60 efterårsfavoritter på budget!

Reklame – smækfuld af affiliatelinks.

Efteråret har så småt ramt os, og jeg ved ikke med jer, men jeg ser faktisk frem til afdæmpede farver og lange ærmer. Plus, alle ved, at sæsonskifte betyder, det er nærmest obligatorisk at tilføje et par nye ting til garderoben! Jeg har med det in mente været rundt omkring på jagt efter nogle af de allerpæneste efterårsvarer derude. Og som bonus koster alt nedenfor maksimalt 350 kroner. Så kan man jo passende nuppe et par stykker. 😀

Det hele er desuden affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget – hvad som helst – på webshoppen, så får jeg en lille procentdel af salget i kommission. På shoppens regning, selfølgelig. Det bliver jeg ret glad for, for det er sådan, bloggen kan løbe rundt. Så tak til de af jer, der bruger mine links! Man kan i øvrigt altid finde affiliatelinks til alle mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen“, som man er mere end velkommen til at bruge på alle tidspunkter! 🙂

efteraar-zalandoNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4-5-6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Vi lægger ud hos Zalando, hvor Danmarks frådende kvinder endnu ikke har opdaget, at verdens mest populære slå-om-kjole er på lager i alle størrelser! De forsvandt ellers som dug for solen, da de for en uges tid siden blev restocked på Vero Modas egen side, men her er de altså! Og resten af efterårsudbuddet på Zalando er også ganske habilt, hvis man alligevel er derinde, skulle jeg hilse og sige. 😉

efteraar-bestsellerNummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Vi slipper ikke uden om Bestseller, når det kommer til pænt tøj til en rimelig pris. Med mærker som Vila, Y.A.S og ja, Vero Moda, er der altid guf at hente. Fx den der vamsede, lyserøde sweater. Kom hid! 😀

efteraar-booztNummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36.

Tilbage til en gammel kending. Boozt bliver altid nævnt af den simple grund, at de har nogle edderfine ting. Og så er det nok den webshop, der er allermindst bøvl med, når det kommer til levering og retur, og det er altid en sikker vinder i min bog!

efteraar-ellosNummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40, nummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44, nummer 45, nummer 46, nummer 47, nummer 48.

Fjerde stop er Ellos, som jeg er blevet ganske begejstret for på det sidste. Jeg undgik dem ellers i lang tid, fordi deres modelbilleder er meget det, Tyra Banks med let afsky ville kalde “catalogue”, hvilket betyder, at tankerne henledes lidt på Føtex, og det er måske ikke det fedeste i verden. Men det er altså ikke tøjets skyld, og tager man sig et øjeblik til rigtigt at kigge på udvalget, så er der nogle sindssygt fine ting at komme efter.

efteraar-ginatricotNummer 49, nummer 50, nummer 51, nummer 52, nummer 53, nummer 54, nummer 55, nummer 56, nummer 57, nummer 58, nummer 59, nummer 60.

Vi runder af hos Gina Tricot, der jo har bygget hele deres koncept op omkring mode på budget, så her er det virkelig muligt at nappe hele den kommende sæsons tendenser for en slik. Og jeg er glad for at kunne berette, at rigtig mange af deres varer, går op til en 44. God stil!

Jeg håber, I er faldet over noget fristende. Det er først på måneden, så det er totalt tilladt! 😉 Happy shopping!

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.