Nå, men…

img_2657Var det ikke noget med, at jeg skulle være rykket væk fra Bloggers Delight per 1. april? Jo, det var det, men teknikken har spændt ben for flytningen, så det ser ud til, der kommer til at gå et par dage endnu. Og altså, jo hellere det end pludselig at stå på en ny platform og finde ud af, at halvdelen af bloggens indhold er forsvundet i mellemtiden. Lidt ligesom det skete første gang, nogen rykkede min blog(!). Og så står man der med håret i postkassen og kan vitterligt intet gøre, for mine tekniske egenskaber på området ville højst kunne række til at gøre alting værre. Og det samme er altså tilfældet nu. Så i stedet triller jeg halvaggressivt tommelfingre, mens jeg venter og håber på, at jeg har overladt hele mit virtuelle liv i trygge hænder.

Det er lidt ligesom at gå og vente på en ny start, og jeg er helt ærligt drønutålmodig. Det har taget mig usædvanligt lang tid at træffe beslutningen om at gå helt selv, for jeg er jo en kylling af natur, og der er noget trygt og rart ved at ligge hos BD. Men der er også alt for mange ting, jeg ikke har indflydelse på, og det er primært det, jeg glæder mig til at lave om på.

Flytningen medfører selvfølgelig nogle ændringer, men udover at bloggen får et re-design, så kommer resten vist mest til at foregå bag kulissen. Jeg har ikke som udgangspunkt planer om at lave drastiske ændringer ved bloggens indhold, men jeg tænker alligevel, det måske ville være fint lige at stikke en finger i jorden. Så det gør jeg nu. Egentlig burde man nok gøre det en gang om året-agtigt, men det er, som om det bare ikke rigtigt sker. Men nu skal det være!

Så derfor, hvis man skulle gå rundt med nogle tanker eller ønsker omhandlende domænet her, så vil jeg nu gøre mit absolut bedste for at tage imod feedback med åbne arme. Det kunne fx være, hvis man godt kunne tænke sig flere opskrifter, mere Frank, flere indlæg om usynlig sygdom eller andre af livets sværheder. Det kunne være et ønske om flere outfitindlæg/inspiration til plussize-shopping, tanker om dating som evighedssingle eller flere tv-reportager á la dem, jeg i sin tid lavede om Gift ved første blik og Paradise Hotel. Eller det kunne være noget nyt, som man gerne vil se mig kaste mig noget mere ud i. Som fx flere solo-rejser eller makeup for begyndere-guides.

Alt er velkomment, så længe man husker at være venlig og konstruktiv, for I guder, hvor kan det give bagslag at bede om feedback, og pludselig befinder man sig stortudende i et hjørne med en pakke Kleenex og hyler til verden, hvorfor ingen kan lide én… Og jeg har ingen Kleenex i huset. 😀

Kommentarer (91)

  • Men også gerne reportager af nogle andre programmer end Paradise! Elskede det ved Gift ved første blik – måske af Bagdysten? 😀

  • Bagedysten er et godt bud! Paradise er jeg lidt stået af på. Jeg synes ikke, det er så godt længere… :-/

 • det var serioest underholdende og foelge dig paa rejse i USA, saa rejsedagbog, og livets besvaerligheder, som du skriver suveraent om, gerne mere af det

 • Jeg synes godt de der firmaer rundt om i landet måtte blive lidt sødere med spons til dig. Men ellers kunne det være fedt at blive inviet i din gaderobe. Du har så meget fint tøj og jeg har bare på fornemmelsen at jeg går glip af mange gode ideer. Og så mere Frank. Han er dejlig. Derudover vil jeg gerne klage. Jeg troede et split sekundt, at det galdt kærlighedslivet.
  Det kunne også være overdrevet fedt med nogle korrektur og gramma guidelines for dummies. Både på dansk og på engelsk. Jeg tænker vi er nogen som har brug for det herude (hos mig).

  • Forhåbentlig kommer der lidt mere spons nu, hvor jeg går solo. Det ville mine lånfdrag bliver glade for. 😀 Grammatik må jeg lidt tænke lidt over – jeg ved ikke helt, om det ville passe ind, men resten er i hvert fald noteret!

 • Jeg kan, personligt rigtig godt lide din blog, som den er nu, der er en fin blanding mellem pjat og alvor.. Men Frank indlæg er altid velkomne 🙂

 • Enig med rejsedagbog – selvom det selvfølgelig nok er nogle indlæg, der er ret dyre at lave. Men det var super interessant og underholdende! Derudover synes jeg dit Knorr indlæg (om posepastaen) var super sjovt også – gerne flere af den slags! Måske ikke flere om lige præcis dén slags pasta, vel, men om færdigretter/nemme retter eller et eller andet i den stil… Kunne være sjovt at høre!

  • SUPER enig med Line!

   Flere solo-rejsedagbøger; både fordi det er SÅ fedt at følge med på tur, men også fordi det virker som om det bringer sol og lykke til dig 🙂

   Synes også det var rart med nytænkning i form af Knorr-anmeldelse. Normalt præges blogland af (alt for) dyre produktsammenligninger, så det var simpelthen så rart med noget hvor vi alle kan være med. Ikke at der nødvendigvis skal gå discount i det hele, men dagligvarer kan godt tåle at blive gået efter i sømmene.

   Du er en knag til TV-reportager (og live-blogging under Melodi Grand Prix… sidstnævnte skriger jo på en gentagelse når det internationale løber af stablen).

   Ærligt Miriam: du skal vide at du er vanvittigt dygtig til det hér med at blogge. Du virker troværdig, ærlig og vidunderlig <3 Og det er egentlig underordnet om du skriver om pastaretter, usynlige sygdomme eller Hollywood-påklædning.

   Much love x x x

  • Jeg elsker jer begge to. Tak! Jeg suger det hele til mig og satser klart på flere solorejser, men ja, det kræver lidt opsparing først! 😀

 • Jeg synes der er mange bloggere, der er begyndt at lave en del videoer og jeg kan ikke forestille mig nogen, der ville være bedre til det end dig 😀 Jeg følger i forvejen slavisk med når du lægger noget på instastory.

  • Det er med i overvejelserne, det er mest hele redigeringsprocessen, der holder mig tilbage. Shit, det kan jeg ikke finde ud af! 😀

 • Frank er altid godt….
  og ret vild med dine skriverier om usynlige sygdomme.
  Ved ikke hvor meget du læser rundt i blog land, men selv syntes jeg det sjovt at blive introduceret til nye blogs…. så måske en gang i mellem nogle indlæg om stede du læser med.

  • Jeg laver faktisk bloganbefalinger ind imellem, det kræver bare lige, at jeg falder over noget nyt og spændende.

 • TAK for en dejlig blog!
  Jeg ville elsker flere tv-reportager! Og også gerne mere om livet som single både mht. dating, og hvordan det er, når alle andre får kærester.

 • Jeg ser ikke længere selv paradise, men det var de indlæg, der gjorde, at jeg i sin tid begyndte at læse din blog. De (og paradise) var skidegode.

  • Ja, Paradise er faldet noget af på den, desværre. Jeg må på jagt efter noget tilsvarende!

 • Mere af det hele! Og også gerne tv-reportager/live blogging, men generelt er jeg meget, meget tilfreds!

 • Er vild med den måde du kører det på nu i hvert fald. At det er noget velkendt som wtf og dine lister (bridget jones), men at der også kommer noget andet ind i mellem. Jeg synes, at det kunne være sjovt at høre mere om dine tinder eventyr 🙂

 • Jeg elsker dine reflekterende indlæg omkring tabu emner. Generelt de tænkende indlæg.
  Og så er hemmelighederne også højt på min favoritliste.
  Og, som altid, MERE FRANK TIL FOLKET! 😀

 • Jeg er vild med din blog og blanding af indhold!
  Lavede du ikke på et tidspunkt sådan en slags “follow ups” på dine (net)køb? A la “hvordan var pasformen på den her”. Det må du gerne gøre igen 🙂 Også gerne mere beauty, evt. som video.

 • Gerne mere af Franken og tv reportager!
  Helt generelt syntes jeg det er fantastisk at læse om en anden kvinde som er single og ikke er med i baby/flytte-sammen/gravid-klubben, Jeg føler mig tit udenfor når andre blogs af kvinder på ca. 30 år altid tager udgangspunkt i parrejser,kroppe i str. 36, parmiddage, forlovelser og økologisk babymad – for lige så meget som jeg ville ønske jeg kunne relatere til det, så bliver det oftest bare en ond reminder om alt det jeg ville ønske jeg skulle/ kunne, men som ikke er min realitet.Når du skriver om solo roadtrip og om at have mod på tinder, så føler jeg mig mindre alene og tør hvile mere i min solohed.Tak for det! At du turde køre rundt alene har sået et lille frø i mig, som tror på at det kan jeg også, selvom det lige nu virker top scary!
  Derudover syntes jeg det er skønt når du blogger om stil og mode, Du er nogenlunde samme størrelse/figur som jeg er, og det er fantastisk at kunne læse om andre som også skal medtænke stor barm (og lidt lår og sårn´) i deres garderobe.Så egentligt vil jo nok bare gerne have mere Miriam?
  Tak for dine skriverier!

  • I feel you! Jeg føler mig også superudenfor. Det er bare, som om det lyserøde er mere populært. Desværre! Men jeg gør mit bedste for at vise både det sure og det søde!

 • Da min kæreste i høj grad lider af usynlig sygdom og eftermén (dog stadig uden at nogen er helt sikker på efter helt konkret hvad), er jeg altid meget taknemmelig, når du fortæller om det. Ingen historier er ens, men mere åbenhed og perspektiv betyder meget.

  Og ja hemmeligheder kan der ikke blive for mange af!

 • Jeg ville elske flere indlæg omkring plussize shopping! Ellers så bare flere indlæg omkring de små ting i hverdagen – Frank, er ærterne snart gode eller Ben og Jerry is. Du er virkelig god til at fange den skæve vinkel og det gør det hyggelig/sjovt at læse med

 • Dine gode personlige indlæg hvor du sårbart fortæller om dig selv. Om dating (!!), kropsidealer, at være single OSV. Det er de indlæg jeg elsker aller aller højest!! (Kan genkende mig selv i det, i aller højeste grad) 🙂 <3

 • Jeg er vild med din blog som den er nu, især wtf/shh er jeg begejstret for!

  Mere tinder og flere tænkende/reflekterende inlæg ville være super fedt.

 • Din blog er min absolutte favorit! Du har så meget forskelligt indhold, at det altid er spændende at klikke ind. Din tur til USA var et af de mest underholdende og inspirerende (rejse)blogindlæg, jeg har læst – så mere af det! Og SÅ sejt, at du tog afsted alene.
  Din blog udmærker sig ved at være helt sin egen, så for min skyld skal du bare fortsætte som nu, hvor indholdet er en rigtig god blanding af alt muligt forskelligt!
  Derudover dejligt, at de sponsorede indlæg er begrænsede 🙂

 • Der kan aldrig nogensinde blive for meget Frank!! fortsæt endelig som du gør. Din blog er den eneste, jeg tjekker hver dag.

 • Virkelig dejlig blog med en god blanding af sjove og mere seriøse indlæg 🙂 Rejsedagbogen var vildt god! Det var rigtig sjovt at følge din rejse både her og på instagram 🙂 Ellers er dine tv-recaps og indlæg om Knorr og de forskellige Ben og Jerrys også rigtig gode. Frank kan jeg heller ikke få for mange indlæg af 🙂

 • Hvad de andre sagde. Og så lidt ros. Din blog er så alsidig og multifacetteret. Derudover kan jeg godt lide din nedtonede, afdæmpede retorik i livsstilsindslag, sponsorerede eller ej. Altså, man kan jo altid bare unfollow eller fravælge at læse udvalgte opslag, men du skal have ros for en lige dele næsten beskeden og selvdistanceret kommunikation både i opslag om en tur til Normal og USA. Der er altså bloggere, der ikke formåer at ramme den balance, og som starter sponsorerede indslag på en så klodset måde som noget i retning af “Da jeg kørte børnene i børnehave i morges, smilede jeg med mine Xxx-læbepomadeindsmurte læber, idet jeg med Xxx-juice i maven mærkede en lyst til at booke min 8. tur til Xxxxxx i år…..fnise…kan I have en god dag”). Var jeg samarbejdspartner, ville jeg i øvrigt personligt krumme tæer i skoene og hurtigst muligt lade vedkommende teste, om man kan leve af selvfedme ved at opsige samarbejdet. Nå, men sådan er du ikke, du er et meget alsidigt og cool menneske, og du stråler som et lys i livsstilsblogland. Keep up the good work.

 • Jeg savner sære søgeord ❤️

  Og så er jeg også vild med solorejsen i USA, dit take på den røde løber, opskrifter, de mere seriøse indlæg, Bridget, Sshh, WTF og og og.. bare mere af det hele tak 😃 Og tilbage med sære søgeord, please 😜

  • Jeg savner også sære søgeord, men jeg kan simpelthen ikke finde dem på den her platform!

 • Jeg kan godt li dine anmeldelser af tv programmer (savner dem lidt).. Kan også rigtig godt li dine “yndlings ting denne måned” – og egentlig dine diverse lister generelt 🙂
  Jeg er ikke til dine tøj-tips til større kvinder – foretrækker dine tøj collager i stedet

 • Mere om singlelivet! Jeg mangler en virtuel singleveninde, som heller ikke ejer skyggen af moderinstinktet..

 • Miriam (ja jeg hedder det også ;) )

  Alt er super fedt! Jeg fanger virkelig din humor. Fortsæt med det hele. Og hvis du har det godt med det, gad jeg godt høre mere til din baggrund. Tænker hvor du er vokset op, familie, barndom osv. Jeg har kun kigget med her i 6 måneders tid, så jeg ved ikke om det allerede er blevet skreve om 🙂

 • Bare mere af det hele, tak! Og meget gerne flere solorejser – nød virkelig din USA-tur, dine stories på Instagram var et dagligt fix! Keep up the good work!

 • Meget gerne mere tøj/mode til os lidt større kvinder. Min kropsform ligner lidt din og svinger i mellem nogle gange at kunne passe en str. 42 og andre gange skulle have en str. 44-46 alt afhængigt at snit og mærke. Er virkelig blevet inspireret af meget af det tøj og de mærker du viser frem. Så gerne mere af det 😊

Der er lukket for kommentarer.