Jeg forstår det nok bare ikke…

wtfskoJeg kan godt lide sko. Jeg kan i særdeleshed godt lide pæne, dyre sko, og derfor har jeg for vane at klikke mig ind på diverse high end webshops og saligt savle over alle de skønheder, jeg ville købe, hvis jeg en dag blev sådan virkelig rig. Well, i dag var der ikke behov for mange dagdrømme hos ellers trofaste Neiman Marcus, for det viser sig, at en god portion af de store skodesignere har fået et kollektivt slagtilfælde. Der er pels og fake juveler ud over det hele, og jeg ved godt, det ikke er meningen det skal være pænt – det er meningen, det skal være edgy og interessant, men… I don’t get it. Jeg vil ikke have en død muppet på fødderne!

Så altså, lige i dag er jeg faktisk rigtig cool med, at jeg ikke er rig. 😀

Kommentarer (44)

 • altså… med mindre man bor i en ørken eller et andet sted med minimal nedbør, så tænker jeg at de fleste af de sko du viser her hurtigt bliver temmelig slaskede 🙂

 • Et eller andet sted sidder der en magtliderlig, rig designer og griner hele vejen hen til banken over hvor naive folk kan være, når det gælder labels.

 • En død muppet… det har du fuldstændig ret i.
  Endnu værre synes jeg det er, at de tager op til 11.000 for en død muppet 😂

 • Kunne altså godt hhv. de lyserøde Prada og Sophia Webster <3
  Nok bare mig der er mærkelig XD

  • Hey, hvis der ikke var et marked for dem, ville de næppe blive produceret, så det er ikke bare dig! 🙂

 • De to fra Miu Miu minder mig enormt meget om den der film, monsters inc.
  Jeg ville i hvert fald ikke undre mig hvis det var noget jeg gik forbi i Fætter BR under fastelavn! 😀

 • Er det et nyt emne ‘jeg forstår det nok bare ikke’? Jeg ville elske at høre hvad du ikke forstår inden for mode, smarte barer i københavner, insektjuice, slankekure, smagsvarianter og så videre 😀

  • Uh, det kunne det måske godt blive… Jeg har lavet en del indlæg om modetendenser, jeg ikke forstår, men det andet skal næsten testes, før man kan udtale sig, no?

 • Jeg synes især Gucci de sidste par sæsoner er kørt helt af vejen og er endt i grøften! De må virkelig spise nogle sjove piller i det hus, 🙂
  Men du har godt nok også fundet nogle gyseligheder, ha ha.

  • ALLE deres sko er grimme, synes jeg, men det ligger til gengæld også i navnet. De er bare, hvad de siger!

 • Tænker tit når jeg ser sådan nogle sko, at der må være nogle designere der har vædet om hvor mange der køber de sko, bare fordi der står et bestemt mærke på dem. Er sikker på at de har et scoreboard, hvor de dyster mod hinanden 😀

 • Jeg forstår virkelig heller ikke de der sandaler eller sko uden hælkappe med pels. Hvilket vejr r de lige tiltænkt? Og så sernde rædderlige ud (ikke et synonym for edgy)

 • Hvis nu man var sådan helt tosset rig, så kunne det da være meget sjovt at eje de der lyserøde fra Prada. Der er lidt forvirret indianer over dem, og så ville de perfekt understrege præcis hvor tosset rig man var, haha! 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • “Forvirret indianer” er ikke ligefrem det udtryk, jeg ønsker, mine sko siger! 😀

 • Enig. Jeg fatter heller ikke at nogen gider betale penge for de der relativt nye sandaler og sneakers fra Ganni med den der blondekant på. Simpelthen det grimmeste fodtøj jeg længe har set – der MÅ være nogle bloggere der har fået sko gratis, siden de har været så eksponerede. 😂

 • 😂😂 jeg fatter det heller ikke …. troede der var mit jyde gen, der bare ikke var med på moden (så tak for jeg ikke er den eneste der ikke mener det plys og palietter er the thing 😅☺😉😂)

 • Jeg forstår trenden til en hvis grad … Det kan egentligt være ganske underholdende, at klæde sig i tøj eller sko, som er lidt “grimme”, eller ja, “edgy”, som du skriver. På den anden side, at nogle gerne betaler flere tusind kroner(!) for de sko, du har fundet frem til … Det fatter jeg sgu ikke en meter af.

  • Hvis man har penge til den slags, så er det nok ikke anderledes end at købe noget grimt i H&M for os andre. 😀

 • De laves vel kun for at designeren kan se hvor nemt det er at narre penge fra folk.. jeg ville i hvert fald sidde og grine højlydt hver gang et par blev solgt og jeg havde lagt navn til det 😀

 • Haha, hvor må det være sjovt at eje. “Skal jeg være klovn eller indianer i dag?” – tænke, tænke… Måske sommerfugl. Ja det er klart DET jeg skal 😀

 • Jeg tilhøre den lille skare af folk som faktisk synes nogle af skoene er vildt fede! Nogle af dem synes jeg også er vildt grimme.
  Så må i gerne grine af mig, når jeg kom gående( hvis jeg havde råd til dem), men jeg synes selv jeg ville se mega cool ud i dem <3

  • Hey, så længe man selv er vild med det, så FUCK hvad alle andre tænker! Jeg tænker også, det er en del af formålet bag designet. 🙂

 • Jeg synes faktisk de er sjove. Eller åndssvage. Og jeg kan godt lide ting, der er åndssvage, fordi det er så nemt at blive i godt humør af. Men skulle jeg smide plus 2000 kr efter et par sko, ville det helt sikkert også blive noget mere safe. Og så er de jo latterligt upraktiske. Og de her er helt sikkert også langt over min grænse for fjollede ting, der kan gå. Men stadig 😀

  • Jeg er selv stor fan af ting, der er grim-fede, men jeg ser bare de her som grim-grimme! 😀

Der er lukket for kommentarer.