Jeg er jo Bridget Jones #293

collageknlk1. Da jeg kom hjem fra Papirøen, låste jeg min cykel op og trak den demonstrativt hen til en anden cykelmand. Man kan måske argumentere for at det var dumt i og med, at den reelt stod op ad muren til den første cykelmand, men min stolthed kunne simpelthen ikke bære det.

2. I går var jeg atter til amerikaner-tamtam, denne gang i Jylland på familiegården. (Og hvis I tror, det kun er mig, der er amerikanofil, så havde min faster sågar farvekoordineret blomsterne!) Havde lidt set frem til en roadtrip med bare min søster og mig, men det viste sig, at hendes børn var helt hooked på at komme med, og i og med de netop var kommet hjem fra en 24 timers biltur dagen forinden og var dødsens (over)trætte, endte det i stedet med at blive verdens længste tur. Sådan virkelig.

3. Er imidlertid en slags lykkelig for at erfare, at klassikere fra min barndom som “MOOOAAR, hun er ovre på min side!!” og “hvad med dig selv?!” lever endnu. Pønser på at lære dem personlige favoritter som “styrelse!” og “wah, hvad du er!” inden for nærmeste fremtid. #yndlingsmoster

4. Hjemturen gik en anelse mere smertefrit, indtil min niece stak hånden ind under min nakkestøtte, rørte ved mit hår og hviskede til sin lillebror: “Det er lige som at røre ved et fårs uld.”

5. Flere af jer har tippet mig om, at Meny på Rungsted Torv pt har Ben & Jerry’s til 30 kroner. Det gælder tilsyneladende ikke min egen butik, men Rejseplanen fortæller mig, at Rungsted Torv kun ligger omkring 40 minutter væk, så jeg overvejer det seriøst.

6. Og hvis I synes, det måske er lidt ekstremt, så er jeg tilfældigt faldet over nogle temmelig billige flybilletter til Boston, og i dag har jeg googlet mig frem til, at Boston kun ligger knap tre timers køretur fra Ben & Jerry’s-fabrikken i Vermont. Jeg er virkelig, oprigtigt svært fristet.

7. Vidste I i øvrigt, at de der gymnastiktasker, vi havde i folkeskolen, er blevet moderne igen? (Reklame-/affiliatelink.) Definitivt bevis på, at man aldrig skal smide noget ud. Aldrig.

8. Jeg har stadig maling under fødderne fra den lyserøde væg. Tilsyneladende vasker jeg ikke aktivt mine fødder, men antager, at vandet klarer det for mig. Who knew?

9. Fandt en relativt stor, mørk plet på min nye sofa for et par dage siden. Nåede kort at gå i panik, indtil det viste sig bare at være Frank, der havde sovet dejligt dybt og savlet en del i processen.

10. Jeg går ikke op i fodbold, uanset om det er mænd eller kvinder, der spiller, og jeg er også jævnt ligeglad med alle ord, der kommer ud af Sørine Gotfredsens mund… Men jeg vil giftes med Joachim Fjelstrup.

Comments (22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.