Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Inspireret af en af torsdagens hemmeligheder hiver vi i næste uge fat i emnet ‘nærighed’. Indsendelser kan fx være historier som den omtalte hemmelighed, eller det kan være områder, hvor I selv har lidt nærige tendenser. Som fx når man (læs: jeg) rask væk smider flere tusinde kroner på en gang onlineshopping, men stejler, hvis man bliver bedt om 29 kroner for fragt. Indsend i formularen ovenfor, og husk at gøre det nogenlunde kort! 🙂

Comments (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.