Shhh… #52

Jeg bliver nødt til lige at bryde min egen regel om ikke at udgive de hemmeligheder, der teknisk set ikke er hemmeligheder for at hjælpe denne stakkels sjæl. Det udtales korrekt en anelse mere fransk i det. Hør den rigtige udtale her. Now go forth, my child, and sin no more. 😉

Husk som altid at være søde i kommentarfeltet og selvfølgelig at indsende jeres egne hemmeligheder her.
   

Kommentarer (31)

 • Åh det med voldtægten lyder ikke rart. Er du mon offer eller “forbryder”? Uanset hvad, så få hjælp!

  Og dig med selvbetjeningskasserne – skid da hul i, hvad kassedamen tænker om dig. Der er altid masser af kunder, der værre end dig (håber jeg altid selv)…

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

 • Haha, jeg tror også, at jeg er familiens fulde onkel! Men helt ærligt, nogle gange så tror jeg, at det er et modsvar på, at man har gjort alt rigtigt? Fast forhold på 6. år, færdiggjort videregående uddannelse og nu i godt betalt “voksen”job, lejlighed, er sund og slank og alt det der pladder. Og så føler man nogle gange, at man har været god og ordentlig hele sin 20'ere? Arj, men jeg tager også et glas vin for meget nogle gange til familiefester – kan man ikke tillade sig at undskylde sig med, at man trods alt kun er 26? Og at man er ved at projektil kaste op over, at der til ALLE familiemiddage holdes øje med, om man drikker, da hele familien sidder og venter på et bryllup og barnebarn. Just me? Okay 😛

 • Det er da ualmindelig dårlig stil af den pågældende gymnasieskoles ledelse. Virkelig et ringe signal at sende til resten af personalegruppen også. “Hyg dig bare med eleverne – vi beholder dig og smider dem ud”. Han har sikkert fået en tjenstlig advarsel eller sådan noget … men come on!

 • Til dig der googler ord du ikke kan stave til: Du er da netop i din gode ret til at rette andre, der ikke gider undersøge hvordan ord skal staves – eller som ikke ved, at de ikke ved det. Det er den kloge, der er klar over hvad h*n ikke ved 🙂

 • Nu har jeg selv i en årrække arbejdet i supermarked
  tro mig, vi ligger ikke mærke til hvad folk køber. Vi skal have kylet nogle varer igennem så hurtig og pænt som muligt. Og sådanset ikke tænke over hvad de enkelte kunder køber.
  Jeg tænker kun over hvad den specifikke varer er hvis kunden selv begynder at snakke om hvad for noget mad de skal lave af det.

 • Grinte af hemmelighederne indtil jeg så den med voldtægten. Den stirrede på mig. Det kunne have været min hemmelighed (forudsat at afsenderen af hemmeligheden er den, som er blevet voldtaget).
  Jeg er endelig begyndt at indse at det, der skete var voldtægt, at det ikke var okay, at han ikke havde ret til at gøre det og at det ikke er min egen skyld.
  Jeg har kun fortalt det til to mennesker. Den ene støtter mig, og den anden sagde at det jo altid lidt er ens egen skyld. Jeg er bange for at søge hjælp, fordi jeg er bange for at få at vide igen at det er min egen skyld..

 • Mjaeh, pointen er måske snarere, at alle folk fejler, så det der med at gøre andre opmærksomme på deres fejl måske godt kunne gøres lidt mindre.

 • Søg hjælp. Helt bestemt. Det er ikke din skyld, det vil det aldrig være, og det ved professionelle så udmærket godt. Lad ikke en enkelt uempatisk kommentar hindre dig i at komme videre.

 • Som kassedame tænker man altså ikke over, hvad kunderne køber – varene skal bare igennem kassen så hurtigt som muligt 😀

 • Det var virkelig befriende for første gange at kunne fortælle sandheden. Jeg har aldrig før haft mulighed for at sige hvad jeg havde brug for at sige omkring denne situation. Jeg troede slet ikke at min hemmelighed ville blive postet og det var en utrolig følelse da jeg så at min historie, det som jeg har ikke har kunnet sige, rent faktisk var blevet hørt af nogen mennesker. Selvom jeg ikke ved hvem de er eller de ved hvem jeg er, så føler jeg mig faktisk friere nu. Fordi jeg ved at nogen ved det og jeg ikke længere er alene med den hemmelighed.
  Tak for den mulighed Miriam!

 • Det må være min blændende personlighed? …host.. Men mange af hemmelighederne passer tit perfekt på mig, selvom jeg ikke er den, der har skrevet dem. Jeg har jo sagt, at jeg er en freak 😉

 • Arhmen! Det er jo både godt og skidt.. Det har da afholdt mig fra at købe nogle ting, hvis jeg vidste jeg skulle igennem en almindelig kasse. Så ved jeg ikke hvad der er mest sørgeligt – det mad man køber eller man giver en fuck for, hvad andre tænker 😉

Der er lukket for kommentarer.