WTF: Nærigrøv #5

foerstDet er med gråd i stemmen, vi tager afsked med vores måske mest succesfulde emne nogensinde. Gik du glip af første, andet, tredje og fjerde indlæg, så hop endelig ind forbi. Ellers nyd den sidste omgang med nærighedshistorier, og hold øje med bloggen de kommende dage, hvor næste emne bliver afsløret! 😀

0o09juuj0ikjpaaewsrtfguhuigtyuhugyuiygtrdtrhikimjkinjytfyrfvpokoihjugrecvhjnredtrfgyuhoiresdtyfguijopresxtrvunjmolaeptdfujikaatfgyuijpoyrdfyuhpokokytgyughuiaeolkmjb

sidestsidst

Kommentarer (17)

  • Jeg tænkte det samme – jeg var løbet skrigende væk. På den anden side havde jeg engang en kæreste der levede af gammelt rugbrød og dåseleverpostej og ikke kunne forstå jeg skulle bruge mere end en 100 på mad om ugen – jeg skulle være løbet med det samme…

  • Jeg synes egentlig det er fair nok at man selv betaler for det man spiser. Min kæreste og jeg har også delt det op – hvorfor skulle han betale for den vin jeg drikker og omvendt for det kød han spiser 🙂

 • Haha, min mand gjorde lige det samme med sugerør for ikke så længe siden… Havde aldrig overvejet at man kunne det – men med en 3-årig i huset løber sugerørsbudgettet selvfølgelig også op😆

  • Jeg tænker det samme. Mobilepay har virkelig gjort livet nemmere for folk, der er nærige. Så behøver man ikke se folk i øjnene og bede om pengene, men kan sidde mageligt derhjemme og sende en anmodning. 😂 godt jeg ikke har venner der er sådan.

 • Bliver næsten småsur over den med hende, der hjalp med flytningen, øv hvor er det bare dårlig stil. Hun skulle have sendt en opkrævning retur på timeløn og slid på køretøj…

 • Jeg kan ikke helt finde ud af om det (udelukkende) er et super underholdende emne, eller om det også er lidt trist. Jeg bliver faktisk nærmest ked af, at der findes så mange ærgerlige typer. Til gengæld kan jeg jo så glæde mig over at de heldigvis ikke er en del af min venne- og bekendtskabskredse 🙂 Så, looking at the bright side, så er det jo altid godt med noget der gør en endnu mere taknemmelig for de folk man omgiver sig med 🙂

 • Ååååh, det var næsten den bedste omgang! Jeg stemmer for at det skal være en årlig ting, en række nærigheds-WTF. Første tirsdag i august starter det og så når det slutter, kan man blive helt irriteret over at der er et helt år til næste sæson.

 • Shit.. jeg troede faktisk at jeg var nærig – men det er lige gået op for mig, at det kan jeg umuligt være.. er næsten ved at besvime af forargelse,over alt jeg var læst 🙈😅

Der er lukket for kommentarer.