Miriam tester årshoroskop: Resultatet

miriam-tester-aarshoroskop0Okay, der er godt nok gået 13 måneder og ikke 12, men efter Miriam-stardarder er det slet ikke dårligt klaret. I august sidste år investerede jeg i et personligt årshoroskop via et af de der online dealsites, som jeg normalt holder mig langt væk fra i frygt for at købe mig fattig i ting, jeg ikke har brug for eller nogensinde får brugt. “Men man sparer 700 kroner?!” Horoskopet kostede omkring en hund, og så løb nysgerrigheden alligevel af med mig, og en uges tid senere fik jeg tilsendt en .pdf-fil på 13(!) sider med ord om mit liv det kommende år. Jeg tror ikke en dyt på astrologi, så jeg var noget skeptisk omkring, hvorvidt der overhovedet ville være den mindste form for bid. Lad os se på det.

“Tiden omkring marts 2017 er generelt heldig og især for at prøve eller gøre noget nyt. Endvidere gunstig for rejser, for gruppearbejde eller arbejde med en organisation eller i en forening.”

Njaeh. Heldig vil jeg ikke sige. I så fald havde jeg jo rent faktisk fået Alexanders Skargårds telefonnummer i stedet for årets mest akavede øjeblik. Omend jeg selvfølgelig fik citeret ‘Den eneste ene’-replikker for Paprika Steen, hvilket var et stort øjeblik. Og jeg havde også fået forklaret slutningen på ‘Aminas breve’, som stadig irriterer mig voldsomt fra tid til anden. Omend det selvfølgelig var heldigt, at Esben Smed stod helt alene uden for Dagmar bagefter.

Hvad angår rejser, så var jeg i Jylland i et døgn. Fordi min morfar døde. Gunstig mig et vist sted.

“Omkring august 2016 vil du ofte opleve, at du ikke er så klart tænkende, som du plejer at være. Heller ikke så præcis i dine formuleringer. Du skal især passe på med at trække skarpe konklusioner op, der har en afgørende konsekvens, med mindre du er tvunget til dette. Du kan se uklart eller vrøvle, hvorfor du er bedst tjent med, at tie i sammenhænge, hvor dette er muligt, eller udskyde dine konklusioner.”

Taget i betragtning at jeg er blogger, så garanterer den her passage mig jo næsten en gedigen shirtstorm over en upræcis formulering i en fodnote et sted. Men det var der altså ikke noget af, da jeg gennemgik arkivet for august. Det tætteste, vi kom, var da jeg brugte 180 kroner på 1½ liter is, men med undtagelse af enkelte personer i kommentarfeltet, var det nok mest min mor, der rynkede brynene over den beslutning.

“Din kreativitet vil stige, der kommer perioder med megen inspiration, således at du på lidt længere sigt kan forbedre din sociale og økonomiske situation.” 

Den er faktisk godt nok. Eller nej, min kreativitet er ikke steget en fis, for jeg ejer ikke rigtigt en sådan, men modsat for et år siden, er min løn nu oversteget beløbet på en SU! Ingen røde tal på min konto! Fest!

“I nogle årshoroskoper er der en graf over, hvordan de enkelte måneder bliver i forhold til hinanden. Dette er ikke teknisk muligt at lave i dit årshoroskop. Den astrologiske forklaring er, at du har meget få saturn- og jupiteraspekter i det kommende år. Vurderingen er dog, at august 2016 bliver den bedste måned. Samt at juli 2017 bliver den vanskeligste. Denne vurdering er uafhængig af, hvad der er dit erhverv.” 

Min august 2016 var aldeles uinteressant. Bortset fra førnævnte is. Som bestemt var god, men næppe alene kunne trække august op på førstepladsen. Min juli var på ingen måder vanskelig, hvis man ser bort fra det manglende sommervejr. Måske er min astrolog bare meget glad for solskin?

“Året viser, at du får mulighed og har tid til at gøre noget ved dine hobbies. Friluftsliv eller sport kan du blive interesseret i[.]”

Jeg grinede højt af den her, da jeg læste den. Det gør jeg stadig! 😀

“Forelskelse. Dette betyder, at du vil blive (eller er) forelsket indenfor det kommende år.”

Honestly, så ramte mit årshoroskop som ventet væsentligt mindre plet end sikkert intenderet, men på den her var den overraskende spot on, og det var ellers den, jeg var mest skeptisk omkring. I oktober sendte Tinder mig en mand, der slog benene væk under mig, og jeg fløj på en temmelig naiv lyserød sky og ignorerede alle faresignaler indtil januar, hvor han gik sin vej, og februar, hvor jeg fandt ud af, at han i virkeligheden var noget af en røv. Yawsa, den gjorde naller. Jeg var faldet hurtigt og hårdt. Ærligt talt synes jeg godt lige, astrologen kunne have advaret mig om den del også. Helt ærligt. Sådan noget holder man da ikke for sig selv?!

Jeg er ikke meget imponeret over mit årshoroskop. Det var ret vagt og havde dertil trods ikke ret i særlig mange ting. Næste gang giver jeg nok ikke 100 kroner for sådan et. Næste gang køber jeg nok noget mere is i stedet. 😉

Kommentarer (9)

 • Jeg vil bare sige, at jeg synes, du er skøn (at følge – jeg ved ikke, om man “må” sige det første, når man ikke kender hinanden irl). Jeg håber, at du får et lige så uforudsigeligt næste år 😉

 • Jeg tror heller ikke en dyt på horoskoper, men gik alligevel ind til an astrolog i Indien sidst jeg var der. En venindes veninde havde anbefalet ham og jeg tænkte at det jo ikke kunne skade.

  Han sagde nogle meget skræmmende korrekte ting om mit liv som det var lige der, og han havde ikke en fløjtende chance for at vide noget som helst om mig i forvejen. Det var en ret vild oplevelse. (Jeg tror stadig ikke på overnaturlige ting, men kan heller ikke helt forklare, hvordan han gjorde det)

  • Jeg er normalt også ret skeptisk over ting som disse, men jeg var hoe en håndlæser i Indien, som INTET vidste om mig, og han sagde nogle ret vilde korrekte ting, som han heller ikke havde chance for at vide. Han bedte desuden ikke om betalingen, men man kunne give det man synes det var værd eller helt lade være. Nu glæder jeg mig bare til, at se om han får ret i, at jeg først får børn som 35-årig med en ikke dansk mand 😉 haha.

  • Man hører jo virkelig om folk, der har oplevet sådan noget! Jeg er nok bare ikke selv løbet på ‘the real deal’ endnu… Stine, du må lige melde tilbage, når du fylder 35! 😀

 • Guuud, er det allerede et år siden? Jeg hoppede med på dealen, og her ramte han faktisk noget rigtigt, som han ikke havde mulighed for at vide om mig på forhånd. Meeen tror mest på, at de bare rammer nogle heldige formuleringer fra tid til anden, dem der gør sig i den slags. Skønt med en anmeldelse 😁

  In other news: Sikke dog en lækker flamingo-bluse. Hvem er din pusher?

  • Ja, jeg tror også, det er ret tilfældigt, om de rammer noget eller ej. Og mon ikke flere af os har fået tilsendt det samme? 😉

 • Jeg var en gang til en håndlæser, mine hænder er mere slidte end resten af mig, ikke på grund af rengøring, men det gik hun åbentbart udfra, da hun mente mit liv havde været hårdt. Da jeg sagde det havde det ikke. Opdagede hun pludseligt at jeg havde let ved at lære, men glemte hurtigt igen. Nå tænkte jeg, det er nok derfor jeg vinder i Besserwisser, og sådan fortsatte det, alt var stort set det modsatte.
  Jeg må så sige til hendes undskyldning, at den eneste oplysning hun fik af mig, var den med mit “hårde” liv.

Der er lukket for kommentarer.