Madfavoritter til sensommeren

verdens-bedste-og-nemmeste-tomatsauce0Frode og jeg skal have den gode tomatsauce til aftensmad. For hun har ikke prøvet den, og jeg omvender verden én ad gangen, indtil alle ved, hvor fantastisk den er. Selvom den er nemmere end nem, er jeg altid lige nødt til at slå den op for at genopfriske ingrediensforholdene, og det resulterede i, at alle mine andre opskrifter poppede op, så dette indlæg er essentielt en masse links til mine personlige favoritter gennem tiden, der er svinegode på denne tid af året. Foodinspo, om jeg må være så instagram i min formulering. 😉

opskrift-laekker-jordbaeris-uden-aeg0opskrift-is-med-valnoddebrittle0 Jordbærisen er min ultimative barndomsfavorit og har den fordel, at man ikke skal bøvle med æg. Den anden is er halvt Ben & Jerry’s, halvt Miriam og indeholder vidunderligt knasende valnøddebrittle.

singlemad0 463244_10150806486821567_2123536818_orestmad-a-la-jamie-oliver0Ørred er min favoritfisk, og jeg knuselsker den med en simpel sommersalat. Fx den med hytteost eller den med asparges. Den snaskede omgang mad på det tredje billede er en favorit helt tilbage fra 2014, som Jamie Oliver har lært mig. Det er afskyeligt godt og fungerer sågar fremragende som restmad.

oldschool-jordbaertaerte0blabaermuffins-uden-aeg0Vi runder af med 2 x kage. En klassisk jordbærtærte, hvor der, som det sig hør og bør, er væsentligt mere snask end bund. Den danske jordbærsæson var topfesen i år, men der er stadig gode bakker at hente fra fx Holland. Til sidst mine yndlingsmuffins med blåbær, som igen er uden æg, hvis man ikke kan tåle den slags.

(Thomas Mygind-stemme:) Sæt i gang!

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.