Med på flyttebølgen

p3091288

…Men ikke helt i traditionel forstand. (Åh fuck, gør det det her til clickbait? Jeg lever i evig frygt for ufrivilligt at komme til at clickbaite i et forsøg på blot at skabe en tillokkende overskrift). Selvom jeg helt ind i hjertet ville sætte pris på bare 10 kvadratmeter mere og et lidt større klædeskab, der 1) ikke var nødt til at stå i min stue og 2) ikke var så proppet, at bagsiden for nylig opgav ævred, så er der ikke en ny lejlighed i horisonten. Ikke endnu, i hvert fald. Selvom der unægteligt er noget af en flyttetrend kørende i blogsfæren pt.

Næh, min flytning er af den mere virtuelle slags. Den første april rykker bloggen og jeg nemlig væk fra Bloggers Delight. Efter halvandet år i BDs trygge favn er det på tide at bevæge mig ud på egen hånd. For de helt, helt gamle læsere (hvis der da er nogen af dem tilbage) er det ikke en overraskelse, når jeg siger, at jeg i bloggens levetid har haft et ambivalent forhold til Bloggers Delight. I mine spæde år råbte og skreg jeg ofte af dem og deres indflydelse på det ganske blogland, og selv da jeg underskrev kontrakt og rykkede derover, var jeg stadig noget uenig i mange af deres retningslinjer og deres måde at gøre tingene på. At være i stald hos BD har imidlertid gjort mig klogere på rigtig mange ting, og jeg er kommet til at knuselske alle de dejlige mennesker, der arbejder derinde. Det er et dejligt sted, og de gør det godt. Rigtig godt. (Selvom jeg stadig er uenig i enkelte ting. 😀 )

Alligevel har jeg i et stykke tid kunnet mærke et behov for at komme lidt mere tilbage til rødderne. Det smarte ved at ligge et sted som Bloggers Delight er selvfølgelig, at man pludselig “har folk til den slags”. Og med “den slags” mener jeg mere eller mindre alt. Og det er en kæmpe fordel, når man har regninger, der skal betales og ikke aner, hvordan man helt lavpraktisk gør sin blog til en levevej. Men for mig betød det også med tiden, at jeg lidt mistede føling med den overordnede proces. At jeg blev en del af en business og et større maskineri, og nogle gange virkede det noget skævt i forhold til den tilgang, jeg altid har haft til min blog.

Så nu er det tid til at prøve noget nyt. Jeg har ingen beef med Bloggers Delight, og der er en reel mulighed for, at jeg kommer stortudende tilbage til dem, hvis alt det her viser sig at være mere, end jeg kan klare på egen hånd, men jeg er nødt til at prøve. At ligge selv, at være selv, at gøre selv. 100% selv bliver jeg naturligvis ikke, for jeg er ikke på magisk vist blevet technørd eller supersælger, så jeg får noget hjælp udefra. Men installationen er blevet mindre. Teknikken  outsourcer jeg selvfølgelig, og så har jeg fået en agent, som skal sørge for at finde de helt rigtige samarbejder til bloggen. Hun har mig, og jeg har hende, og så er der ikke flere led. Der er kun min blog at arbejde ud fra. Og dét glæder jeg mig til!

Rent praktisk er der ikke så mange ting, der kommer til at ændre sig. De af jer, der følger med via Bloggers Delights følgefunktion, får selvfølgelig lidt et problem, men man kan med fordel vælge at følge med via fx Bloglovin’ eller Facebook i stedet. Alle nye indlæg ryger op begge steder. Bloggen flytter første april og får også et lille redesign i den forbindelse, så måske vil der være lidt teknisk fnidder til at starte med, men sådan er det.

Jeg glæder mig helt sindssygt til aktivt at have fingrene med i alle detaljer igen, og jeg håber selvfølgelig af hele mit hjerte,  at I har lyst til at flytte med mig. Så kan vi sammen gå på nye eventyr. 😀

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.