Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Nærigrøv!

foerstJeg var faktisk lidt usikker på, om der ville være nok kød på dette emne til at kunne bære et helt indlæg. Jeg tog fejl. Åh, hvor tog jeg fejl! Der er kommet virkelig mange indsendelser, og hele bunken er af usandsynlig morsom karakter. Så god fornøjelse – vi kører helt sikkert videre i næste uge, og man kan stadig indsende lige her. 😀

gtvfuyjhjunkijmhnbujnoihyyuyuikpokoiojoirdetrgjusdecvfgbtfgyuujkmluhiuhjoiokwdcfvgbhnjwedcfvgbhjwsxercvfghnjxscdvfbgnhjyuhijsidestsidst

Comments (18)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.