Projekt voksenbolig – Før/efter #3

img_4137 img_4192Stuen før og efter ny sofa.

Sponsoreret af Desenio

Nej nej, ingen blogpause til mig. Overskrift + teksten i citationstegn i går skulle forestille en karikeret joke som eksempel på clickbait. Fordi 48 timer næppe gør den store forskel, hvis man reelt har brug for en pause. Dermed ikke sagt, at jeg ikke lider af en seriøs omgang bloghjerne, men jeg kan egentlig meget godt lide det sådan. 😉 Beklager forvirringen, jeg skal sørge for at opfede ironien til næste gang! 😀

Og nu til det store øjeblik! Den famøse væg er endelig færdig, og der har været stor efterspørgsel på at se den. Måske bliver I lidt skuffede, for den er jo ikke sådan skrigpink, men jeg er virkelig glad for resultatet. Oprindeligt gik jeg og sukkede efter en helt mørk væg, men i sidste ende blev jeg enig med mig selv om, at det ville få min beskedne stue til at se lille og klaustrofobisk ud. Den rette løsning faldt imidlertid lige ned i skødet på mig, da Desenio tilbød at sponsorere mig nogle nye plakater til mit voksenbolig-projekt, og når nu jeg havde valgt en lys farve til væggen, var der pludselig frit slag til de mørkere farver på plakaterne.

img_4923img_4924collagenjlo

Der var uhyggeligt meget at vælge imellem, og jeg har sjældent brugt længere tid på at vinduesshoppe, før jeg besluttede mig, men til sidst faldt jeg hovedkulds for først den ene, så den anden planteplakat i nærmest latterligt pæne nuancer og for at bryde farvepaletten en anelse, smed jeg en ballerina ind i midten. Som prikken over i’et, valgte jeg at sætte alle mand i guldrammer, og jeg er virkelig glad for det endelige resultat. Der er så fint med både forskellige farver og kontraster og udtryk i det hele taget.

Fordi jeg er et overordentligt godt menneske, runder jeg lige af med en bonus. Fra i dag til og med torsdag d. 3. kan I nemlig få 25% hos Desenio, når I bruger koden MIRIAM25. (Gælder ikke Handpicked og rammer.) Go forth and shop! 😀

img_4919

Kommentarer (46)

 • Hej Miriam. Det ser godt ud! Hvad med et tæppe under sofabordet og evt. sofa også?

  Vh. Didde

  • Jeg overvejer det, men er en anelse skeptisk, for jeg er egentlig ikke den store tæppefan. 🙂

   • Et tæppe under sofabordet vil suge dejlig meget kattehår til sig. Fordel: mindre tumbleweed-pels på tværs af stuen. Ulempe: kan være virkelig trælst at forsøge at støvsuge fri for pels. Ulempe #2: tæppet forbliver ikke pænt hvis katten beslutter sig for at det skal bruges til at kradse kløer i. (Fordel: måske kradser katten mindre kløer i sofaen…)

    Vi har netop afskaffet vores tæpper. Det er nemmere at køre hurtigt med støvsugeren (en dyson animalpro, den fra tv! Den er et bæst, siger jeg dig!) over hele gulvet end at ligge på knæ og frisere kattepels ud af tæpperne…

    • Jeg har selv to katte og et kugletæppe. Jeg synes ikke, det er svært at gøre rent. Men ja, man kan da godt se i ulden, at de kradser i det. Det er dog ikke markant, synes jeg. Ligeledes kan man se på min sofa og trægulve, at jeg har katte (og kradsetræet i stuen ;D). Sådan er det jo. Jeg er i hvert fald både glad for mine katte og mig tæppe

 • Det er altså edderpænt! Jeg synes det er en meget rar farve, meget rolig, tænker man ville blive lidt for hurtigt træt af skrigende pink, mens det der er en behagelig farve at se på! 🙂

  • Det var præcis min tanke, så jeg var bange for at gå for skrigende. Jeg synes, den endelige farve er dødflot!

 • Sagt i bedste mening; det ville gøre en verden til forskel for din voksenbolig, hvis du lige fik vasket dine gulve ordentligt. Skur dem op og behandl dem med hvid sæbe. Easy peasy.

  • Jeg vasker mine gulve jævnligt, men de er er hvidlakerede, og der er grænser for, hvor meget selv Probat kan gøre. Det er slid, ikke skidt, der gør farveforskellen, og den kan kun en nedslibning eller en ny lakering klare. Så ikke helt så easy peasy. Jeg har forsøgt.

  • Sikke en træls kommentar… Siger du også til folk du besøger at de trænger til at få vasket gulv? Miriam inviterer os alle ind sit hjem, og det er jo ikke anderledes blot fordi vi bliver inviteret ind via billeder.

  • Jeg havde ikke skænket gulvene en tanke, og jeg synes stadig ikke, når jeg kigger på billederne igen, at de er grimme overhovedet. Er det bare mig der ikke fatter noget om trægulve? Jeg synes dit hjem bliver flot! Det pynter gevaldigt med de nye tiltag. Fan fan fan.

   • Sophie, de er ikke heeeelt gode, det er sandt. Du kan især se forskellen under sofaen, hvor gulvet aldrig er blevet betrådt, hvorfor det er en del lysere. Men sådan fungerer slid nu engang. Personligt generer det mig dog ikke voldsomt. Og tak for de søde ord – jeg er også virkelig glad for det!

  • Jeps. Jeg har et københavnerbadeværelse, så der er ikke plads til den slags derinde. 🙂

 • Jaaaa, hvor er det flot! Lige da jeg så, du var ved at male alting lyserødt, forstod jeg det ikke. Så kom jeg i tanke om, at din sofa er grå, og så gav det alligevel god mening, for grå og lyserød har alle dage været et fantastisk mix!
  Og nu, sammen med plakaterne, er det da bare helt perfekt ❤️ Stort tillykke med din nye stue, kære M ❤️

 • Jeg vil bare sige det ser vildt godt ud.
  Ingen “gode” råd fra mig, om hverken gulvvask, tæpper, kattebakke eller andet. Kun et stort tillykke med din fine stue, og vigtigst af alt, så er du glad for den 😊
  Tak for en skøn og ærlig blog.
  Kh Mette

 • Jeg elsker projekt voksenbolig!
  Jeg tænkte også at et tæppe kunne være fint til. Jeg bruger selv mit til at skjule et uperfekt gulv 😎 Men hos dig skal man jo også tage højde for Franks pels og klør 😅

  • Jeg drømmer mere om at få en gulvmand forbi og slibe hele herligheden… Jeg er endnu ikke hoppet med på tæppets renæssance! 😀

 • Hvor ser det pissegodt ud! Jeg går selv og drømmer om en grøn væg i min stue, men jeg har ikke helt overblik over, hvor stort et arbejde det bliver – tl;DR jeg er MEGAFAN af projekt voksenbolig 😍

  • Det var klaret på tre dage. Og hvis jeg havde været lidt mere effektivt, kunne det snildt have været klaret på to! Det hjælper enormt, at man bare kan skubbe møbler og sådan væk fra vægge, og at resten af stuen i øvrigt er brugbar imens projektet står på.

 • Yes man! Ser bare SÅ godt ud 😁 Synes virkelig du har valgt pæne fotos, rammer og farvepalet generelt.

  Forslag til næste trin i processen: Overvej at opgradere dine brandalarmer. Vældig voksent og vældig vældig vigtigt ♥️ Snak gerne med en ekspert, men herhjemme har vi én pr. rum (ja sgu), de sidder i loftet, og er de der ‘kloge’ der kan kende forskel på forskellig slags røg. Don’t ask, mandens opgave 😉 Selvfølgelig nok ikke verdens pæneste opgradering man kan lave i sin bolig, men vi skal allesammen passe på Miriam 😁 Få noget spons ud af det evt?! Det må næsten kunne lade sig gøre…

  God dag til dig i din nye lækre stue! 😊

  • Jeg gætter på, du taler om den hvide cirkelfarvede tingest oppe ved loftet? Det er ikke en brandalarm, det er en udluftningskanal. 🙂

   • Nej, faktisk ikke 😊 Jeg smider bare altid om mig med lige dét råd (slash blander mig fuldstændigt upassende og ufortrødent), fordi min fætter engang var meget uheldig med brand i sin lejlighed og kom meget dårligere stillet ud af det på grund af manglende + dårlige brandalarmer. Så vi er i min familie blevet utrolig bevidste om vigtigheden af det. Så det var blot lidt uopfordret virtuel kærlighed, der (semi) passede ind i temaet 😊

    Håber du har en skøn aften og kan slænge dig veltilfreds i sofaen med en bog/film/glas vin/is 😊

  • Well, hvis man kommer helt tæt på, er malertapen ikke just sat snorlige, men så skal man bare lade være med at gå helt tæt på. 😉

 • Jeg synes det ser rigtig godt ud og så er du med til, at give mig inspiration til min nye lejlighed, så tak for at dele 😀

 • Jeg er ellers ikke til lyserød, men det er godt nok en flot farve! Den passer så fint ind med tingene og giver rummet et skønt skær af liv og hygge 🙂

  • Tak Louise! Jeg føler virkelig også, jeg helt tilfældigt væltede ind i den perfekte farve. Tak til farveguderne!

 • Så fint – og Søstrene Grene har nogle rigtigt flotte velourpuder i rosa/lilla nuancer, de kunne stå godt til væggen 👏🏻👏🏻

  • Søstrene Grene er guld på interiørfronten for tiden – men jeg tror faktisk, jeg er mere til kontrasten med det grønne. 🙂

  • Tak! Farven hedder 3424, og selvom jeg fik købt besluttet mig lige hurtigt nok, så er jeg SÅ glad for resultatet. En virkelig smuk farve, der er diskret, men stadig speciel.

   • Den farve 3424 er en slags lilla farve når man søger efter den på deres hjemmeside. Den er da rosa, er den ikke?

    • Jo, jeg ville bestemt kalde den rosa, men det kan godt passe, at den har nogle lyslilla undertoner. 🙂

 • Hej Miriam! Hvor er det bare super flot! Hvad størrelse er dine plakater? Jeg overvejer at købe de samme, men er lidt i tvivl hvad størrelse de skal være.
  Håber ikke du har svaret på dette allerede, har lige kigget kommentarerne igennem og kunne umiddelbart ikke finde svaret.
  På forhånd tak!
  (Elsker din blog, jeg læser hvert eneste indlæg du laver <3)

  Knus Trine

  • Hej Trine! Min er 50×70, og de er faktisk større, end jeg havde troet, men heldigvis den perfekte størrelse til min væg. Motiverne er virkelig pæne, men vær obs på, at de mørke er MEGET mørke, Væsentligt mørkere, end de fremstår på Desenios hjemmeside. 🙂

 • Hej Miriam 🙂
  Jeg elsker den lyserøde farve, og måske har du nævnt det før, men hvilket mærke er malingen? Jeg må fluks male min stuevæg 👏 🙂

Der er lukket for kommentarer.