Updates

Jeg er glad for at kunne berette, at Frank er hjemme igen, så I kan godt ånde lettet op! 😉 Klokken lidt over fem i morges opgav jeg at falde i søvn og listede mig udenfor, hvor jeg forsigtigt prøvede at kalde ham til mig. Det tog kun en håndfuld sekunder, så kom han rendende inde fra naboen, og jeg kunne endelig slappe af og gå i seng. Omkring seks minutter efter begyndte det onde skybrud akkompagneret af et monstertordenvejr imidlertid, så klokken ramte syv, inden jeg faldt i søvn. Sheesh.

I dag har jeg derfor lavet absolut intet andet end at gabe. Nårh ja, og så har jeg smidt en af de nye Ciaté på neglene. Regatta, hedder den, og den er kampfin. Jeg er dog ikke begejstret for kvaliteten af selve lakken, der hverken var selvudjævnende eller særlig hurtigt tørrende. Sidstnævnte kunne dog som altid løses med rarheds-Poshé.

Tak i øvrigt for den overvældende mængde bloganbefalinger. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på dem! I første omgang skal jeg dog lige nikke besvarelserne i kommentarfeltet en skalle. Shit, jeg er bagud! Det er pinligt, og jeg har dårlig samvittighed… Men allerførst: Mere mad fra Weber! Hurra!

Kommentarer (10)

  • Hvor er det godt at høre, at Frank er hjemme igen. Har været inde nogle gange i løbet af dagen for at se, om der skulle være nyt om ham. Så det er en dejlig nyhed 🙂

    Vi har heller ikke lavet ret meget i dag. Det er umuligt at sove i over 27 graders varme, så vi og kattene har ligget brak hele dagen, besvimet i haven. Håber, der snart bliver skuet lidt ned for varmen, pyha!

  • Næh, sjovt du netop skriver om den, for min søster har så sent som for et par dage siden anbefalet den til mig. Så jeg læste da lige din anmeldelse, og helt ærligt, den lak lyder som et mirakelmiddel! Ja tak. Jeg kradser altid min neglelak af, så her er muligheden vist for at komme af med en dum (ville have skrevet træls, men var ikke sikker på, om det mon kun er et jysk udtryk?) vane

  • Årh, hvor er det sødt, at du har været bekymret! Han er heldigvis tilbage, hvor han hører til. Heldigvis har det ikke været HELT så varmt i dag, vi lider nemlig også for tiden!

Der er lukket for kommentarer.