Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Opskrift: Lækker jordbæris – uden æg

I går smed jeg et billede på instagram (@miriampoulsen) af aftenens dessert, som syntes at vække stor begejstring, så jeg tænkte, jeg nok hellere måtte være hende den gode blogger og dele opskriften med jer. Min mor har lavet den her is lige så længe, jeg kan huske, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har ønsket den lavet til min fødselsdag. Den er den perfekte kombination af frisk og sød og genial især i sommervarmen.

Normalt skal der en god sjat æg i sådan en gang is, men det kræver denne (meget, meget nemme) opskrift altså ikke, så den er også brugbar til folk, der af en eller anden grund ikke kan spise den slags. Der er jo for pokker altid nogen, der ikke må spise et eller andet

Opskrift:

200 g. jordbær
1 dl. sukker
2 dl. creme fraiche
1/4 liter piskefløde.

Blend eller mos jordbær og sukker sammen. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt jordbærmasse og creme fraiche i flødeskummet. Kør på ismaskine/kom i fryser. Vent en passende mængde tid. Done.

Det bliver ikke meget nemmere, folkens…

Kommentarer (7)

  • Er den is din mor laver kört paa ismaskine eller bare puttet i fryseren? Jeg har nemlig ikke en ismaskine og jeg synes altid hjemmelavet is bliver stenhardt, naar man bare fryser det.

  • Hej!

    Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

    Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

    Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

    For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

    Hav en dejlig dag!

    Med venlig hilsen
    – Elin, Findeopskrifter.dk

  • Skal creme fraichen være 18 % eller 38 %?
    Hvilken forskel gør det i smag og konsistens?
    Hilsen Malene

    • Jeg har altid lavet den med 18%, så jeg kan ikke svare dig på, hvad forskellen ville være. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.