Akilleshæle

IMG_0989

Teknisk set bør det nok ikke være muligt at have mere end en enkelt akilleshæl, men det har jeg altså. De der svagheder, det aldrig lykkedes en at modstå. Her er et par af mine:

 • Kinder chokolade. Maxi, Country, Bon-bons, Bueno – varianten er ligegyldig. Det er tysk, når det er bedst.
 • At rette på folk, der bytter om på hans og sin. Jeg er virkelig blevet så meget bedre til at holde min grammar nazi-hed i bero omkring mennesker. Det er så døducharmerende. Men den med hans og sin. Fuck mand. Jeg kan ikke kontrollere det. Det ryger ud af mig som skidt fra en spædekalv.
 • Ting, der er sat ned med 70% eller derover. Det er fuldstændig ligemeget, hvad det er.
 • Små, lyserøde jellybean-trædepuder på kattepoter.
 • Pretty Woman.
 • Rigtigt snaskede, anonyme blogs.
 • Oldschool Nik & Jay. Før de blev voksne og dybe og så’n. Fuck yeah.
 • Alting med karamel.
 • Stenhårde mænd, der taler babysprog til deres hunde i fuld offentlighed.
 • McDonald’s, når jeg er fuld og på vej hjem.
 • Nyvasket sengetøj.
 • Youtube-videoer med røde pandaer eller vaskebjørne.
 • Ros. I alle grader og afskygninger, velfortjent eller ej. Mit skrøbelige, overoppustede ego slubrer det i sig!

Kommentarer (49)

 • Jamen så lad mig indlede med et hårdt spark på en af dine akilleshæle og sige, at jeg elsker elsker ELSKER din blog 🙂 Og derfor også stoler blindt på din smag i snaskede, anonyme blogs. Nogle anbefalinger?

 • Nu sagde du tysk chokolade, og så kom jeg til at tænke på én af MINE akilleshæle, nemlig de dersens små krymmelbesatte chokolade-tingester, der fåes til jul, både som små runde eller store runde med hul i midten. HVORFOR er der så lang tid til jul?!

 • Jeg har det på samme måde med de snaskede blogs. Har dog pt ingen i repetoiret… Anbefaler du nogle (jeg siger det ikke til nogle)?

 • Jeg er ALTID så bange for at fucke op i hans og sin. Så ender jeg med at overtænke det og fucke helt op. Hans/sin og og/at. Det er hårdt at være fynbo!

  Til gengæld er jeg mega stram over for jyder med deres lægge/lagt

  • Haha, jeg tror nu ikke, det er regionsbetegnet. Jeg kender masser af både jyder og københavnere, der laver begge fejl.

 • Jeg har det fuldstændig som dig med jellybean-trædepoter. Så meget at min lille sky vildkat er blevet oplært i at elske at få nullet poter…..

 • Er glad for, jeg ikke er den eneste, der bliver irriteret over hans/sin-fejl. Men helt ærligt, så er det lige til at blive irriteret over – ligesom lagde/lagt. ARGH!

 • Det er jo ikke fair, at jeg sidder og savler over kinderæg, når både Aldi og Spar er lukket. Så skal jeg jo ffs med bussen ind til banegården og i kiosken, Miriam! Øv. Synes godt du kunne betale den bustur om ikke andet …

 • Jeg kan godt spasse lidt ud over når folk roder rundt i chance/risiko, så vidt at jeg godt kan rette højlydt på folk i tv’et! Pinligt but true..
  Jeg havde en folkeskolelærer som havde et ømt punkt med ‘fordi at’, og hvis man kom til at starte en sætning med ‘jamen det var fordi at..’ var hans eneste respons ‘neeeej’

  • Fordi at er ikke så slemt, synes jeg. Det er primært en talesprogsfejl. Dem er jeg lidt mere large med. 😀

 • Snaskede anonyme blogs? Den er jeg med på! Men hvor?
  I det hele taget ville jeg elsker, hvis du kom med nogle bloganbefalinger (også gerne af den ikke-anonyme af slagsen), der er sgu gået lidt for meget Mascha Vang i den for mit vedkommende, jeg mangler noget nyt (… og bedre ;-)) 🙂

  • Se svar ovenfor. 🙂 Jeg har faktisk lavet rigtig mange indlæg med bloganbefalinger gennem tiden. Prøv dig lidt frem i søgefeltet. (Men jeg læser nu også med hos Mascha, så det er ikke sikkert, vi har samme smag. ;))

  • Haha, ville netop kommentere for at sige det samme 😉

   Jeg laver konstant ged i hans og sin. Jeg er mere tilbøjelig til at rette udtalefejl, især på engelsk. Det værdsætter folk heller ikke altid.

 • Jeg er en syyyg date for mig med Kinder og karamel i skødet og Pretty Woman og klip med pandaer (både røde og kæmpe) på skærmen plus Mac på hjemvejen, mens vi retter på ekspedientens personlige pronomener.

 • Til snaskede anonyme blogs hører vel singlehviskeren…. Er stor fan af frk Kløe som du også nævner Miriam – hun er fantastisk.

  • Bestemt også et godt bud, men umiddelbart med en lidt anden livssituation, end jeg kan relatere til. 🙂

 • Singlehviskeren… læste det hele af i løbet af 2 dage, kan anbefales:-) fremragende underholdning når man ligger på sofaen og er halv syg!:)

Der er lukket for kommentarer.