Kommentarer (16)

 • Dig med kæresten som er ved at dumpe dig, fordi du skal på SU – ud af vagten med ham! Han er satme ikke værd at samle på. Jeg taler af erfaring!

   • Gad vide hvordan han ville reagere hvis hans kæreste blev fyret eller langtidssyg eller i det hele taget bare mindre produktiv???

 • Synes det er fint nok at tage de to halve stykker rugbrød med, når de ellers bare var blevet smidt ud – stop madspil da! :’)

 • Uuuh den med kæresten der vil droppe hende fordi hun skulle på SU har jeg også oplevet! Hans undskyldning var at vi ikke kunne gå ud at spise mere fordi jeg jo så ikke havde råd. Han havde en ny bil og tjente 35.000 om md. -_-

 • Den med mindst holdbar til, det er MINDST, og en tommelfingerregel. Æg kan holde sig i… måneder… efter mindst holdbar til. 🙂
  Til kamp mod madspild 😀

 • Elsker hende moren der kradser mindst datoen af. Der er masser af madvarer der kan holsedore længere. Måske jeg selv skulle gøre det, jeg bruger nemlig de datoer lidt for meget selv.

  • Der er en rigtig god grund til at “mindst holdbar til” lovgivningsmæssigt skal ændres til “bedst før” på alle emballager fremadrettet 😊👍🏼 Maden er nemlig bedst før, men ikke dårlig efter den dato!

  • Min mor har en sirup fra 2002 i sit køkken, og hver gang jeg nævner den siger hun “sukker kan ikke blive for gammelt!”. Den smager fint, så der må være noget om det 😀

 • Særligt nærighedsanekdoterne fra parforhold kan skræmme mig fra vid og sans. Kompromisser er en del af alle forhold, men noget af det værste i et forhold må være uenighed om forbrug og økonomi, herunder både nærighed, men faktisk også det modsatte. Forestil jer at være en del af et forhold med fællesøkonomi, og så vil han bruge penge på ting, der ikke nævneværdigt øger ens egen livskvalitet. Nævner i flæng dyrt hus, dyr bil, alt for dyr vin, alt for dyr mad, fordi han kun kan se værdien i dyrt kød for at imponere gæster, B og O-tv. Tsk, tsk. Det bliver et nej tak herfra. Én af mine veninder har lært en mand at kende, der har tre hjemmeboende teenagedrenge, der stiller ret høje krav om mad, tøj, mobiler, osv. De vil kort sagt have bøffer, modetøj, iPhones. Hun har meldt klart ud, at ved sammenflytning vil hun betale til kreditforeningslånet proportionelt ift. sin indtægt, der er meget lavere end hans, forudsat, at hun også sikres juridisk ifm. evt. skilsmisse, og at de skal deles om udgifterne til mad til de to, men at hun ikke fast vil være med til at forsørge de tre teenagedrenge. Hele hendes rådighedsbeløb ville jo ryge til mad og Nike og iPhones til tre børn, som hun ikke har forsørgeransvar for. DET syntes kæresten godt nok var nærigt. Jeg støtter hende fuldt ud. Hun arbejder hårdt for en ok løn. Så skulle fanden da stå i at skulle købe jeans for vanvittige summer til andres afkom. Afventer spændt, om de to flytter sammen.

 • Jeg grinede af den med den frosne mælk – det er SÅ meget min kæreste. Og fair nok at man gemmer for at mindske madspild, men når han så aldrig spiser resterne og det altid ender med at være mig der må smide det i skraldespanden.. Mænd manner.. Hehehe

 • Har et seriøst had/kærlighedsforhold til det her WTF emne. Det er pisse sjovt, men bliver sgu næsten gal på alle de nærigrøve der findes derude. Mage til frækhed!!!!!!!!!

Der er lukket for kommentarer.