Og så var det løgn, det hele…

giphy-2Der er flere, der har fortalt mig det over længere tid. Også nogle af jer. At Tinder-manden måske ikke var helt så oprigtig, som jeg gav ham credit for. Jeg stak fingrene i ørene og råbte “LALALALA”, mens jeg krampagtigt holdt fast i, at vi havde haft noget ægte. Det var så ægte for mig, jo. Hold kæft, hvor var jeg vild med ham.

I dag fik jeg så endeligt bevis for, at det hele var løgn. Det var en leg for ham, og det er en leg, han lystigt fortsætter med andre piger. Charmerer sig ind, lover guld og grønne skove, tager hvad han har brug for og skrider igen uden tanke for, hvad han efterlader bag sig.

Det er en hård pille at sluge, selvom en del af mig har vidst og ignoreret det i så lang tid. Jeg kunne ikke lige bære at indse, at jeg var et hard level i et sygt spil. At de timelange telefonsamtaler, hvor han kæmpede så ihærdigt for at vinde min tillid, i virkeligheden var bullshit. Han var ikke interesseret i min tillid, han ville bare se, om han kunne få den. The thrill of the hunt.

Heldigvis kan jeg også mærke den lille del af mig, der er lettet. For nu kan jeg give slip. Han var ikke drømmemanden, og jeg var ikke millimeter fra at få min lykkelige slutning. På sigt er det rigtig godt. Det føles ikke længere uforløst. Men derfor gør det stadig, lige i dette øjeblik, ret ondt.

Fandme godt jeg skal være fuld i aften.

Kommentarer (62)

 • Tænk sig at voksne mænd kører det trick der! Ulækkert!
  Drik dig i hegnet og få søde veninder til at holde dit hår ❤️

 • Er så målløs over at nogen mennesker er sådan. Håber aldrig du løber ind i sådan en type igen, det er der ingen der fortjener!

 • Iiih, hvor bliver jeg så sur og ked af det! Det er så uretfærdigt. Du fortjener så meget bedre. Det var så dejligt at se dig være glad med ham. Der må være et specielt sted i helvedet til fyre som ham!

 • Det gør så ondt. Jeg forstår slet ikke hvordan, at man kan tillade sig at lege med andres følelser på den måde.
  Må man spørge, hvordan du fik bevis for det?

 • Da jeg startede ud med at netdate, ville jeg bare lære at møde mennesker og kunne afkode dem – er de interesserede eller ej. De fleste af de mænd, jeg skrev med, ville dog alle mere og fik mig lullet ind i den drøm. En af de første var lærermanden. Vi brugte timer på messenger – altså ikke facebooks, men den før der – og han fik mig lullet ind i alt muligt. En date – meget vellykket – og så havde han travlt. Facebook har siden fortalt mig, at han mindre end et år senere blev far. Jeg endte på Scor – for så kunne vi da i det mindste være ærlige omkring, hvad vi ville – og selv der havde mændene svært ved at lægge “du er så meget kærestepotentiale”-snakken fra dem. Dog endte jeg med at møde min – nu – mand der. Og han var egentligt bare en ventedate til ham “den rigtige” igen havde tid (han er så også giftig med barn og vist også inden for et år efter mig).

 • Wow. Hvordan man kan være så kold og kynisk og respektløs omkring et andet menneske bare for at lege er spil, det lærer jeg aldrig at forstå. Det må være så tæt på psykospat som noget overhovedet kommer.

 • Kæft en nar! Jeg havde håbet, en lille spinkel håb, at han måske ville komme tilbage til dig. Han virkede så perfekt (Er det mærkelig at skrive siden du ikke kender mig, men jeg føler jeg kender dig? Anyway).
  Jeg forstår simpelthen ikke hvordan nogen, og da slet ikke en voksen mand kan være sådan! Jeg håber sådan karma får fat i ham så han kan lære det! Eller han ender om 30 år alene og forladt og ærgrer sig over, at han var sådan en nar.

 • Bloggeren AmarOrama har også lavet en meget rammende fortælling om en episode i sit liv om den såkaldte “gakker” (læs: en idiot der løb om hjørner med hende). Fatter ikke, hvad der driver folk til at gamble med andres følelser på den måde.

  • Lige min tanke. Det er gakket og der er altså flere gakkere løs end hvad godt er! Kærligst fra mig med hjertesorger. De blev grundlagt i et fire-årigt gakkeri, ser jeg først nu. Gakkeriet gik i hånd med kærlighed. Og den gør som bekendt blind. ‘And now I see … ‘

  • Jeg elsker gakkoteket! Var faktisk lige ved at indsende min egen historie med min eks, men kunne i sidste ende ikke finde ordene.

 • Jeg føler din smerte så meget. Har selv været der for sådan 3 måneder siden. Men åh det er så meget nemmere at komme over når man virkelig finder ud af at han er en kæmpe idiot.

 • Æv en idiot! Det er jeg oprigtig ked af at høre! Jeg håber virkelig du snart møder en mand som vil dig 1000 % og at din aften blir god! ❤

 • Shit et hårdt skriv at komme igennem. Har så meget respekt for at du udgiver det. Kæmpe knus og skål til dig, seje dame!

 • Åh, hader når man får talt med nogle eller gravet for mig, det er ikke en rar følelse, ikke at føle sig så speciel alligevel, når nu det var sådan man havde det med ham 🙁 Hvordan fandt du ud af det?

 • Har problemer hos dig og Live fra Lolland.
  Men skrev: Det er stort set umuligt at gardere sig mod psykopater. jeg troede bare han var gift eller i et lignende fast forhold.
  Havde engang for mange år siden en veninde, hvis forældre hyggede sig med den slags.

 • Nu røg kommentaren igen, igen.
  Troede lidt han var gift, Juleaften og Nytår.
  Men det er umuligt at gardere sig mod psykopater. Havde for mange år siden en veninde, hvis forældre hyggede sig med at skrive osv.. med ensomme damer.
  Ja vi er av mere end 50 år tilbage.
  Hold hovedet højt..

  • Jeg sletter ikke dine kommentarer, alle kommentarer skal bare godkendes, før de bliver offentlige. 🙂

 • WHAT???!! Hvordan kom det lige for dagen??? Ej for helvede altså. Føler med dig. Er det mærkeligt at skrive når man ikke kender hinanden rigtigt? Men masser af tanker og kram

 • Hvor er jeg ked af at høre det her. Der er ingen, der fortjener at blive ført bag lyset på den måde. Jeg har selv for er par måneder siden fundet ud af, at min ekskæreste har haft to andre kærester udover mig igennem hele vores fem år lange forhold, og det var forfærdeligt at finde ud af og indse, at alt jo bare havde været løgn. Men godt at du skrive. Det hjælper næsten altid. ❤️

Der er lukket for kommentarer.