Og så gik han.

Jeg vågnede op til en besked fra ham. Den var iskold og klichéfyldt. At han har erkendt, han ikke kan give mig det, jeg har brug for og derfor vælger at afslutte vores forhold. At han håber, jeg finder en anden, for det fortjener jeg. Modsat mig er Tinder-manden et meget rationelt menneske, og jeg var straks klar over, at han allerede har lukket helt ned. Jeg er typen, der svælger i min sorg og har brug for at ringe 25 gange og råbe ind i telefonen og drikke alt for meget rødvin og tigge om at se ham en sidste gang. Tinder-manden laver et clean cut. Han fortalte mig engang, at det var hans måde at tackle det på, for det var måske sværere og hårdere i starten, men det var lettere i længden at nægte sig selv at gå tilbage.

Det betyder, at det er et spørgsmål om kort tid, før han afskærer mig fra at kunne skrive til ham. Og så hører jeg sandsynligvis aldrig fra ham igen. Jeg mistede vejret et kort øjeblik ved at sætte de ord sort på hvidt.

Jeg savner ham allerede.

PS: Bloggen bliver nok temmelig uregelmæssig det næste stykke tid. Jeg ved ikke, hvor meget jeg kommer til at kunne overskue faste indlæg og at besvare emails og kommentarer og sådan, men jeg lover, at jeg læser det hele og kommer efter det, når jeg igen kan trække vejret for gråd.

Kommentarer (222)

 • Det er jeg virkelig ked af at læse, Miriam. Jeg har virkelig heppet. Og håbet. Og ønsket. Jeg kan ikke vurdere, om det er det bedste, jeg håbede bare sådan, at du havde fundet en, der kunne gøre dig glad på kærestefronten.
  Masser af virtuelle kram og ønsker om, at 2017 skruer gevaldigt op fra nu af. Du fortjener meget mere!

  Kram Frank lidt ekstra, og drik al den rødvin og spis al den B&J, du overhovedet orker. Alt er tilladt. Føler med dig.

 • Anna Sofie Sehested Geisler

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive, andet end en spandfuld artohjerter.

 • Hvor er verden bare et uretfærdigt sted, du havde sådan fortjent det ❤️ Håber Frank passer ekstra godt på dig i de her dage 🐱❤

 • Årh, for helvede. Det er jeg virkelig ked af at læse. :/ Spis en masse B&J og drik en masse rødvin, så længe du passer på dig selv.
  Stort kram!!!

 • Kære Miriam

  Jeg har kun få gange kommenteret på blogs, selvom jeg følger troligt med i flere. Men da det poppede op på min facebook, at det her var sket fik jeg kuldegysninger – så nu kommenterer jeg altså. Man ender jo med at holde af dig, når man får lov at følge dig så tæt 🙂

  Vil bare sige, at jeg er rigtig ked af det på dine vegne, og jeg kan virkelig følge dig, for jeg sidder i en lignende situation lige nu. Her er der bare ikke clean cut, hvilket gør, at jeg har rigtigt svært ved at komme videre. Bare lige endnu en nat er simpelthen så fristende, men gør også bare det hele meget sværere. Så selvom det føles forfærdeligt lige nu, så er det sikkert den bedste løsning med et rent brud. Og jeg kender alt til at svælge i sorgen.Min cocktail plejer at bestå af Keaton Hensons musik, rødvin og platte citater fundet på Pinterest. Men det er sgu helt ok at svælge – i hvert fald for en stund.

  Al omsorg herfra! Og ta’ den tid du har brug for – vi venter gerne 🙂

 • Feel the pain, men husk ikke at blive i smerten konstant. Tag pauser. You got this!
  Og kæmpe virtuelt kram til dig!
  Det gør ondt ligemeget, hvordan men vender og drejer det, og det er helt okay.

 • Nej nej nej, jeg havde sådan heppet og håbet for for dig 🙏 Og shit det gør så ondt ondt det du skal igennem nu. Jeg er ligesom dig og har brug for at komme ud med alle mine tanker, og åh det er svært når modparten ikke har det på samme måde. Men, som jeg i går skrev til min gode ven som er ved at ende noget med en kvinde han har set i nogle måneder og som er rigtig bange for at såre hende, kvinder er nogle pisse stærke væsener og vi kan lappe sårede egoer og knuste hjerter som ingen andre 🙏❤ Jeg sender al god karma i din retning!

  • Jeg tror, det er sundere at komme ud med det end at gå med det uforløst. Men det er selvfølgelig bare mig. 😉

 • Tusind kram, varme tanker og ønsker om at ekstra mange dejlige ting må falde din vej.

  Vi er lige hér, hele din virtuelle girl-bande. Vi lister rundt mellem stykkerne af dit ødelagte hjerte mens vi løfter dig opad og fremad og fortæller dig, at alt bliver godt til sidst. Det kan godt være at vi “kun” findes som kommentarer online, men i den rigtige verden er vi ganske ægte og findes rent fysisk. Vi har din ryg Miriam, og vi tæppebomber dig med kærlighed, god karma og masser af varme til du igen kan trække vejret.

  /Kristina.

 • Miriam ❤️ Det er jeg så ked af at høre. Man ville ønske at man kunne sige noget der kunne gøre det bedre. Mange tanker og 1000 kram til dig.

 • Åh Gud, det gør så ondt 🙁 Jeg har været der. I et forhold hvor vi rigtig gerne ville hinanden, men hvor vi desværre ikke var helt enige om hvordan vores forhold skulle være (hvor meget vi skulle være sammen, om vi skulle flytte sammen osv.). Derudover var han ikke særlig kærlig og var ikke typen der rigtig udtrykte sin kærlighed med ord eller nærhed. Hvilket jeg havde/har rigtig meget brug for fra min partner. Så jeg gik. Og græd og græd og flyttede ind hos min bedste ven i en måned, fordi jeg ikke kunne holde ud at være derhjemme. Mistede et fritidsjob pga. for meget fravær, fordi jeg slet ikke kunne hive mig ud af sengen i de efterfølgende uger.

  Men som de fleste historier ender også denne lykkeligt – indtil videre i hvert fald 😉 8 måneder efter vi gik fra hinanden fandt jeg min nuværende mand, som ville mig med hud og hår. Vi er et rigtigt godt match, så jeg er meget taknemmelig for at mig og ex’en endte med at gå fra hinanden, for der var jeg aldrig blevet rigtig lykkelig.

  Kan i øvrigt se på FB at ex’en også sidenhen er blevet gift og har stiftet familie, så han har forhåbentligt også fundet en han passer med, og som gør ham lykkelig.

  • Forhåbentlig ender de fleste hjertesorger i sidste ende lykkeligt. Jeg er glad for, at din gjorde. <3

 • Kære Miriam. Jeg er en fast følger men har aldrig kommenteret noget herinde. Jeg sender dig styrke i en sort tid, og håber du kommer ud på den anden side med håb om kærligheden igen.! Ville virkelig ønske man kendte dig i virkeligheden så man kunne være veninden som kom med klenex, b & j, lavede mad til dig og nursede dig.. Stort kram ♥️♥️♥️

 • Åh, jeg fik lige en knude i maven – tør slet ikke tænke på hvordan du har det 😣 Kæmpe kram og endnu mere kram!!

 • Jamen, jeg bliver da helt oprigtigt vred på dine vegne, mere end jeg bliver ked af det.
  SMS? Come on! Jeg forstår på sin vis hans rationale omkring clean cut, men at indlede det på dén måde, damn baby – that’s cold.
  Sender dig masser af tanker og kram <3

  • Det er koldt, men jeg tror mest af alt, det er fordi han ikke vil konfronteres med situationen. Det er hans måde at tackle det på – at undgå følelserne.

 • Bliver da helt øv, selv om jeg ikke kender dig… Det gør bare så ondt.
  Syntes altså ikke det er helt fair at gøre sådan noget på SMS… Stort knus.

  • Ja, det er ret dårlig stil, men jeg ved godt hvorfor, og det formilder omstændighederne lidt.

 • Årh, Miriam, jeg kender dig ikke personligt, men sender tonsvis af krammere i din retning! Jeg er en trofast læser og beundrer din ærlighed og gode humor – håber du har nogle hos dig i den næste tid. Du er i hvert fald i mine tanker.

 • Sikke noget røvlort 😔
  Og det bliver bare kun værre af, at man ikke får lov til at afslutte det på den måde, man har brug for 😩
  Kæmpe krammer, kæreste Miriam ❤❤❤

 • Åh nej! Jeg føler så så så meget med dig. Jeg har ikke engang nogle trøstende ord, for der er ikke noget der kan lindre hjertesorg på den her måde. Men du er ikke den eneste. Jeg har selv været der, og ting tager tid. Giv dig selv den tid som det tager. KNUS KNUS KNUS

 • Kære Miriam. Hvor er jeg ked af det på dine vegne, hjertesorger er røv! Jeg er ikke sikker på at noget kan hjælpe lige nu. Men om noget tid, når det er kommet lidt på afstand, så husk på at hvis ikke han kan give dig det du har brug for, så ville det ende med at du selv ville gå på kompromis. Jeg ved at det ikke hjælper lige nu. Jeg håber at du giver dig selv lov til at græde, trøstespise og blive trøstet af en god veninde <3

 • Ved du hvad Miriam, det er kraftsparkme da heller ikke i fucking orden altså. Alle tackler sorg på forskellige måder, men drik en røvfuld rødvin, tag en pause fra bloggen hvis du føler at du ikke kan overskue at dele ud og spis slik, se film og nyd dem du har i dit liv. Dem der vælger at skride, er aldrig det værd.
  Alle herinde has your back, og alle herinde synes at du er det værd!

 • Kære Miriam. Det er så synd for dig! Jeg har stor medlidenhed med dig, og sender dig masser af kram, kærlighed og karma. Hold nu kæft, hvor du fortjener det bedste i verden – og den dejligste mand!

 • Eeeej, jeg kan ikke holde til at se dine snaps og se dig være ked af det! Hold ud! Du kommer ud på den anden side – Det kræver bare lidt tid! Gør noget godt for dig selv <3

 • Fuck. Pis. Pik. For fanden hvor havde jeg håbet for dig at i ville finde en løsning. Det gør så pissehamrende ondt.

  Alle krammere i verden til dig.

  Kh

 • Noget man end ikke ønsker for sin værste fjende. Sender uendelige mange kram fra en fremmed. Øv mand! Livet sutter nogen gange 🙁

 • Øv Miriam. Jeg er virkelig ked af det på dine vegne! Det er fandeme aldrig sjovt at miste, uanset på hvilken måde man mister.
  Jeg håber på at du klarer dig igennem skærene, og Frank er ekstra sød <3
  Kram herfra.

 • Jeg fik helt ondt i maven da jeg så overskriften og en klump i halsen da jeg læste indlægget! Fuck, hvor har jeg fået den besked manga gange og det gør så ondt! Kæmpe kram til dig!

 • Fucking mænd! Én ting er at gøre det forbi, men så med den skod undskyldning?! Pyh ha, sødeste Miriam, jeg er sgu ked af det på dine vegne. Break ups er slemme (og bliver sjovt nok aldrig værre af fremmede der opfordrer til vrede…), men jeg sender nu stadig al kærlighed i din retning! <3
  Knus

  • Jeg synes faktisk, det er en rimelig grund. Hvis han ikke er villig til at give mere, så er det bedre, han går.

 • Kære Miriam øv hvor er det dog træls for dig. Havde virkelig håbet det gik for jer. Sender dig mange varme tanker og knus. Selv om det ikke hjælper lige nu. Det er hans tab. 😘

 • Kære Miriam
  Jeg ville ønske, at jeg kendte dig rigtigt, for så kunne jeg komme på besøg og passe på dig og lave din yndlingsmad og tage vasketøjet. Men det ville ligesom være ret stalker-agtigt, når nu du ikke kender mig (og jeg ved altså heller ikke hvor du bor – bare rolig), så jeg nøjes med at sende alle mine bedste tanker. Men altså, hvis du mangler én til at gøre de ting, så skriver du bare! Kh.

  • Vi har set hinanden eksklusivt siden oktober. Jeg var meget, meget glad for ham, og vores forhold var meget mere, end hvad er blevet delt på bloggen. Sikke en ondskabsfuld kommentar.

  • Jeg håber du selv fik noget ud af den kommentar, for ingen andre gjorde 😳 Næste gang du overvejer at sætte spørgsmålstegn ved andres følelser, så lad være med at skrive eller sige det højt 😉 Sagt i pæn og høflig tone, for din egen, men mest de andres skyld 😊

  • Øv en tarvelig kommentar, Lina! Du kan da overhovedet ikke vide hvordan Miriam har følt det. Havde det været mere ægte hvis de havde været “kærester” siden oktober og slog op nu? Må Miriam så gerne være ked af det?

   Miriam, græd du al den snot du har brug for! Det går over igen før du ved af det! Trøst dig med en masse hemmeligheder, der skal nok være nogen som får dig til at tænke: “godt, jeg bare er blevet slået op med…” <3

   Tak for en dejlig blog og en hygge snap!

  • og må alle kattedamer hemmeligt putte kattehår i hans garderobe… må hans tøj for altid være fyldt med kattehår selvom han fnugruller det.

   • Lad os nu lige forholde os til fakta…Fortæl mig, hvad der er forkert i min konstatering? Det ER et pissedramatisk indlæg. Manden VAR aldrig hendes kæreste…

    • Lina, det er ikke fakta. Du ved ikke, om han var min kæreste, og det er din vurdering, at det er et dramatisk indlæg. Jeg synes, det er et ganske rimeligt indlæg. Men under alle omstændigheder er du udmærket klar over, hvordan din kommentar ville blive opfattet, og du skulle have ladet være med at skrive den. Den var sårende og unødvendig. Jeg ville sætte pris på, hvis du afholdt dig fra at kommentere yderligere.

    • Hvad dælen ved du om det, Lina?
     Men flot at du alligevel lige kan gøre dig til dommer over det! Verden har i den grad brug for mennesker som dig, så vi alle sammen kan få defineret vores forhold og vores følelser – ud fra din virkelighedsopfattelse, selvfølgelig, for den er jo vigtigst.

     Jeg har seriøst mødt børn som havde mere situationsfornemmelse end dig. Må din røv klø og dine arme være for korte.

     Og til dig Miriam – kæmpe møs i panden. Sikke noget lort ❤

    • Der er i mine øjne intet dramatisk i det indlæg. Jeg oplever det som ret nøgternt, hjertekvalerne taget i betragtning. Hvordan har du opnået den helt enorme indsigt i en relation, du ikke selv har været en del af. Følelser bliver ikke mindre ægte, fordi ordet kærester ikke er påklistret dem (hvilket du i øvrigt heller ikke ved noget om). Det trick med at lægge en objektivt konstaterende retorik ned over en bevidst tilsvining, og claime den som fakta, er simpelthen for lavt.

    • Lina at du har behov for at skrive sådan en kommentar til et andet menneske som i forvejen er ked af det, viser da virkelig hvilket menneske du er. Håber du er stolt af, at markere dig som et menneske uden empati som tydeligvis føler sig hævet over andre mennekser, siden du nu også er dommer for hvad der er sandt. Tror måske Miriam ved en smule mere om sit eget forhold til “Tinder manden”.
     Eller måske er det ord for at du bare aldrig selv har oplevet den form for kærlighed. Men hvem ville det også undre med den personlighed du render rundt med?
     Det der undrer mig mest er egentlig hvorfor du læser med når du tydeligvis ikke synes om Miriam og bloggen. Hold dig da væk!!

  • Den knapt så dimplomatiske

   Jeg har aldrig nogensinde kommenteret på en blog, men har virkelig brug for at få dette ud:

   Kæft, hvor er du dog en KÆMPE idiot at høre på!

   Miriam: Slik du sår så længe, du vil. Og husk på, at stort set alle dine følgere sender velmenende tanker din vej. Kram herfra

  • Sikke en modbydelig kommentar fra én hvis mening ikke er ønsket!
   Fik du personligt noget ud at at kaste salt i såret? Jeg ønsker for dig at du graver dybt og finder den empati frem, som jeg håber findes i dig. Det ville klæde dig at møde dine medmennesker på en mere respektfuld og kærlig måde!

 • Jeg føler oprigtigt med dig- har som mange andre, selv stået der. Det er fucked up.

  Nu kommer du til at hade mig lidt- men alting er et spørgsmål om prioritering og interesse. It sucks at ikke være vigtig nok- but some fine day, kommer ham som vil priotere dig over alt andet. Den dag du møder ham, så forstår du.

  Græd ikke over en, som ikke græder over dig <3

  • Nej, du har helt ret. Det var godt, han gik, hvis det var alt, han kunne give. Men det ændrer desværre ikke på smerten.

 • Jeg håber ryggen vil spille nok med så du kan krybe i badekarret og forhåbentlig har en bøtte B&J’s i fryseren som du kan tage med. Fuck clean cuts – fyld godt med rødvin på, og fyld en pose med bland-selv-slik. Søb alt dét du behøver 😘

 • Hold nu op. Det har ikke været noget forhold og han er jo bare ikke vild nok med dig. Så i stedet for at være en hykler, så nyd livet og vis ham, at du er mere værd end det. I stedet for at sæt dig ned og græd snot, så tag ud, blog og gør de ting der gør dig glad. Ingen grund til at blive melankolsk

  • Jesus Kristus… håber virkelig du har det bedre nu du fik den kommentar fyrret af. Må du selv opleve det x 100… Du er et af hverdagens røvhuller, håber din cykel vil være flad hver dag og du træder i en lort hver eneste gang du skal hente pumpen!

  • Ej,undskyld mig! Nu synes jeg lige du skal opføre dig ordentligt. Når Miriam skriver hun er ked af det, og det er en svær periode for hende, hvordan kan du så få dig selv til st skrive det??
   Det er da ligemeget, hvordan deres forhold var defineret, hvis hun har holdt af ham!
   Hvis du endeligt vil fortælle hende, at du ikke er enig i hendes følelser, så vær da en smule konstruktiv, og tag noget hensyn!

  • Han gjorde mig glad. Det er der intet hyklerisk over at reagere på. Jeg er enormt ked af det lige nu, og det skal jeg have lov til.

  • Kunne man forestille sig, at Miriam ikke har fortalt os alt om Tindermanden? Kun toppet af isbjerget? Så at der var et forhold- uden label?
   Jeg undres også også behovet for sådan en kommentar?! Man har det jo, som man nu engang har det! Og sejt at det deles- både det gode og det dårlige! Se det synes jeg faktisk kræver større “nosser” end at være “sej”, når man rent faktisk er ked af det! Noget af det smukkeste i denne verden er da forelskelse- med alle de krummelurer den medbringer…

   Tak fordi du deler Miriam!

  • Der er desværre ikke rigtig plads til trolls her… vi har ikke lyst til at snakke med dig, Jajaja. Farvel.

 • Kære Miriam. Jeg tog mig selv i at blive lidt irriteret på dig da jeg læste dette indlæg og så dine snaps, men så tænkte jeg lidt over det og mærkede efter. Hvad blev jeg irriteret over? At du er mere følsom end jeg? At du håndterer disse situationer anerledes end jeg ville? At du er modig nok til at vise hele verden, at du er ked af det? Konklusion: jeg er lige så stor en røv som de to der har skrevet de møg lede kommentarer i dit kommentarfelt. Forsæt med at være den du er. Du er sej og modig og jeg er fuld af beundring for dig og din måde at være på – selvom jeg er meget anderledes. Jeg ønsker dig alt det bedste!

 • Jeg stemmer for badekar, en stor bøtte is og en tude-tøsefilm!
  Sender dig et stort krammer igennem skærmen, og håber for dig at av-følelsen hurtigt bliver bedre!

 • Jeg kan komme på mange slidte sætninger (“det er hans tab”, “intet er så skidt, at det ikke er godt for noget”, “tid heler alle sår” osv.). De er velmente, men hvornår har de nogensinde hjulpet nogen?

  Det jeg så vælger at skrive i stedet er, at det er noget lort.

  Jeg bliver hængende, trods varslet uregelmæssighed.

 • Åh, sikke noget lort. Jeg har selv været et lignende sted for nylig og det kan bare ramme så hårdt. Det er selvfølgelig fristende at sige til dig at “han fortjener dig ikke” og “han er en idiot”. Gid det var så enkelt, for så var det jo let bare at afskrive folk og komme videre. Men han har jo tydeligvis betydet en masse for dig og følelser kan man bare ikke argumentere imod. Det er pissesvært at komme med en fed peptalk, for der er nok intet der kan få dig til at få det bedre lige nu. Men de bedste råd jeg fik (af min psykolog endda, han må jo vide et eller andet) var noget i retningen af: accepter alt det du føler, også selvom det virker forkert eller som “for meget”, for ALT er berettiget og i orden. Og så at tiden arbejder for dig. Selvom den her krise måske kommer til at vare længere end du synes er fair, så går det faktisk fremad på et tidspunkt. Babysteps. Og til slut: kæmpestor krammer til dig Miriam!! Pas på dig selv, lige meget hvad det indbefatter <3

 • Kæmpe krammer søde Miriam! Hvor gør det mig bare så ondt! Du havde virkelig fortjent alt den glæde han gav dig!

 • Åh Miriam…. <3 av. Den gør ondt helt ind i min mave.
  Intet er helene lige nu andet end B&J og Franks spinderi. Jeg sender en masse kram. Kærlighed er noget forpulet lort. Bum

 • Nogle mennesker har nemmere ved at danne bånd og følelser til andre, og bliver derfor hurtigere mere sårbare. Man kan ikke sætte tid og ord på sine følelser, og derfor er det på ingen måde på plads, at kalde dette oplæg for drama eller hykleri, selv om der aldrig var nævnt ordet kærester eller de ikke havde været etableret i en evighed. Tre måneders dating kan rumme både flere og større følelser, end tre eller for den sags skyld tredive års forhold. Ikke at jeg undervurdere intensitet af langvarige forhold, men hvis noget føles rigtigt, så kan hjertet gribe noget så gevaldigt fat på kort tid. Til gengæld læges sårene oftest hurtigere, hvis bruddet sker efter tre måneder i stedet for efter tre år, da man ikke på samme måde har nået at opbygge sit liv om den anden person, kun sine håb og drømme.
  Så et stort kram til dig Miriam, og bare klø på (med tiden, lige nu er det tid til at slikke sårene).
  Den rette er derude et sted og venter bare på chancen for at møde dig 🙂

 • Det er jeg virkelig ked af at høre, havde håbet på ren lykke og kærlighed!

  Kæmpe krammer til dig, du fortjener virkelig noget bedre end det her. Se nogen YouTube dyreklip, de hjælper altid mig.

 • Sender dig verdens største, varmeste knus. Gid jeg kunne gøre mere end det 🙁
  Nu er det bare tid til Ben&Jerry og gråd, i ægte Bridget Jones stil, og så bagefter, når du er klar, at trække vejret. Virkeligt trække vejret. <3

 • Wow, Miriam! Jeg synes det er så modigt af dig, at vise dine følelser uden filter her og på snappen! Tak fordi giver os andre modet til at vise lidt mere følelse og ærlighed!

 • Åh Miriam, det er jeg sgu ked af at høre. Det er virkelig noget lort! Måske har han sparet dig for at trække pinen længere ud, med gentagne skuffelser og bevidstheden om at måtte tage en pissesvær beslutning, men det hjælper jo nok ikke rigtig lige nu. Knus og hold ud! 🙁

  • Jeg er helt sikkert meget taknemmelig over, at han tog beslutningen. Jeg kunne ikke. Men det gør stadig ondt!

 • Kære Miriam, jeg har selv været der, hvor du er nu. Min aller første rigtige forelskelse, og han kunne ikke engang ‘slå rigtig op’. Så jeg håbede og græd og håbede og græd. Senere det år mødte jeg manden i mit liv, og nu er der gået 10 år med ham 🙂 Så der er håb forude. Det lover jeg!
  P.s. Jeg kom vist til at skrive til HAM hjerteknuseren, at han var en kæmpe vatpik. Ikke mit mest stolte øjeblik 😛

 • Kæreste Miriam. Jeg sender mange virtuelle krammere og håb om, at du hurtigt bliver god igen. Jeg håber ikke, at dette efterlader for mange ar, for selvom kærlighed kan gøre pisseondt, så må man aldrig miste troen på den! Du må også lade være med at tage de hårde kommentarer for personligt. Vi er alle forskellige og føler og elsker allesammen på vores helt egen måde, og der er intet galt i at være ked af det. <3

 • Kære Miriam.
  Lige en ordentlig spandfuld kram til dig fra mig!
  Jeg har helt vildt ondt i maven lige nu. Både over at din tindermand opfører sig så lortet, og over at du skal have det sådan som du har det nu, men også fordi jeg har kraftigt på fornemmelsen at det samme er på vej i min retning, og det er jeg ikke sikker på at jeg hverken kan bære eller rumme.
  Kærlighed kan virkelig være en led opfindelse nogle gange.

 • Hvor er du modig, at du åbner dig op for Tinder-manden med alle dine ar på sjælen, og nu åbner du dig også op for os med tudefjæs på snapchat og sårbarheden i dette indlæg. <3 Dét gør altså uden tvivl en forskel for mange af læserne, som du også kan læse på kommentarerne her. Seje Miriam.

 • Kære Miriam,
  ang. de grimme kommentarer du har fået:
  Det er kun dig og ham der ved hvad i havde sammen. Om man er kærester eller ej, bør ikke definere om man må blive ked af det eller ej. Og hvornår er man egentligt kærester i dag? I nogens optik var i allerede nået dertil.
  Men hvis folk giver dig hug for at være ked af det over dette, skulle de bare vide hvor mange lårtykke stråler jeg har grædt over flere mænd, der ikke har været min kæreste. DET ER OKAY!
  Man når at skabe nogle drømme og idéer om denne person man har nogle bestemte følelser for. Fordi han ikke længere er end fremmed, men han nåede lidt at være ‘din’. og det er en sindssyg hår erkendelse at det skal han ikke være mere!
  Husk carbs gælder ikke når man er ked af det, så spis en (eller how many it takes) B&J og så håber jeg det bedste for dig.
  Mangeeee kram fra mig

  • Du skriver kloge ord, Line. Vi var hinandens, og jeg kunne godt lide at være hans. Og det gør ondt at skulle dræbe alle de drømme, man havde nået at lave.

 • Du er den ENESTE blogger, hvor jeg læser alle indlæg og glæder mig til hvert og et! I dag glædede jeg mig ikke, da jeg så overskriften. Du skriver så medrivende, at jeg føler jeg kender dig som en god veninde, så det gør ondt at læse, at du har ondt.
  Håber alt det bedste for dig <3
  Stort kram mig

 • Kæmpe virtuel krammer herfra. Det er så pissehårdt og uanset hvad folk kommer med af velmenende råd og ord så hjælper det ikke på, hvordan du har det lige nu. Så modtag blot et kæmpe kram og stilhed fra mig ❤

 • Pernille rosenkrands

  Så lige din snapshots.. Så, Om man er kærester eller ej, har man sgu da lov til at være ked af det. Man skal ikke undskylde sine følelser!

  Jeg har selv siddet og grædt over en fyr, som jeg havde set 4-5 gange, og ALDRIG vil jeg undskylde for det.

  Håber du snart får det bedre kære Miriam ❤️❤️

 • Jeg kommenterer normalt ikke, men blev simpelthen så forarget over de to spydige kommentarer du havde fået at jeg blev nødt til det 🙁
  Kærester eller ej – der er fandeme ikke nogen der skal fortælle andre hvad man skal føle eller har ret til at være ked af det over.
  Jeg sender gode tanker i din retning <3

 • River mig 2 år tilbage i tiden at læse dette :'( Har så ondt på dine vegne. Som nogle andre skriver, så føles det som om, at man gennemgår det hele med dig og at du skriver de tanker, man selv har eller har haft, bare på en meget bedre og mere velformuleret måde.
  Du er virkelig et stærkt og inspirerende menneske, at turde dele på denne måde. Det inderste <3 (På trods af hjernedøde trolls.)
  Særligt dét med "aldrig". Aldrig høre fra ham, at han kan komme videre og blokere på dén måde, så man ikke kan kontakte ham – dét kan jeg relatere til! Det fordoblede smerten i mit tilfælde og drev mig til vanvid 🙁 Jeg dropper rådene, som ja – er bedst at frabede sig, da de ikke hjælper at få og man ved jo det hele. De fjerner ikke smerten. Men jeg sender masser af tanker og varme din vej <3

 • Det er jeg ked af 🙁 Og – undskyld, jeg er kommet til at like den ene øv-kommentar et par gange, for at se hvem der ville like sådan noget lort, og så prøve at unlike igen. Det er ikke fordi, der er mange der er enige med personen, men fordi jeg er dum teknisk.

 • Puha, jeg græd da læste det her. Jeg står selv mit i et brud med en mand, jeg er meget glad for. Hjertesorger er frygteligt.

Der er lukket for kommentarer.