Jeg er jo Bridget Jones #241

vbnm,l.æ-ø

1. Jeg har ændret coverfotoet på bloggens Facebookside… Jeg vil vædde på, at det ikke gør en forskel. Folk er idioter.

2. I forgårs tog jeg mig selv i at sidde og sy, mens jeg lyttede til Simon & Garfunkel. På en fredag. Jeg er 90 år gammel.

3. Han holdt sig i tre uger, og i dag modtog jeg så atter en snap fra Serienørden, så nu er han altså blevet blokeret. Det må da virke… Ikke?

4. Forleden skulle jeg ud ad døren, og jeg var megasen på den, så jeg væltede halvdelen af tøjskabets indhold ud på gulvet i et forsøg på at finde den der trøje, jeg manglede. Da jeg kom hjem fire timer senere, havde Frank lavet sig en seng ud af tøjbunken på gulvet, og nu skal det hele vaskes for at blive kattehårsfrit igen. Skønt.

5. Konkluderede i øvrigt derefter, at det nok var på tide at give dyret en børstning. Det var dyret uenig i, og selvom det lykkedes til sidst, er jeg nu én stor, blodig rift. Det er Gud, der har skabt katten, det er Fanden, der har skabt dens kløer. Scratch that (pun intented), det er sgu nok Fanden, der har skabt hele moletjavsen. 😀

6. Efter der holdt op med at gå regelmæssige SU-penge ind på min konto, er det uden pis eksploderet med grå stresshår i min hovedbund. Jeg er tre måneder fra at være den nye Gun-Britt.

7. Apropos, så fik jeg i tirsdags en mail om, at min studievenlige kassekredit er udløbet, og om jeg ville have den fornyet. Jo tak, det ville jeg da egentlig gerne, så det fik jeg… Til en rente på lige knap 10%. Såeh, forbered jer lige på affiliatespam. Jeg har erklæret krig mod kassekreditten.

8. Jeg har afleveret min første klumme! Den er essentielt en kombination af omkring syv blogindlæg, men den er afleveret, og jeg har ikke fået den tilbage i hovedet! (Endnu, i hvert fald.)

9. Det er meget sjældent, jeg er ked af, at jeg ikke ejer et tv, men lige nu er der OL, og jeg vil vildt gerne se ridning og gymnastik, og det er som om, det ikke helt er der, DR har haft sin førsteprioritet.

10. Nogen har stjålet mine yndlingstrusser fra vasketøjskælderen. Bare dem og to par løbestrømper. But why?

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.