Jeg er jo Bridget Jones #89

1. Dette er mine fødder. Aldrig, aldrig bliver de rene igen. Ærterne i min mors have er endelig blevet modne. (Undskyld, jeg flasher fødder. Fødder er grimme.)

2. Familien multikulturel rejste i morges. De vækkede mig selvfølgelig (ubevidst) i processen. “Honey, I have packed døh sjampo and døh balsam.” Danglish ftw.

3. Så frem til endelig at få fred og ro i hytten, da jeg under min ellers så rare morfar blev vækket af: “Moooaaaar, jeg er fææææærdig!” gentaget højere og højere, indtil “moar” endelig reagerede. Der er nye børn i huset. Og at dømme på larmen er der mange af dem. Hvorfor nu det? Gå væk med jer!

4. Hørte lige: “SE, EN MISSEKAT!!” komme fra neden for mit vindue. Stakkels Frank. Hans gemmested var ikke godt nok.

5. Jeg har forstrakt en muskel i nakken. Hvordan? I et panisk forsøg på at dræbe et stankelben, før det dræbte mig. Jeg er rædselsslagen for stankelben. Jeg ved godt, det ikke er særlig badass at indrømme, men de er virkelig klammo!

6. Var nede i byen for at hæve en check, og damen var godt i gang med processen, da hun pludselig udbrød: “Nej, hør, det kan jeg slet ikke. Den skal indleveres inden 20 dage, og den her er fra august 2012!” Okay, så jeg er ikke så god til at få ting gjort, og hvad så?!

7. Jeg har glædet mig helt urimeligt meget til at besøge min søde veninde, mens jeg er i Randers. Hun er så på ferie.

8. Jeg har også glædet mig helt urimeligt meget til at besøge min yndlingsgenbrug, mens jeg er her. Den har så ferielukket.

9. På trods af at have skrevet et helt indlæg, hvor jeg hårdnakket påstod ikke at være royalist, så blev jeg alligevel lidt skuffet, da Will og Kate straks afslørede navnet på deres nyfødte. Hallo, det er der jo ingen spænding i! Det er jo meningen, hele verden skal gå og spekulere helt frem til dåben!

10. Faktisk samtale ved aftensmaden i går med bordet fuld af gæster:
Mig: “Vil du dele en pølse med mig?”
Min mor: “Nej tak, jeg fik en pølse i går, og den var dårlig.”
Mig (temmelig spontant): “Deeeet sagde hun også i… Nej.”

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.