Kommentarer (38)

 • Bliver simpelthen nødt til at kommentere på den sidste, for det er altså lidt sjovt. Var det din gamle dansklæreR, du betjente? For måske det så var berettiget 😉

 • Dig med lusene!
  Tøm en hel flaske balsam i håret, tá en svømmehætte/badehætte på og vask ud næste morgen. Det virker for mig 🙂

  • Og kæm, kæm, kæm.
   Tørt hår, vådt hår, hår med balsam i.
   Hver eneste gang du går forbi tættekammen.
   Tilsidst får du krammet på dem.
   I fremtiden så i med nogle dråber rosmarinolie i din hårshampo når du vasker hår, så kan lusene ikke lide at hoppe på dig igen.
   Hilsen moren til de 3 piger med langt hår

 • Overvejer lige nu at flytte på kollegie med fælleskøkken.
  -jeg er 42 år og gad eddermame godt at tabe mi 5 kg. 😉

  • Der findes apps, hvor du kan “tjene”/købe points hvor du kan “købe følgere”. Fx får du selv points hvis du begynder at følge andre og sådan går det så i ring 🙂

 • Åh ja det med bedler – jeg kan slet ikke have at det udtales bedler. Jeg får myrekryb af den udtale.

 • P.s. Jeg venter stadig på, at min kommentar bliver frigivet, men vil lige tilføje, at der ingen kommentarer var endnu, da jeg skrev den 🙂

 • Har også et råd mod lus. Jeg har selv døjet rigtigt meget med det, da jeg var yngre. Vi prøvede alle lusemidler og intet hjalp. Til sidst begyndte jeg at kæmme mig mindst 2 gange om dagen i en time. Og efter 14 dage var de væk!

 • Til dig med lusene. Køb combovet loppemiddel til katte. Giv dig selv tre dryp i nakkehårene inden sengetid. Bagefter er du lusefri. Jeg lover at det virker! Jeg er i hvert fald ikke død endnu. Kender flere, der har gjort det med samme succes – ingen grønne aliens endnu 😉

 • Til hende med lusene – øv! Prøv evt at fylde en god sjat vodka i en affaldssæk, og læg dig på gulvet med håret i sækken. Tog alle mine lus sidst jeg havde det

 • Dig med lusene . Havde samme problem i 3-4 år kunne ikke komme af med dem uanset kæmning og produkter det hæmmer en rigtig meget i hverdagen .. prøv hårfarvning , helst en ret kras en eller flere omgange . Afblegning hjalp mig 😣👍🏻

 • Dig med ‘bedler’ – sådan har jeg det med folk som udtaler steak som “steek”. Det er ikke det samme!!!

  … ‘advocado’ er også højt på listen. Sidst jeg tjekkede var der kun ét d i det ord!

  • Bortset fra “advokado” kunne I ligeså godt sige, at I ikke bryder jer om dialekt og måske især ikke den københavnske.

   • Ej, det har da ikke noget med dialekt at gøre, men nærmere uvidenhed eller en misforståelse. Det kan dog godt være, at der er flere københavnere, der siger “bedler”, men jeg vil nu påstå, at langt størstedelen af alle københavnere godt ved, hvordan man rigtigt udtaler det ord.

   • Det har ikke noget med dialekt at gøre at man siger “bedler”. Det er simpelthen bare sjusket sprog. Fuldkommen ligesom advocadoen…

  • “Bedler” er for mig næsten på højde med folk der bruger “yngling” i stedet for “yndling.” Det er total deal-breaker for al ønsket respekt, hvis man bruger de ord forkert i nærheden af mig.

 • Hvad angår lus, så skyllede min mor mit hår i en blanding med 1 dl. sprit og 2 dl. eddike, som blev hældt i mens jeg stod bøjet over håndvasken med håndklæde for øjne, næse og mund. Håret kom i en plastikpose med et håndklæde rundt om. Det slog både æg, lus og ja, næsten også mig ihjel. Shit det var effektivt!

 • Ska' vi ta' nogle bedler?

  Hvordan skal man da ellers udtale billeder?? Siger almindelige mennesker alle stavelserne? Det er da et helt nyt problem jeg er faldet over her hahaha 🙂

  • What? Du ved ikke at 50% af alle mennesker HADER “bedler”? Ja, vi andre siger bel-le-der. Ville skrive det fonetisk, hvis ikke det var fordi jeg skriver fra en smartphone.

 • Der er flere: Folgrafier, himbær, hångklæder, øgelægge, Kroasjen … Kan ikke gøre for det, men det skurrer i mine øren (ja, det er med “n” 😇)

Der er lukket for kommentarer.