen før, og da brandalarmen gik, måtte jeg hurtigt tage noget tøj på. Da jeg 5 min senere sidder i fælleskøkkenet opdager jeg til min skræk at jeg har en BH i hånden!?! Prøvede meget distræt at kramme den helt sammen, så man ikke rigtig kunne se, hvad det var…
  Eller da jeg på efterskolen greb min jakke for at gå ud. Da jeg kommer ud til min veninde kigger hun undrende og peger på den BH der har hægtet sig fast på min jakke… SÅ pinligt, når man er 15 og bare gerne vil passe ind. Og ikke have BH’er siddende allevegne.

 • Haha, jeg har lige brugt det forgangne døgn på rent faktisk at læse Bridget Jones (for første gang; ja jeg skammer mig), så Bridget-indslaget har fået en helt ny dimension for mig. Det er jo sandt! Du er virkelig Bridget. Hun ville i hvert fald også argumentere for kagekur og tage i netto med trusser på buksebenet

  • Indeed! Og godt for dig endelig at få den læst. Og snyd! Jeg ville ønske, jeg kunne læse den for første gang igen.

 • Åh nej, den sidste er seriøst noget jeg virkelig frygter, jeg tjekker altid mit tøj for, at der ikke hænger andet tøj (læs trusser) fast på det :O
  Og den der kage-slankekur lyder meget interessant – håber på indlæg med guide i nærmeste fremtid! 😀

Der er lukket for kommentarer.