Beautyfavoritter på budget

img_4274 img_4325 img_4334Billige beautyprodukter er altid lidt et sats, for ofte kan man kyle dem direkte i skraldespanden, og så er det jo altså ligemeget, at produktet kun kostede en tyver. Det var en tyver, der kunne have købt chokolade i stedet. Men nogle gange rammer man en lille genistreg til ingen penge, og så kan man til gengæld læne sig tilbage og gnide sig i hænderne over, at man har fundet noget, der virkelig funker, til en pris, der gør selv den fattigste SU-modtager glad. Her er mine favoritprodukter i den kategori:

Mosaic Blush fra Essence. Giver en virkelig smuk farve, der både har nuancer af lyserød og en snert af fersken i sig. Købt i Tyskland, men Essence forhandles i Føtex og Bilka og er en personlig favorit til virkelig små penge.

Makeup-børster fra Morphe. Man kan få lavprisbørster i en del butikker, men udvalget er som regel meget begrænset. En øjenskyggebørste, en blushbørste og måske en kabukibørste. Morphe dækker hele spektret, og selvom nogle af deres mere luksuriøse børster løber op i pris, så har de også et virkelig stort udvalg af gode børster til meget rimelige penge. Mine er købt på BeautyBay.

Scandal Eyes Eyeliner fra Rimmel. Når det kommer til flydende eyeliner, sværger jeg som regel til Kat Von Ds Tattoo Liner, men hvis man ikke vil op i det beløb, er denne et virkelig godt alternativ. Den har præcis samme spids som Tattoo Lineren, der gør det let at lægge en præcis liner, og modsat mange andre billigere eyelinere, bliver spidsen ikke flad eller fnulret med tiden. Jeg har købt min i Matas, og til 69 kroner er den det dyreste produkt på listen.

7W Hollywood Bronze & Glow. Bronzer og highlighter i ét. Jeg bruger den her hver eneste dag (okay, hver dag jeg har makeup på). Den er nem at arbejde med og giver et fint og naturligt resultet. Købt i Normal til 29 kroner.

Wet’n’Wild Coverall pudder. Jeg kan godt lide at være mat i ansigtet. Så er det sagt. Til hverdag bruger jeg en mineralfoundation fra Nilens Jord, som har konsistens som en pudder, men den er temmelig dyr, så når jeg skal spare lidt, hopper jeg gerne på den her. Som ekstra stor fordel fås den i et ton af nærmest kridhvide nuancer, der gør det let for os blege skandinaver at finde en passende farve. Den er købt i Normal til 41 kroner.

W7 In The City Øjenskyggepalette. Jeg har aldrig haft så meget gavn af en øjenskyggepalette, som jeg har af den her. I min hverdagsmakeup bruger jeg altid de to farver længst til højre. Den ene under mine nederste vipper til at indramme mine øjne og den anden til at tegne mine øjenbryn op. Men i det hele taget er det en virkelig fantastisk palette, som man kan skabe nogle virkelig fine, neutrale looks med. Se fx nedenfor. Købt i Normal til 39 kroner.

Læbestifter fra Essence. Faste læsere kender nok allerede til de her, for dem snakker jeg vidt og bredt om. Jeg forlader nærmest aldrig min lejlighed uden en Essence-læbestift i tasken. Den sølv er mere sheer og shiny, mens den sorte er mat og heldækkende. Jeg hamstrede dem som en gal, når jeg var i Tyskland, inden de kom til Danmark, og det er også der, disse er købt. Men de kan altså også fås i Bilka og Føtex til en flad tyver. De viste farver er 03 BFF og 07 Natural Beauty.

Nedenfor har jeg lagt en makeup med alle ovenstående produkter. De eneste afvigere er min trofaste concealer fra MAC og min mascara, der er Volume Million Lashes fra L’Oréal.

Bag kulissen bonusinfo: Jeg har købt spritnye eksemplarer af flere af produkterne til billederne ovenfor, fordi brugte produkter bare ikke ser lige så sexede ud. Mine oprindelige er brugt halvt i smadder. Men hvis de ikke var, havde de næppe heller været værd at anbefale. 😉

collagenn

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.