Kommentarer (15)

 • Jeg forstår altså bare slet ikke den med håndværkerfaren der vil låne sin datter/søn. Nogen der kan oplyse mig?🙈

  • Som jeg forstår det, er det så han ikke er alene med kunden og dermed slipper for at blive lagt an på. 🙂

   • Sjovt, jeg forstår det helt anderledes! At det er en fejl at faren ringede til sin datter, men egentlig skulle have snakket med en af sine kunder (som så var lidt mere end det!?)

    • Kathrine, sådan kan jeg slet ikke læse den. 🙂 Dels at det er noget, der sker regelmæssigt og dels, at kvinden har været “FOR kærlig”. Men måske indsenderen vil opklare for os. 😀

    • Først synes jeg slet ikke et gav mening. Men efter at have læst den et par gange, forstod jeg den også sådan, at faren sikrer sig at have en backup med, for at undgå en ærgerlig situation

     • Jeg forstod den sådan at faderen tog ud til damerne for at “måle op” mens datteren passede telefonen/butikken..😜

   • Tak for svar! Havde godt tænkt den mulighed, men kunne alligevel ikke rigtig få det til at give mening 😂

  • Som kone til en tømrer kan jeg fortælle at en backup når man skal ud og give tilbud kan være nødvendig. Der er nogle ret aggressive kvinder derude. Der kun tænder endnu mere når han siger han er gift. Men når konen er med ligger det ligesom en dæmper på dem. 😂😂😂

 • Jeg har flere gange været backup til mine mandlige kollegaer. Jeg kan nu ikke fortænke kvinderne i, at de forventede mere end bare at få malet. Min mester tog ofte imod det, der blev tilbudt ham, når han var ude at måle op. Særligt akavet blev det dog, når det var hans kone, der skulle udføre arbejdet. Så kunne hun gå der og undre sig over, hvorfor kunden talte så varmt om mester…

 • Studsede også over den. Men betyder klart at barnet skulle med som “anstandsdame”, så farmand ku måle op i fred.
  Uhh, er overrasket hvor mange ægtepar der arbejder samme sted (som ikke er deres egen virksomhed). Gad jeg da godt nok ikke 🙂
  Rigtig mange gode – ikke mindst den første

 • Har lige haft en wtf oplevelse…. som aldrig vil passe i en katagori…
  helt fremmed mand går forbi min have mens jeg hænger vasketøj op. Kommentar “du burde ikke have dit vaske tøj i forhaven, hvor alle kan se det, det grimt og pinligt!” Øh lad var at glo ind i andres haver! Vi skal have stativet I forhaven (regler fra udlejer) og mere intim beklædning hænger i midten bag lagner og bluser… desuden det jo kun tøj.
  bland dig dog uden om mand, eller lad være at gå på stisystemet i det bolig område…. + stierne går på 3 sider af mit hus…. altså også forhaven

Der er lukket for kommentarer.