Kommentarer (29)

 • Årh, PLEASE lad der være en opfølgning på de to romance-hemmeligheder!!!! Jeg hepper højlydt på en lykkelig slutning <3

 • Rygere er ganske vist dummere end ikke-rygere, hvis man ser sundhedsmæssigt på det. Men ellers så kan vi være lige så kloge og gode som ikke-rygere. Just saying 🙂

  • Kan virkelig ikke lide ordet ‘dummere’. De fleste kender udmærket den helbredsmæssige risiko, og man er altså ikke dum fordi man ryger på trods af fakta. Afhængighed i alle afskygninger er langt mere kompleks, end at det blot kan tilskrives uintelligens.

   • Jeg er helt enig, Caroline.
    Synes dog stadig, set ud fra et sundhedsperspektiv, at det er dumt at ryge, grundet de alvorlige ricici der er for helbredsskaber, hvilket også gælder andre usunde afhængiheder. At afhængighed er et komplekst problem medgiver jeg dig, og sidestiller derfor heller ikke dum med uintelligens.

  • Som tidligere ryger – der nu kun ryger ved festlige eller særligt hyggelige lejligheder – så forstår jeg nu, hvordan menneskets jagt på nydelse kan slå den rationelle sans HELT hjem. Ved nærmere eftertanke tror jeg såmænd også, at det er lige så sundhedsfarligt, blot på andre områder, f.eks. at forblive gift med den forkerte partner, evt. kun af jagt på tryghed, at blive i det forkerte job, fordi man er angst for det ukendte, osv. osv. Mennesker er generelt bare nogle sære skabninger.

  • Romancen! Åhh hvor jeg håber, det er de “rigtige” to. 😍

   Mht at vide, hvilket barn, i ville vælge. Hvordan har I valgt det?

   • Hvis huset brændte, hvilket barn ville du så vælge?
    Jeg ville vælge min ældste (på 5 år). Da jeg sagde det til min mand, mente han at det var fordi hun havde mest personlighed (ift vores 2 årige) og det tror jeg han har ret i.
    Det er ikke noget jeg er stolt af, men det er sådan det er.

    • Seriøst. Det der kan jrg slet ikke. Vil til en hver tid hellere brænde mog selv og lade mine 3 drenge leve. Tuder næsten bare at tænke på at jeg kun kunne redde 1. Giver mog seriøst ondt i maven

   • Det er vel ikke noget, man vælger? Det er en helt intuitiv følelse, selvom den er forfærdelig…

 • Intet menneskeligt er mig fremmed, alligevel bliver man også hver gang vildt overrasket ved at opleve, hvordan andre ser verden, og hvilke valg de træffer. Det beviser blot, at intet er sort/hvidt, alt er en konstruktion, helt afhængigt af individet.

 • Årh hvor jeg håber, at det er de rigtige to eks’er.. What a love story det kunne blive 😍

 • Det er næsten ligesom kontakt annoncer i aviserne nu! Uh, det kunne måske være en ide til en serie? Send en tanke, til en du har mistet agtigt?

 • Dig med karkludene – Når det er stuen der trænger til rengøring, er det kun de lyserøde der kommer i brug. Ikke høre tale om, at jeg gør min stue rent med gule klude. De er til kattebræk og andre klamme ting.

 • Jeg skrev på sidste uges, at min eks og jeg læste dem sammen og “C” kommenterede, at personen også gjorde og min eks begynder med C! 😅 Men det er ikke lige en teori man slynger ud i en besked, hvis det er helt hen i vejret..

 • Jeg tisser ALTID før sex men den anden dag gjorde jeg ikke.. Og det føltes sååå godt (da jeg var kommet mig over frygten for at komme til at tisse på ham..)

 • Enig med S! Næste wtf-emne kunne være noget ala “hvem savner du”, “hvem har du mistet”, “hvem ville du gerne have (tilbage)” osv. 😍

  • Åh. Godt forslag. Eller en top 3 over de værste sjælsflæsende forelskelser, som ikke udviklede sig, som man måske naivt i begyndelsen havde håbet. Heldigvis kommer langt de fleste jo så vidt, at de godt véd, at det ikke var “meant to be”, når følelserne ikke var gengældt. Eller måske en top 3 over “like ships in the night”? One nighters, hvor man sagde nej til at mødes igen, mistede kontakten, eller begge parter eller en af parterne var i et forhold, så man handlede ikke på det? Dem har jeg da nogle stykker af.

 • Til dig med fætteren: Jeg føler med dig. Det må virkelig være en forfærdelig situation for dig. Selvom utroskab kan være ufattelig ødelæggende på alle måder, er din sorg jo stadig ægte. Ked af dit tab. Håber du kommer godt videre, med eller uden din mand. Lyder som om dit liv trænger til lidt kærlighed – fra dine børn, en ny kærlighed, et par gode venner, eller måske fra et ‘genstartet’ forhold til din mand. Jeg sender i hvert fald lidt her gennem lyset på din skærm 🙂

 • Har postet min lort på IG 👍🏼 Så det kan man altså godt 😊 Er den flot, skal den sgu da vises frem.

 • SELVFØLGELIG må man fortryde, at man er blevet gift! Det er aldrig, aldrig, aldrig for sent at fortryde.

Der er lukket for kommentarer.