Kommentarer (26)

 • Jeg tror jeg har arbejdet i det callcenter..
  Hvad med sms’er man aldrig skulle ha sendt?

  • SÅ GOD IDÉ! Sms’er der aldrig skulle være sendt eller kommer til at sende forkert !! 🙂

 • Hvad med sindssyge grunde til at man er blevet dumpet?
  Eller – det vildeste man nogensinde er sluppet afsted med uden at blive opdaget?

 • Nyt tema: overspringshandlinger
  Rimelig relevant lige nu, hvor mange sidder med hovederne i eksamensforberedelser/-opgaver (inklusiv mig selv)

 • Forslag til tema: I kærlighedens navn. Som en anden foreslår, kunne det handle om de vildeste ting, man selv eller andre har gjort for kærligheden 😊

 • Nyt emne: underligste laster i forhold til mad – spiser du bananskrællen, babymos på glas eller 5 dåser makrel om dagen?

 • Måske er jeg en liiiiille smule snæversynet, men jeg bliver så fucking frustreret når folk skriver ‘ambulancefører’.. Jeg er Ambulancebehandler og jeg får knopper når andre kalder mit job for ‘ambulancefører’ 😆😆

  • Som én der ikke ved noget som helst om det, så tror jeg virkelig ikke, folk mener noget ondt med ordet ambulancefører. Faktisk tror jeg de fleste mennesker har den dybeste respekt for netop folk, der arbejder i en ambulance – uanset hvad de hedder 🙂

  • Jeg anede ikke, at det hedder ambulancebehandler. Det kan jo tænkes, at andre end mig heller ikke lige har opdateret sig på det punkt. Det lyder næsten lidt som om det er ambulancer man behandler.

 • WTF-moments på festivaler – tænker at det er relevant nu med alle de festivaler lige rundt om hjørnet!

 • Jeg viste heller ikke hvad et pik slips er, og var flov over at alle andre tilsyneladende viste det.

Der er lukket for kommentarer.