Kommentarer (24)

 • Jeg var 30, før jeg fik min første orgasme med en partner. Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre. Det skete bare tilfældigt en dag med en ny partner. Jeg var også forbi de 100 i antallet af sexpartnere der. Da jeg skiftede partner igen, fulgte orgasmerne ikke med. Men jeg havde fundet ud af, det kunne lade sig gøre, og efter en lang kamp med uendelige mængder tålmodighed fra min nuværende kærestes side, lykkedes det igen. Det er værd at beholde håbet og blive ved at forsøge. Også selvom det kræver 124 flere forsøg.

 • Til hende med de 124
  Lær at give dig selv orgasme, så kommer det meget nemmere når du er sammen med en sexpartner.

 • Ååååh de er gode denne gang! Jeg elsker især dem med fryseposer på fødderne, fantasikærestesamtalerne og hende på tønden! 😀

 • Den med fryserposerne sider og tænker om personen så heler ikke bruger sokker, det må være lige så ubehageligt. Det kan ikke være nemt.

  • Det er så mig.

   Jeg undgår det så vidt muligt. Hvis jeg absolut er tvunget har jeg som regel store støvler på som kan gemme at jeg har plastik indeni.

   Det var først for et par måneder siden jeg begyndte på det, men det har hjulpet mig på så mange punkter. Det er årevis siden at jeg har sovet så godt som jeg gør nu.

   God bless fryseposer!

   • Nu ved jeg ikke hvor genret du er er stof om fødderne men der findes stømper i helt blød Marinould der strikket sådan at der ingen sømme eller elastikker er i, ellers sidder jeg og tænker på ganmeldags silkestømper (hvis de ellers kan opdrives) jeg har lidt samme problem jeg kan ikke klare at træde på bare et sandkorn så jeg går altid i sko også indendørs, og så syntes jeg at 9 ud af 10 stømper de sidder forkert men jeg har fundet en model så den holder jeg fast i

 • AHAHAHA!! Kæft, det er cool med fantasikæresterne. Jeg elsker også at “tale med andre”, når jeg er alene. Jeg keder mig seriøst aldrig. Altid nogen at snakke med, når fantasien er så livlig. 😁😁😁

 • Til dig med de manglende orgasmer: Køb en Womanizer. Det er et forholdsvis dyrt stykke sexlegetøj, men den er nem at betjene, og der er orgasmegaranti. Den kan ikke sammenlignes med almindelige vibratorer. Den er helt unik og helt fantastisk.

 • Jeg forstår ikke den sidste…analsex side om side med læsning af hemmeligheder alt imens brysterne lækker??

  • Jeg har det også 🙋🏼 Jeg har haft det hele mit liv, og har altid fundet det meget invaliderende, især fordi jeg ofte møder manglende forståelse, og kommentarer A la” jamen ingen kan jo lide opkast”..dog har jeg de sidste par år erfaret, at der er rimelig mange, der har det! Men det giver nok også god mening i forhold til, at det er nemt at have en dårlig oplevelse med opkast og sygdom

  • Hej R – der findes en side på fb for folk med angst for opkast, hvilket forresten hedder emetofobi. Du vil blive overrasket over HVOR almindelig en angst det er. Prøv evt at Google emetofobi – så finder du også frem til hvordan du kommer med i gruppen – eller du kan skrive til mig på fb ❤️ Jeg lider selv af det

Der er lukket for kommentarer.