December 2013

Wow, det lyder langt væk, ikke? December 2013… Efter en måned i eksamenslæsningens tegn er jeg bagud med alt. Brugte hele dagen i går på at bekæmpe indbakken, og jeg er stadig ikke færdig. Suk. Bloggen halter selvfølgelig også, så derfor får I her det seneste flashback-indlæg i rækken, som skulle have været ude for et par uger siden. Oh well. Man kan ikke vinde hver gang…

I december 2013…

…Pegede jeg fingre af, hvor højrøvet jeg havde været på Facebook.

…Var jeg hidsig over, at det anses for værende enormt charmerende at have en usund livsstil, hvis man ser ud som Lorelei og Rory, mens der bliver rynket på næsen af en, hvis man lever på samme måde og er tyk.

…Og endnu mere hidsig over, at min underbo kom op og opførte sig som en sindssyg kælling, fordi hun mente, jeg larmede for meget… Klokken 22.30 på en lørdag! Argh, bliver stadig arrig af at tænke på det!

….Lavede jeg en liste over fordele og ulemper ved at være single i julen.

…Og en oversigt over årets yndlingsmennesker. (Paven ville i øvrigt også være på listen, hvis jeg skulle lave en for 2014, Han er edderbamseme en dejlig mand!)

…Og sidst, men ikke mindst overvejede jeg at lukke bloggen, fordi jeg lod “de rådne æg” gå mig på. Det var virkelig en grum periode, hvor jeg gruede for at læse hver eneste kommentar og email af frygt for at få endnu en sviner. Heldigvis var kommentarfeltet til det indlæg propfyldt med dejlige mennesker, der mindede mig om, hvorfor jeg så godt kan lide at blogge, og jeg kom lige så stille ud af den negative tid og har ikke haft fy-tanker siden da.

Kommentarer (13)

 • Jeg kan også mægtig godt lide det, den nye pave har gang i 🙂
  Men synes alligevel ikke, der findes andre paver end Johannes II… Han er stadig pavEN, og jeg har svært ved at omtale de andre som sådan. Helt sært og ligegyldigt 😉

 • Jeg er så pinlig over, at jeg først lige har lært i år, at det hedder et nytårsforsæt og ikke et nytårsfortsæt. Jeg har virkelig ALDRIG registreret det manglende t eller tænkt nærmere over ordets sammensætning. Mig, som evigt og altid går og retter på andres sprog. Og så lærer jeg det af en eller anden flabet sprogrobot på Twitter?! Min sproglige sjæl bløder heftigt. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal overleve det..

 • Jeg er SÅ vild med din passion for grammatik! I øvrigt har jeg haft en værre underbo end det der.. og min nuværende overbo bad mig og mine veninder om at dæmpe os kl 18.30 en lørdag “aften” – vi sad i køkkenet og snakkede mens spaghettien kogte. WTF?!

 • Point til mig også! Kæmpe juhuu-følelse, da din Facebook-ven også skrev COG! På den anden side burde jeg virkelig også genkende den, eftersom jeg skrev SRP om den for cirka et år siden… (Er forresten KÆMPE-bange for gramma/stave-fejl, men underskylder mig med at klokken er næsten to…)

 • Jeg kan godt huske det indlæg – dejlig højrøvethed kan sagtens være på sin plads. If you have it, why not flaunt it? 🙂
  For mig med jura i bagagen er det ikke så svært at finde rundt i fortsæt og forsæt – “forsætlige handlinger” og “at have forsæt til noget” har man hørt så tit, og så giver det mening;)

 • Ja, der er mange, der forekommer mig at have et bestemt forhold til ham… Jeg kan altså ikke huske ham, jeg kan bare huske de sidste par stykker, der har været topnederen!

 • Næh… Jeg overvejede at gå ned til hende og venligt spørge, om hun ikke kunne klage i en lidt pænere tone næste gang, men endte med at være for stor en kylling. Rendte dog ind i hende i opgangen for et par måneder siden, hvor hun smilede stort og sagde hej, så det lader til, at hun har glemt det… Jeg er stadig vred. 😉

 • Ork, jeg elsker at være højrøvet, men der skal helst lige være et glimt af humor også, ellers er man bare dum at høre på…

Der er lukket for kommentarer.