Kommentarer (41)

   • Jeg drømmer kombineret! Jeg drømmer både med almindeligt dagsyn, men ligesom hvis man bliver stresset/bange i hverdag, får jeg også en enorm out of body drømme oplevelse.

 • I folk er for vilde 😍
  Jeg elsker jeres særheder, det føles så befriende at læse jeres, så føles mine ikke så nederen. Thanks for sharing 👍

 • Jeg forstår SÅ meget det med tomaterne! Der er sååå mange, der ikke fjerner den grønne stilk…

  • Jeg er med jer! Og skulle det ske, at jeg får tomat i en burger eller sandwich, tjekker jeg ALTID, om den er uden blomst/endeskive. Har engang på Jensens, åbnede min burger inden jeg skulle spise…og hvad fandt jeg…en stor endeskive med blomst…og en kæmpe, død bille i salaten i burgeren. Ved ikke hvad der var mest ulækkert – men fik ingen aftensmad og kommer der aldrig igen! 😣

 • Jeg har ikke negle på mine lilletåer, så der klasker jeg også bare neglelak på huden 😂

 • Dig som kan se ånder og genfærd; jeg ville ELSKE hvis du var en af mine veninder, synes det er så spændende! Måske har dine veninder det på samme måde, og vil være interesserede i at du fortæller mere? 🙂

 • Det er første gang, jeg er blevet provokeret af en hemmelighed/særhed😂 jeg har en lille mops, og jeg kan slet ikke forstå, hvordan man ikke kan synes, de er de sødeste i verden❤️😂

 • Lyver om tomaterne, er bange for mariehøns og ser sig selv udefra i drømne, hele tre indlæg jeg selv ville kunne finde på at skrive, følger mig på ingen måde alene med mine særheder mere!

 • Det med tværsummen gør jeg også. Jeg “flytter” også gerne rundt på ordene så der fx er lige mange bogstaver på begge linier. Utroligt svært at koncentrere sig om handlingen.

 • Jeg gad vildt godt høre mere om det der med ånderne/spøgelserne. Synes den slags er så fascinerende – også selvom jeg i bund og grund ikke helt kan beslutte mig for om jeg tror på den slags fænomener. 🙈😄

 • Jeg HAR negle på mine lilletæer, men de er ikke ligesom resten af mine negle, det er sådan nogle små “horn” nærmest. Har altid været mega flov over det, nu filer jeg dem helt i bund, og putter godt med neglelak på og på huden rundt om 😅
  Og den med personen, som tygger Chips til en sandwich; en af mine klassekammerater fra folkeskolen gjorde det samme, bare med mariekiks!

 • Dig med ånderne: Hvis du er min veninde, skal du ikke fortælle mig, at der går to mænd rundt! Dør nærmest af skræk over at du der potentielt kan gå to mænd rundt her ved mig.

 • Dig med de hvide fedtstykker i spegepølsen: I hear ya! Har altid haft det stramt med det, hvis der er store “propper” i en spegepølse.

 • Lige tal er pigetal og ulige tal er drengetal for mig. 4 er dog et drengetal og 9 et pigetal som de eneste der falder udenfor. 😃

 • Jeg ser også altid mig selv udefra i drømme. Gik bare ud fra, at alle gjorde det samme 😀

 • årh jeg kender til det med sengetøjet! Jeg har det med farver. Hvem kan sove med rødt, gult eller (ydr!) orange sengetøj? Eller sengesæt der ikke passer sammen?

 • Hvordan tæller man tværsummer i undertekster? Er totalt tal menneske, så jeg ved det vil styre mit liv forvaltid

Der er lukket for kommentarer.