Kommentarer (16)

  • Er det forkert at jeg er helt oppe at køre over min historie kom med og ovenikøbet er den første? 😂

  • Er det generel roomie-opførsel? 🙂 Havde en roomie på et tidspunkt, faktisk en veninde, der flyttede ind. Jeg havde nogle krukker/beholdere stående i køkkenet, hvor vi havde fælles pasta, mel osv. i. Vi skiftedes til at fylde op, når der var lavvande i beholderne. Da hun flyttede, tog hun indholdet fra alle beholderne med… Kunne til nød have forstået det, hvis det var hendes beholdere, og det så var en nemheds-/praktisk løsning. Men nej, hun fandt lige en pose til hver beholders indhold.

  • Den med at tælle kartofler, det gør jeg også. Men det er for at sikre, at der er nok kartofler til alle. Og altså ikke fordi jeg er nærig med kartofler 😂

  • Til dig med Kærestens Marabou chokolade – det kender jeg alt til. Beholder min Marabou mint krokant ude på arbejde for tager jeg det med hjem æder min mand det. Og lige der deler jeg ikke

  • Det næste emne skal næsten være onde forringer. Sådan hvad er den ledeste måde du er blevet fyret eller har fyret nogen på…. eller den fedeste opsigelse du har givet

  • Det her er nok hands-down den bedste wtf-kategori, du har kørt, Miriam. Shit det er sjovt. Hvad i alverden sker der for alle de mennesker, der inviterer venner på middag og sender dem en regning bagefter!? Det er åbenbart (desværre) ret udbredt 😀

  • Indtil det her emne kom på, har jeg undret mig over hvem der brugte anmodningsfunktionen på MobilePay. Men der er der så folk, der gør!! Det er satme det sjoveste emne der har været!!

  • Hej Miriam.
    Jeg har været på ferie i 14 dage,og jeg har ikke læst dine blogge i de dage hvor jeg har været på ferie. jeg føler at du måske har underskud af læsere pga mig :p så bliver jeg sgu nødt til at læse alle de blogs du har skrevet de sidste 14 dage 😉

Der er lukket for kommentarer.