Er jeg den eneste, der… #2

giphy

 • …Ikke forstår opskrifter á la “sundere mælkesnitter” og “sundere oreos”. De smager jo godt, fordi de ikke er sunde?
 • …Mest er sur på sommervejret i år, fordi jordbærsæsonen har været rådden?
 • …Har en kjole, der er 5+ år gammel, som er noget for lille, men som jeg nægter at smide ud i håbet om engang at kunne komme i den?
 • …Tilsyneladende er i besiddelse af en hudduft, der gør mig uimodståelig for fluer?
 • …Hellere vil have ketchup end mayo til mine fritter?
 • …Virkelig ikke gider høre mere om familien Trump?
 • …Altid har en lækker mand bag mig i køen, når jeg køber tamponer, toiletpapir eller lignende charmerende produkter?
 • …Skal op og tisse en del om natten for tiden, fordi vandmelon?
 • …Har en tendens til at skære mig det præcis samme sted, hver gang jeg barberer ben?
 • …Er virkelig træt af “Despacito?”
 • …Synes Pia Kjærsgaard minder en hel del om Dolores Umbridge?

Første indlæg i serien findes her! 😀

Kommentarer (41)

 • Jeg kan SLET ikke følge dig i forhold til det med ketchup > mayo. Til gengæld bruger jeg halvdelen af min tid (også om natten) på at tisse (fordi smoothies), og så er jeg også sindssygt træt af Despacito. Det er det mest irriterende sommerhit siden … Nej, faktisk også mere irriterende end Boten Anna. Og Mr. Saxobeat.

 • Den uperfekte pige

  Jeg er sååå, træt af Trump. Venter sådan set bare på at han væltes. Åbenbart lettere at vælte Hussein end Trump :/

 • Jeg kan godt se, hvad du mener mht Umbridge og Pia. Alligevel synes jeg hun er mere en Støjberg.

  • Jeg synes ikke, Støjberg har den samme facade af at være venlig, som Pia K og Umbridge har. Hun er mere en Snape-type! 😀

 • Jeg er så meget med dig på den med ketchup til pommes frites. Jeg mistænker de gode gamle dage med ketchup og pomfritsovs ad libitum på McD for at være grunden. Dengang brugte man jo ikke mayo, med mindre man var på ferie i Sydeuropa.

 • Halleluja omkring det med “sunde”! Gu er det ej sundt slik, når du laver Snickers-kugler af dadler, peanutbutter og peanuts!! Dadler er jo fyldt med sukker – præcis som hvis du lavede den ægte version. Kroppen er ligeglad med, om det er den ene eller den anden slags sukker – det ræser lige i blodbanen uanset hvad. Og så mange “gode vitaminer er der sgi heller ikke i peanutbutter….
  (Bortset fra det smager de Snickers-kugler helt afsindig godt)

  • Det er stadig sundere, vil jeg mene, men det er bare ikke det samme! Hvis jeg har lyst til mælkesnitte, så får jeg altså ikke tilfredsstillet min trang af en “sundere” version…

   • De er ihvertfald knap så usunde… for der er forskel på sukker… men altså det er slik… jordbærkage er jo heler ikke sundt (desværre)

 • Hahahaha. Elsker dine punkter. Bortset fra at mayo altså er Gud i min verden. 😛
  Og ang. det med at gemme tøj, man håber at kunne passe igen en dag … købte et par (for mig) hundedyre shorts i Top Shop, da jeg var 16. Allerede som 17-årig kunne jeg ikke passe dem længere. Men nu! Efter at have haft dem liggende i 10 år, passer de endelig igen. Og går jeg i dem? Hell Yeah! Det er er sejr at hoppe i dem hver eneste gang. Lol. Så gem de kjoler! En eller anden dag, så kommer de til at passe igen 😉

  • Woooow! Sejt! Jeg tror aldrig, jeg kommer i min igen, men jeg beholder den alligevel, for den er pæææn!

 • Team ketchup 🙌🏻 !!!!
  Prøv og genhør Boten Anna, hvis du er træt af “årets sommerhit” – jeg lover dig et flashback cirka ti år tilbage i tiden 😂

 • Jeg. Hader. Despacito…. Får simpelthen lyst til at stikke vatpinde langt ind i ørerne, så jeg springer trommehinderne og aldrig skal høre den skod sang igen!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Ved ikke om min kjole er 5 år… men passe den kan jeg ikke…. ud, i guder nej den er jo så sød.

  Kan ikke tåle mayo… så jeg spiser dem med ketchup.

  Og så enig ang Pia K.

  Og mega træt af Trump… på alle måder.

Der er lukket for kommentarer.