Kommentarer (19)

 • Dig, der venter barn – jeg kan godt forstå dig, men jeg synes, du skylder dig selv at ende dit forhold og komme videre. Du spiler værdifulde år dit eget og andres liv, og ville du i bund og grund ikke også være mere lykkelig alene? (Omend det er surt at stå med lortebleer alene)

  • Jeg tænkte lidt det samme. Inden jeg gik fra min kæreste som jeg har en søn på 3 år med, så tænkte jeg om vi lige skulle have er barn mere for så var vores søn ikke “alene” om det at bo to steder når han blev ældre – jeg er SÅ glad for at jeg gik inden vi nåede så langt!

 • Elsker hemmelighederne. Vi er alle så dejligt uperfekte, og det er helt perfekt. Særligt, fordi hemmelighederne beviser, at alt ofte ikke er, hvad det ser ud til…..

 • Jeg røg en cigaret for at dulme nerverne lidt, da jeg fandt ud af jeg var gravid.. Jeg er stadig stoppet her 5 år efter.. Det car den sidste (ud over festcigaretter, men de tæller ikke! 😄).

  • Det gjorde jeg også. Skulle lige have mig noget at støtte mig op til.
   Det er også stadigvæk min den sidste her 4 år senere, og jeg ryger ikke engang til fester 😮 😀

 • Dig med tis: vi er i samme båd. Jeg troede seriøst at det kom ud ved klitoris. Hilsen k22 som virkelig følte sig dum for cirka et halvt år siden

 • Jeg fandt også først ud ad det med tis for et par måneder siden og jeg er 25.. troede også det kom fra klitoris 😂

 • Til dig der venter barn nr 2. Jeg håber du finder lykken. Måske kan du finde lidt inspiration fra Mads og Monopolet. For ikke så lang tid siden skrev en mand nemlig ind at han kun blev ved kæresten fordi hun var højgravid. Det førte til en spændende diskussion både i radioen men også på facebook efterfølgende.

 • Dig med pant pengene, du kan bare sige det var en fejl ved Kassen. Så kan du godt få pengene alligevel.

   • Meeen… kan man det? Altså kan man få sig selv til at bede om 2,5 kr tilbage? Jeg ville ønske jeg kunne, men jeg tror ikke min stolthed/selvopfattelse ville kunne holde til det 🙂

    • Det kan man altså heller ikke alle steder 😉 I ‘min’ føtex gør vi det ikke, fordi man får en ‘advarsel’ inden man trykker ja til det. Og sådan er det flere steder i Aarhus 😀
     Kh. kasseassistenten 😉

 • Sikke en sød mormor – og hvor er du sød at udholde sløj fisk, når hun nu tager sådan et hensyn 😀

 • Dig med gøngehøvdingen I hear you.
  Dig med pantknappen I hear you.
  Jeg gemmer altid hemlighederne til fredag, de er gode, men endnu bedre efter fredagsvin på arbejdet.

Der er lukket for kommentarer.