Er jeg den eneste, der… #3

 • …Konsekvent går efter den fastelavnsbolle med mest glasur?
 • …Faktisk helt undgår nyhederne, fordi det er blevet lidt for deprimerende?
 • …Stalker bestemte udsalgsvarer i håbet om, at de kommer liiidt længere ned i pris? (Pt den her kjole. (reklamelink) Kom og bo hos mig! Jeg har vodka!)
 • …Aldrig har fået en fugleklat i hovedet? Det skulle ellers give held. Måske er det det, der mangler i mit liv.
 • …Synes Johnny Depp er en anelse mere creepy end lækker?
 • …Ville ønske, der fandtes Harry Potter-land, ligesom Disneyland?
 • …Ikke kan rulle på mine r’er og derfor har opgivet alt håb om nogensinde at lære spansk?
 • …Er helt sikker på, at mit celebrity crush ville blive dybt forelsket i mig, hvis jeg bare lige kunne støde tilfældigt ind i ham?
 • …Køber ting, der er på tilbud, fordi ‘dem mangler jeg nok’ kun for at komme hjem til et lager af netop den ting i skabet, fordi jeg købte et arsenal sidste gang, det var på tilbud?
 • …Nogle gange går med neglelakrester i en uges tid, fordi jeg ikke lige kan overskue enten at fjerne det eller lægge noget nyt?
 • …Hellere vil købe for 150 kroner mere, så jeg kan få gratis fragt, end betale 25 kroner for at få tilsendt det, jeg rent faktisk har brug for?

Læs også første og andet indlæg i serien.

Kommentarer (50)

   • Der er ikke forlystelser:-( men der er alle de originale “ting” og det kan altså også noget! Det var ihverfald sjovt at gå gennem toget, der kører til Hogwarts 😁

    • I universal er der masser af forlystelser i Harry Potter delen! Du kan komme i gringots, køre hogwarts ekspressen, finde tryllestave ved ollivander og MASSER af andre ting 😀

   • Jo, det er en afdeling i hver park, har været i dem begge, men de er FANTASTISKE! og SÅ gennemførte. Vi var der lige da “The Escape from Gringotss” forlystelsen åbnede og ventede i kø i 4 timer eller sådan noget, det var crazy 😄

 • Oh yes – til stort set det hele. Og til pkt nr. 1 – Hvorfor er bagerne ALTID så nærige med al slags glasur. Der kan jo reelt set aldrig komme nok på.

 • Der findes noget lidt ligesom Disney Land med Harry Potter!! Det ligger lige udenfor London og det er en af mine vådeste drømme at komme derhen.

  • Jeg har også store planer om at besøge det, men jeg havde forstået det mere som en bag-om-Harry Potter-ting, end en egentlig forlystelsespark?

   • Har været der! Det er bag om Harry Potter og ikke en forlystelsespark. Men absolut et besøg værd hvis man er Harry Potter fan 🙂

 • Elsker din blog <3 Og der FINDES Harry Potter land!!! 😀 Var i USA for første gang i September, og så Harry Potter land i Universal Studios i Los Angeles! De har også en HP afdeling i Universal i Orlando og endda et HELT land KUN med HP i London(det SKAL jeg selv se engang! 🙂 ). Det i LA var så gennemført, at da jeg sad på et toilet i parken kom der pludselig høje boblelyde og Hulkende Hulda lyde ud af en højtaler gemt i væggen. Godt bukserne allerede var nede for der tissede jeg sgu lidt af glæde og fascination, haha.
  – God weekend M.

 • Jeg har fået en fugleklat i hovedet 4 gange, jeg er IKKE heldig😂 Du er ikke gået glip af noget Miriam🙈

 • Lager er jo altid godt, særligt af langtidsholdbare tilbudsvarer, men sommetider får jeg også købt for meget. I december bryggede jeg risotto to gange for at undgå madspild, for de økologiske arborio-ris SKULLE bruges. Pt. er mit pastalager af en sådan størrelse, at jeg i 2018 er nødt til at inkorporere pastaretter i madplanen hver anden uge (det gør ikke noget!). I kvinder bor der nok biologisk set en bærsamler. Plus, at det bare er hyggeligt og praktisk at have lager. Personligt har jeg “bulk”-købt mine Fair Trade-kaffebønner, da de var på tilbud. 25 procent sparet, og så er det da betryggende at vide, at jeg med mit forbrug nok har kaffebønner til de næste 8 mdr. Smart, hvis nu vi bliver besat Igen😀. Spøg til side.

 • Uhhhhh, hvem er dit celebre crush? Jensen A? Tom H? Eller en dansker?! Så bliver det jo piece of cake at få stablet det meet-cute på benene.

 • Jeg har aldrig fået en fugleklat i hovedet – til gengæld fløj ind due direkte ind i mig på Hovedbanen.. mon det også giver held?
  og den med fragten er jeg helt med på!

 • Den eneste gang jeg har fået en fugleklat i hovedet (læs: håret) var en gang, jeg var på vej hjem fra frisøren. Ja….

 • JEG ELSKER HARRY POTTER!!!

  Jeg var nok den dårligste til spansk i gym – det var trist at høre mit russiske Kløjs-R i stedet for det lidt lækrere spanske R!!

 • Jeg er i blot denne uge, den heldige vinder af ikke mindre en 3 fugleklatter —— The gold has NOT arrived 😏
  Drik dig fuld – og din tunge ville rulle på rrrrr som aldrig før 😊

 • Hov glemte den sidste ting; Harry Potter land findes – Universal i Orlando – The Wizarding World of Harry Potter

 • Jeg gider heller ikke se nyheder, det er jo vanvittigt så trist man kan blive – er kun død/ødelæggelse/katastrofer 🙁 Og jeg forstår ikke at man kan se det lækre i Johnny Depp 🙈 Der findes SÅ mange andre flotte fyre 😆

 • Du kan faktisk få skåret den streng op, spm sidder på tungen. Det er fordi den er for kort, at du ikke kan rulle på r’erne. I lande hvor man ruller på r’erne, får børn der ikke kan skåret dem over.

 • Jeg kunne heller ikke rulle på r’er, men har lært bådes spansk og portugisisk. Man kan træne det 😊

 • Jeg er journaliststuderende, og jeg læser eller ser heller ikke nyheder længere. Det bliver jeg alt for deprimeret til.

  Og ja, jeg læser stadig journalistik. Men altså Donald Trump blev valgt som præsident to måneder inde i mit studie? Jeg fik jo heller ikke en chance altså…

 • Jeg er helt enig med de første 4 og den sidste. Da jeg arbejde i bager som ung (for 13 år siden, lyder måske som en på 40 når jeg siger ‘som ung’ 😂), kom jeg altid ekstra glasur på alt hvad jeg selv skulle spise. Og jeg er konsekvent hende den irriterende kunde der har udset mig lige præcis den snegl ‘nr. 4 til venstre’ som har mest glasur.
  Og hvem gider overhovedet betale for fragt, jeg vil da hellere have varer for pengene 😄

 • Jeg havde en tysk spansklærer, så jeg taler stærkt for at det kan læres (tysk er ikke lige frem lige så blødt som spansk, slet ikke fonetisk). Jeg kan dog heller ikke, og har heller ikke nok lyst til at sidde og lyde som en idiot, imens jeg forsøger mig frem 😀

 • Jeg kunne heller ikke rulle på r’erne, og troede at der var noget galt med min tunge, men så fandt jeg denne YouTube video https://youtu.be/XKRQMCHlONU. Den er lidt langtrukken i starten, men hun anbefaler bla. alkohol og en vidunderlig øvelse, hvor man kommer til at savle lidt. Jeg har gået til italiensk i 5 år nu😊

  • Bliver nødt til at svare dig, for at takke dig for et godt grin. (Hahaha)
   Og fortælle dig at jeg synes, du skal købe den jakke (også til fuld pris) Du fortjener den helt sikkert!

  • bahahaha story of my life! tænk man stalker tøj! Nogle gange er det federe end at reelt at købe tøjet.

 • Altså mine søskende tager en hel weekendtur til London for at komme i Harry Potter World, så et eller andet findes selvom jeg (tør næsten ikke indrømme det) ikke selv ved noget som helst om Harry p og det univers, så jeg kan ikke sige om det er godt eller ej.

  • Det har jeg også gjort. En af min, til dato, bedste rejser, det var SÅ fantastisk og magisk. Skal helt klart til Harry Potter studio igen.

 • Nogle tyskere ruller også på R’erne bl.a. Till Lindemann. Han er mit heavy crush. Tysk er ikke et sexet sprog, meeen Till giver det lige lidt ekstra med sine rullende r’er 🙂

 • Har både været i London “The making of Harry Potter” og i Universial Studios Japan! I USJ havde de en hel afdeling med HP, der var forlystelser, Hogwarts osv. Men shoppen var langt bedre i London, og det er jo også vigtigt! 😀

 • Jeg laver ofte den med for 150 kr ekstra for fri fragt…. f.eks. Når jeg køber ind til Zorro… så fylder jeg da op med prutposer og guf…

  Og jeg går absolut efter den mest snasket fastelavnsbolle… skal det være så skal det være…

  Og absolut enig anåede nyhederne, desværre.

Der er lukket for kommentarer.