Miriam tester: Årshoroskop

collagenjkl

Snapchatfølgere (miriam.poulsen) vil vide, at jeg for en uges tid siden købte et årshoroskop fordi, well, det var billigt, jeg var nysgerrig, og jeg tænkte, det kunne blive et sjovt blogindlæg. Jeg tror ikke på astrologi, men jeg læser alligevel altid mine horoskoper i gratisaviser og bliver meget begejstret, når de er spot on, og endnu mere begejstret, når de er helt hen i vejret. Og derfor kunne jeg altså ikke lade chancen for at få lavet et helt personligt årshoroskop gå mig forbi, så jeg sendte spændt navn, fødselsdato og fødselssted ud i verden og ventede på at få min skæbne sendt retur.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med, men det var i hvert fald ikke 13 sider. Jeg ved godt, at man selvfølgelig ikke kan mase et personligt årshoroskop ind på tre linjer, men TRETTEN sider. Holy fuck. Jeg skal nok spare jer for hele smøren, men jeg har udvalgt nogle af de mest interessante ting, der angiveligt vil ske for mig det kommende år, og så tjekker jeg ind igen om 12 måneder for at se, om der måske rent faktisk er noget om astrologisnakken… Det er lidt af en cliffhanger, hva’? Game of Thrones, gå hjem og vug!

 • “Tiden omkring marts 2017 er generelt heldig og især for at prøve eller gøre noget nyt. Endvidere gunstig for rejser, for gruppearbejde eller arbejde med en organisation eller i en forening.” Tag til USA og spil Lotto. Got it.
 • “Omkring august 2016 vil du ofte opleve, at du ikke er så klart tænkende, som du plejer at være. Heller ikke så præcis i dine formuleringer. Du skal især passe på med at trække skarpe konklusioner op, der har en afgørende konsekvens, med mindre du er tvunget til dette. Du kan se uklart eller vrøvle, hvorfor du er bedst tjent med, at tie i sammenhænge, hvor dette er muligt, eller udskyde dine konklusioner.” Edderfedt at få at vide som blogger. Vi ses i september!
 • “Din kreativitet vil stige, der kommer perioder med megen inspiration, således at du på lidt længere sigt kan forbedre din sociale og økonomiske situation.” Wuhu! Jeg bliver rig og populær!
 • “I nogle årshoroskoper er der en graf over, hvordan de enkelte måneder bliver i forhold til hinanden. Dette er ikke teknisk muligt at lave i dit årshoroskop. Den astrologiske forklaring er, at du har meget få saturn- og jupiteraspekter i det kommende år. Vurderingen er dog, at august 2016 bliver den bedste måned. Samt at juli 2017 bliver den vanskeligste. Denne vurdering er uafhængig af, hvad der er dit erhverv.” Okay, well, nu er vi seks virkelig uinteressante dage ind i august, så jeg satser så på, at de næste 25 dage bliver off the hook, for hvis det her skal forestille at være det bedste, så ser jeg ikke meget frem til juli næste år.
 • “Året viser, at du får mulighed og har tid til at gøre noget ved dine hobbies. Friluftsliv eller sport kan du blive interesseret i[.]” HAHAHAHAHA!! 😀
 • “Forelskelse. Dette betyder, at du vil blive (eller er) forelsket indenfor det kommende år.” Jeg er selvfølgelig klart mest spændt på den her. Jeg har ikke været forelsket i otte(?) år, så det er en stor ting at love!

Kig forbi bloggen igen om et års tid til del to af denne test. Det er eddermame engagement! 😀

Kommentarer (23)

 • Vild cliffhanger!! Jeg glæder mig til at høre mere om det! 😉 Jeg bestilte engang et personligt horoskop – du ved, sådan en der omhandler ens personlighed. Der var intet mindre end 20(!) sider om mig (og selvfølgelig også hvad ascendant osv var!), og havde ikke de store forventninger, men det hele var spot on! Det var det rene narcissistiske guf at læse! 😉

  • Tjah, måske er der noget om snakken. Jeg tror, det meste er så overordnet, at det passer på de fleste. 😀

 • Min svigermor fik en arbejdsløs astrolog (på et af de hersens ledighedskurser) til at lægge et horoskop for mig. Jeg husker ikke super meget af det, for jeg fik som dig en frygtelig masse sider, men der var nogle årstal som satte sig og perioder, som han forudså var svære – det viste sig at passe uhyggeligt meget. Og så skrev han bla. at min første barn ville blive en dreng. Okay, det er selvfølgelig 50-50, men blev alligevel overrasket 🙂 Er ked af, at jeg ikke gemte siderne, det kunne være så sjovt.

 • Totalt off-topic men var der ikke noget med at du testede liquid lipsticks? Kommer der et indlæg om det på et tidspunkt, eller kan du måske løfte sløret for hvad for en du har på på billederne? Den er super flot (Y)

  • Ja, okay, tre gange på et indlæg er måske lige i overkanten, men jeg holder helt sikkert ikke op med at bruge det i alle dets afskygninger, ligesom jeg heller ikke holder om med at skrive fuck hele tiden. Det er en del af min foretrukne skrivestil. 🙂

  • PS: Kan vi lige snakke om, om alle kommentarer skal godkendes, efter du har indledt samarbejde med Woman, eller om jeg, uden det har været min hensigt, har afleveret en kommentar, der har været stødende og fået mig “blacklistet”? 🙂

   • Det er alle kommentarer, der skal godkendes. Det er simpelthen, så jeg sikrer mig, at jeg får læst alle kommentarer, og jeg har mulighed for at redigere/slette en kommentar (til fx hemmelighederne), før den kommer ud og pisser halvdelen af min læserskare af 🙂

   • Nej, det er simpelthen, fordi jeg er skiftet fra Blogspot til WordPress, og de kører slet ikke med den mulighed. Men altså, hvis man vil være anonym, så skriver man jo bare noget bullshit som emailadresse. 😀
    Jeg har egentlig sat tech på den før, men det kunne godt tyde på, at de har glemt det igen. Jeg rykker dem!

Der er lukket for kommentarer.