Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Og så var det løgn, det hele…

giphy-2Der er flere, der har fortalt mig det over længere tid. Også nogle af jer. At Tinder-manden måske ikke var helt så oprigtig, som jeg gav ham credit for. Jeg stak fingrene i ørene og råbte “LALALALA”, mens jeg krampagtigt holdt fast i, at vi havde haft noget ægte. Det var så ægte for mig, jo. Hold kæft, hvor var jeg vild med ham.

I dag fik jeg så endeligt bevis for, at det hele var løgn. Det var en leg for ham, og det er en leg, han lystigt fortsætter med andre piger. Charmerer sig ind, lover guld og grønne skove, tager hvad han har brug for og skrider igen uden tanke for, hvad han efterlader bag sig.

Det er en hård pille at sluge, selvom en del af mig har vidst og ignoreret det i så lang tid. Jeg kunne ikke lige bære at indse, at jeg var et hard level i et sygt spil. At de timelange telefonsamtaler, hvor han kæmpede så ihærdigt for at vinde min tillid, i virkeligheden var bullshit. Han var ikke interesseret i min tillid, han ville bare se, om han kunne få den. The thrill of the hunt.

Heldigvis kan jeg også mærke den lille del af mig, der er lettet. For nu kan jeg give slip. Han var ikke drømmemanden, og jeg var ikke millimeter fra at få min lykkelige slutning. På sigt er det rigtig godt. Det føles ikke længere uforløst. Men derfor gør det stadig, lige i dette øjeblik, ret ondt.

Fandme godt jeg skal være fuld i aften.

Comments (62)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.