Er jeg den eneste, der… #4

 

 • …Faktisk foretrækker bland selv-slik, der er lidt hårdt og sejt i det?
 • …Stadig rammer mig selv i øjet med mascarabørsten faretruende tit?
 • …Aldrig kan huske “det der” sted, jeg lagde den der helt specifikke ting, så jeg netop vidste, hvor jeg havde lagt den?
 • …Bedst kan lidt bananer, når de er en lille smule grønne?
 • …Konsekvent bilder mig selv ind, at jeg mangler kjoler? (Det gør jeg ikke! Hvis I heller ikke gør, er der 20% på dem (og sko!) på Boozt i denne weekend med koden SPRING20. Undskyld og reklamelink).
 • …Ikke forstår behovet for at genoplive gamle film- og tv-serier, når de ikke kan leve op til deres storhedstid?
 • …Drikker mælk mod tømmermænd?
 • …Altid kigger efter mit eget navn, når der er navnekopper og den slags, selvom jeg aldrig kunne finde på at købe en navnekop?
 • …Nogle gange ufrivilligt bærer nag mod nogen, fordi de var en røv i en drøm, jeg havde?
 • …Konsekvent tuder til Hope for Paws-videoer?
 • Fortæller mig selv, at jeg er sådan en, der altid kommer til tiden, selvom jeg halvdelen af tiden stadig ikke er taget hjemmefra, når jeg faktisk burde være et andet sted?
 • …Kun lider af penismisundelse, når jeg skal tisse, og der ikke er et toilet i nærheden, og jeg ikke har lyst til at sætte mig i en busk et sted, hvor der helt sikkert er et overvågningskamera?

De tre andre indlæg i serien kan læses her, her og her.  😀

Kommentarer (42)

 • Den der med drømmen… jeg var engang sur på min kæreste en hel dag, fordi han var mig utro i en drøm på mest åbenlyse måde. Vi er gift i dag, så det gik heldigvis over…

 • Er med på alle, undtagen den med bananer og bland selv slik. Bananer må på ingen måde være grønne. De må heller ikke være for modne. Jeg kan kun spise dem på det helt rigtige tidspunkt midt i mellem, ellers synes jeg de er mega klamme…

 • Bananer! Meget meget grønne 😍😂 Er der bare en smule brunt udenpå bananen, så spiser jeg den ikke. For mig smager en banan meget mere vammel/kvalm, når den er moden, end når den er umoden. Generelt kan jeg bare godt lide umodent frugt/grønt. Fx også tomater, som er hårde og nærmest orange/lyse i det, frem for bløde og mørkerøde.

  Jeg drikker ca 1 liter mælk, når jeg har tømmermænd. Helst iskoldt og med isterninger. Bedste kur mod tømmermænd! 😂👏

 • Den med bland selv slikket er så meget mig (og min bror) vi sætter slikket i køleskabet, inden vi skal spise det 🙈😂 Vi troede, vi var de eneste, der bedst kunne lide det hårde slik.. alle andre, synes vi er mærkelige

 • Jeg drak os altid mælk imod tømmermænd, indtil den dag hvor jeg kastede mælk op, der var blevet til ost i min mave. Generelt ikke vildt med mælk mere😄

 • Hårdt slik er det bedste! Hvis jeg køber en hel pose vingummi putter jeg den altid i fryseren, så bliver de stenhårde. Specielt vingummibamser og vampyrer… Mmm, nu har jeg lyst til slik 😋

 • Noget bland selv slik er klart bedst når der er mere bid i det.
  bananer foretrækker jeg dog ikke er grønne, men gerne stadig faste, så køber dem gerne svagt grønne, medmindre de skal bruges til at bage med, så brune bedst…. havde en hest en gang som elskede brune bananer.

  Og nej du er ikke alene om ikke at huske hvor x ting er selv om det lagt der for nemt at blive husket… cirkler om mig selv ofte over dette. Og hvorfor er det altid vigtige ting som mobil og nøgler? Hårbørste og hjemmesko er også ofre her….

  Er faktisk en navne kop. .. det er dog fra efterskolen hvor vi havde egne kopper i billedkunst lokalet der skulle være navn på… jeg kikker også næsten altid, specielt på de kort og nøgleringe med hvad betyder navnet (og jeg kender mit navns betydning)

 • Forstår ikke det med den mascara – jeg gør det også.. Har brugt mascara hver dag i 12 år! Jeg har HVER morgen en sort plet i øjenkrogen 😳

  Kæmpe nej tak til mælken – min veninde gør det, og jeg får næsten flere tømmermænd når jeg kigger på 😝

  Var sur på min kæreste en hel dag, fordi han var mig utro i en drøm! Det til trods for, at jeg ved han aldrig kunne finde på det. Synes bare det var så tarveligt gjort 😳🙈

 • Hvis du tuder til Hope for Paws, kan jeg anbefale dig at se Vet Ranch på youtube. Han dokumentere hundene fra de allerede er blevet reddet og til at de har fået det godt igen og bliver adopteret 😀

 • Jeg hader slik der er blødt. Det skal være hårdt og med bid i så hvis jeg har købt en pose vingummier ryger de i køleskabet.
  Jeg kigger også altid efter mit navn i navneting selvom jeg ved det ikke er der. Det er kun i Frankrig og Tyskland jeg har kunnet finde ting med Christiane fordi det er lidt mere brugt der.
  Og ja jeg kender godt til det at være nag til nogen man har drømt om!

 • Hele ideen ved bland selv slik er vel netop at det står og luft-tørrer og blir lækkert…. er det ikk?
  Og når det er sagt, er det så ikke som om at slik i poser blir blødere og blødere?

 • Følte mig slet ikke ramt af dine punkter, indtil jeg nåede den med navnekopperne.
  Genialt. Jeg hedder Anne og der er ALTID en med mit navn: Jeg har endnu ikke købt en.
  (Til gengæld har jeg en virkelig sej en fra Liebe jeg selv har bestilt 😉

Der er lukket for kommentarer.