Kommentarer (25)

 • Åååh jeg kendet det med franskmanden. Gjorde det samme, og det var tæt på det dårligeste knald ever!

 • Dig, der er “nærig” – skreg af grin, da jeg læste det! Blev engang opkrævet 75 kr. for lidt pølse og ost efter en house warming, hvor vi i øvrigt kom med gaver! Vi ser ikke værten længere og joker ret tit med veninderne om opkrævningen! Fik jeg i øvrigt skrevet, at jeg havde meldt afbud, men stadig fik en opkrævning…

  • Min kollega hentede de tømme øl flasker dagen efter fest, alle tre stk. han havde haft med. Han blev sjældent inviteret igen det samme sted.

  • Nærighed er nærmest en dødssynd i mine øjne. Meget ucharmerende. Blev for et par år siden inviteret til housewarming, blot til papvin, chips, Aperol og billige hotdogs til natmad. For så vidt helt okay. Bortset fra, at den billigste ting på ønskesedlen kostede 400 kr. Jo, man kunne da også give et gavekort til restylane på en skønhedsklinik. Dér kunne man så jo vælge at give hende for 100 kr., ha ha. Samme scenarie gentog sig ved fødselsdagen. Holdt et billigt sted, igen helt ok med mig, men efter x antal flasker vin var alt selvbetaling, og hun ville gerne fejres ved at skulle i byen, og der skulle man selvfølgelig også selv betale. Igen var ønskesedlen ubeskeden. Jeg løj og sagde, at jeg ikke kunne. Senere bød jeg på et glas vin for at fejre hende. Nada más. Ingen gave. Det følger med historien, at vedkommende aldrig er den, der på café rejser sig for at bestille, så hun skylder mig efterhånden for en del kopper kaffe. Min lyst til at beskæftige mig med hende bliver mindre og mindre…..

 • Uha, jeg tror også jeg ville have lidt svært ved at skulle smide 100 kr efter pasta/kødsovs 😆

 • Ååh hvor er jeg vild med disse indlæg Miriam. De lyser altid lige lidt op, især i dag, hvor det er ret så overskyet😜
  Og hvor er det befriende, at læse om ting, man troede man var den eneste i hele verden der tænkte eller gjorde. Det her koncept er simpelthen så genialt fundet på!
  nouw.com/lillelyng

 • Jeg er også med på den med hårnålen. De skraber det ligesom ud i stedet for at trykke det ind. Har dog specielle hårnåle til dét formål.

  • Også mig! Jeg elsker også at klø mig i ørene med hårnåle… Så meget, at jeg glæder mig til at komme hjem og aftenen, så jeg kan gøre der. Der er ørevoks på alle mine hårnåle…. :/

 • Var nok også blevet sur over sådan en opkrævning. Har ikke selv oplevet at blive opkrævet noget, men har da engang oplevet at folk tog snacks med hjem som der var splejset til. Det er også lidt nærigt.

 • Til dig med den lækre læge: Min kæreste er (ung) læge og får en gang i mellem beskeder fra unge kvinder som har fundet ham Facebook efter konsultation og “lige vil høre om han vil drikke en kop kaffe en dag” – så du er altså langt fra den eneste det tænker sådan. 😉 Og tror han bliver mere smigret end han fortæller mig. 😉

 • Mon den ekskæreste er mig?? I denne sommer er det 17 år siden jeg sidst så min ekskæreste. Og jeg tænker stadig på ham, næsten hver dag.

 • Det med at knalde 2 på en uge uden prævention, har jeg også gjort. Og jeg er over 30 år. Lovede højt og helligt at det ikke skulle ske igen – men det er det altså.
  Sex er bare virkelig godt.

 • Er så enig i Josephines kommentar om at ”nærrighed er en dødssynd!” 😉 Jeg har en tidligere veninde som ofte inviterede på aftensmad hjemme hos hende sammen med hendes to unger. En aften efter jeg var kommet hjem til mig selv, og middagen havde stået på boller i karry, skrev hun en besked lydende nogenlunde sådan: ”Hej ven, jeg anmoder lige om 33,50,- på mobilepay, da jeg har delt beløbet til aftensmaden ud i 4” – Altså, vi skulle splejse mellem mig, hendes to børn og hende selv. Jeg dør indeni når sådan noget sker, kan slet ikke magte det!!!!!! 😉

  • Vi er SÅ enige. Véd så ikke, om mit indlæg ikke også kunne kategoriseres under “grådighed”, for de lidet beskedne ønskesedler var jo et vigtigt element i to af eksemplerne. Det skal tilføjes, at hvis man véd, at vedkommende har en stram økonomi, så synes jeg, at det er helt fair, at man deler udgifterne, men man bør varsles i god tid. Jeg er på alle måder selv et ret usnobbet menneske, der ikke selv vader i penge, og jeg elsker hverdagsmad, og det må man hjertens gerne invitere mig på, så kommer jeg gerne med desserten. Jeg havde det faktisk vildt dårligt over mine tanker om vedkommende, indtil der efter flere års venskab var så talrige tungtvejende eksempler, at jeg ikke kunne ignorere det. Når man så samtidig véd, at vedkommende køber dyrt tøj og skønhedsprodukter, gladeligt lader venner arbejde gratis for sig uden så meget som at invitere dem ud at spise som tak, så danner der sig et meget tydeligt billede af et nærigt menneske, der er meget bevidst om sine egne behov. Fik jeg fortalt, at hun engang ved en middag hos mig sagde nej tak til en portion mere, men bad om en doggy bag med hjem? Det fik hun da også. Valgte at se det som en kompliment. Men det var det vist ikke kun.

 • kan du ikke lave et indlæg hvor folk kan sende deres oplevelser med nærighed ind?? synes det er sådan et vigtigt (og underholdende) tema!!!! flere historier tak!!

  • Ja tak! Flere historier med nærighed, det er så sjovt et emne at læse om😂 Jeg kan ikke huske hvor fra, men hørte om en person som havde været til fest hos vært X, og dagen efter anmodede personen via MobilePay værten om det pant personen havde efterladt til festen. LOL! What the hell?

 • I min vennekreds (af studerende) får man altid en mobilepay-anmodning efter en gang aftensmad sammen, så for mig er det nu meget normalt 😊 Men jeg må sige, at en pasta-kødsovs til 100kr pr næse er en pænt fancy pasta-kødsovs 😂

 • For et halvt år siden havde jeg en veninde til aftensmad – på vej ud af døren sagde hun (af venlighed I guess) at jeg bare kunne anmode om nogle penge via mobilepay for aftensmaden. Jeg blev virkelig chokeret. Når man inviterer folk på mad/kaffe/kage/noget helt andet så kan man da ikke tillade sig at kræve penge for det bagefter! Så er det jo ikke en invitation – ikke i min forstand i hvert fald. Siden dengang har jeg ikke kunne lade være med at overveje om det er normalt at gøre? Og jeg har frygtet lige siden at jeg bliver set som værende grådig når jeg ikke (af venlighed) siger det samme til folk jeg har spist hos..

  • Sådan har jeg det også. Med mindre andet er underforstået eller aftalt på forhånd, så er det den, der inviterer, der betaler.

Der er lukket for kommentarer.