Kan vi lige snakke lidt om… #25

…Hvor mange af os, der har lært ordet “excentrisk” udelukkende på grund af Onkel Joakim?

…Og i den forbindelse også, hvor pinligt mange år det tog mig, før det gik op for mig at man ikke kan dykke ned i en massiv bunke mønter uden at knække nakken noget så grusomt?

…Folk, der reder deres seng hver eneste dag. Jeg beundrer jer næsegrus, men jeg gider simpelthen ikke.

…Om det ville være overkill at investere i sådan en her til min nye altan? (reklamelink)

…At The Greatest Showman endelig er udkommet til download, og den skal køre på repeat resten af mit liv!

…Kanye West. Altså, jeg forstår det bare ikke. Nogensinde.

…Hvorfor neglelak på tæerne kan overleve en atomkrig, mens det på fingrene skaller af ved en let brise?

…Om velourtrenden er død igen? Det er den ikke, vel? Jeg fucking elsker velour!

…Folk, der udtaler stumme H’er i fx ‘hjerte’ og ‘hjælp’. De er stumme. Stumme!

…Alle David Beckhams frisurer i 00’erne. That shit was uuuugly.

…Nye kartofler! Komnukomnukomnukomnu!

…At man skal huske at tage trusser på under sin kjole, når det blæser, og selvom man bare skal ned i kiosken. Jarh. Gratis tip fra mig til jer.

Kommentarer (64)

 • Hvis min mand står op sidst, bliver sengen redt. Hvis det er mig, sker det ikke. Jeg har end ikke intentionen. Han påstår, sengetøjet naturligt lægger sig pænt, når han står op.

  • Hahahaha, din mand er genial… Min mand “reder seng” men ikke perfekt nok for mig… Dynen må Ikke ligge henkastet tilfældigt og pyntepuderne skal ligge i hovedenden 😂😂😂😂

   • Jeg forstår det vitterligt ikke. Vi skalnjo alligevel sove i den igen om aftenen.

 • Jeg kan ikke holde op med at tænke på, hvordan man udtaler et H i hjerte….. Jeg forstår det ikke!

 • Elsker de her! Men endnu vigtigere: HVOR kan man downloade The Greatest Showman? Så den på et fly hjem fra Washington, men vi landede, da jeg manglede de sidste 15 minutter!

 • Og kan vi lige snakke om… hvornår den old classisc “En stemme i natten” (the midnight hawnk) kommer på netflix.

  Og… kan vi lige snakke om hvorfor ens højt elskede nabo har besluttet sig at flytte over på den anden ø. Vræl!

 • Her gad vi knageme heller ikke at redde seng i maaange år. Nu har vi seng i stuen. Det giver bare lige et lidt mere ordentligt udtryk i et ellers rimeligt rodet hjem at sengen er redt… det gælder om at vælge sine kampe 😀

 • Jeg vil anbefale en dobbeltdyne – så bliver det ikke nemmere at redde seng. Et enkelt ryst og vupti – pæn seng 😃

 • Bor på 49 m2, og fra den lille gang kan man SE sengen, så jeg reder den hver dag, for ellers ser det (mere) rodet og uoverskueligt ud. Men jeg sværger. Hvis jeg havde en 3-værelses, så blev den ALDRIG redt.

 • Jeg reder kun seng når jeg får gæster. Synes det er virkelig spild af tid – jeg skal jo alligevel sove i den igen om aftenen 😂
  Og den sidste fin mig til at grine højlydt.

  • Jeg reder ikke engang seng, når jeg får gæster, men de skal så også sjældent ind i mit soveværelse. 😀

 • Det er svært at lade være at rede sin seng hver eneste dag, når man bor i en etværelses! Den er jo lige der, og den stirrer nærmest på en, indtil man får det gjort.

 • Vil du please lave en story hvor du udtaler h’et i hjerte og hjælp?
  Jeg kan ikke i min vildeste fantasi høre hvordan det lyder haha (????????)

 • Kan vi ikke også snakke lidt om hvor irriterende bloggersdelight bannerreklamer er i hvert fald på mobilvisning? Reklamefilmen hopper ned ovenpå det øverste indlæg så jeg sjovt nok får trykket på den ca hver anden gang og aktiveret den. Jævnt træls når jeg primært læser mens jeg ligger med et mere eller mindre sovende spædbarn op ad mig.

  Jeg ved godt, det ikke er dit design og at det er med til at finansiere bloggen, men nøj hvor er det distraherende i fht så meget andet. 🙁

  • Det er PISSEIRRITERENDE! Reklamen skulle nu forsvinde efter et sekund, men nu skrider jeg også fra BD i weekenden under alle omstændigheder. 😀

 • Lad endelig være med at rede seng. Det er faktisk sundere! Husstøvmider lever bedst i et fugtigt, varmt miljø, så vip dynen halvt ud over kanten når du står op i stedet for at rede den, så sengen rigtig kan blive luftet ud. Win-win!
  Mht neglelak, så prøv essies gel neglelak. Det shit holder! You’re welcome!

 • Jeg reder seng! Hver dag! Med dyne- og pusteryst, sengetæppe og pyntepuder. Bare fordi jeg kan! Mit hus er 250 kvm i 3 plan, så der skal aldrig nogen ind i mit soveværelse undtagen manden og mig selv.

 • Vi “må” ikke rede seng – min kæreste har kraftig (!!!) husstøvmide- og støvalleri, som bare formerer sig som pokker i en redt seng 😀

 • The Greatest Showman – endelig!!! Har ikke set den endnu, og har glædet mig morderligt meget.

  Kom et smut til Samsø, vi har kartofler ✌🏼

 • Jeg er en af de der irriterende mennesker, der reder min seng hver dag. Men det er altså kun fordi jeg så ved at jeg i det mindste fik dén ting ordnet.

  “If you make your bed every morning you will have accomplished the first task of the day. It will give you a small sense of pride, and it will encourage you to do another task and another and another. By the end of the day, that one task completed will have turned into many tasks completed. Making your bed will also reinforce the fact that little things in life matter. If you can’t do the little things right, you will never do the big things right.”

 • Det er jo en lampe og lys skal er da en absolut nødevendighed, at den så kan varme er bare bonus. Jeg vil altid hjælpe med en god begrundelse for at købe noget.

 • …at det fanme først er NU, det går op for mig, at den der film hedder The Greatest SHowman og ikke The Greatest SNowman. Jow deeeeet…

 • Jeg reder aldrig seng, det gør min mand, til gengæld mistænker jeg at jeg udtaler H’et i hjerte, som en luftstrøm før.Det er ikke bevidst.

 • Haha. Jeg har selv haft samme tanke om neglelak på tæerne. Det er simpelthen ikke retfærdigt 🙈 Det ville være finere hvis det var omvendt. Det er ikke så mange der skal se mine tæer alligevel.

 • Jeg er indenfor det sidste halve år begyndt at redde vores seng derhjemme. Jeg hader at gøre det, men shit hvor er jeg bare glad og tilfreds hver gang jeg går forbi sengen i løbet af dagen når det er gjort. Det er jo så flot! Det føles som at få en highfive hver gang jeg ser sengen.

 • Jeg har et spørgsmål, som jeg har villet stille ganske længe, men ikke er sikker på hvordan jeg skal formulere uden at virke emsig 😂 Nu prøver jeg så alligevel, for jeg er virkelig nysgerrig på dine (eventuelle) tanker:

  Hvilke tanker (hvis nogen) har du gjort dig om, at manden som The Greatest Showman er baseret på (P. T. Barnum) ifølge det meste historiske materiale i virkeligheden var rimelig meget en skurk, der i udnyttede mennesker med handicap og andre fysiske deformiteter fremfor den helt han bliver fremstillet som i filmen?
  Selv kæmper jeg nemlig med, at jeg ELSKER musicals, underdog-historier og Hugh, men jeg vil helst ikke støtte den form for hvidvaskning og forherligelse af de rigtige omstændigheder…
  Selvfølgelig er det set mange gange før, at en films fremstilling af “virkelige” hændelser og mennesker ikke er 100% korrekte, men den her film lader virkelig til at være næsten direkte løgn.
  Anywho, ville som sagt bare høre om du (eller nogle af dine andre læsere) har gjort sig nogle tanker om det 😊

  • Dit dilemma er kun et dilemma, hvis folkene bag påstod, at filmen var baseret 100% på virkeligheden. Men det gør de ikke. Tværtimod. Filmen tager (meget!) løst udgangspunkt i en virkelig mand og hans påfund om et “freak show/cirkus”, men ellers er intet virkeligt. Det er ikke en biografi. Det har alle bagom filmen – både forfattere og skuespillere – været meget tydelige omkring fra dag et. Så ja, det hele er essentielt løgn – eller fiktion er måske mere korrekt, men det har også hele tiden været intentionen, at den skulle være det. Så ingen kvaler fra min side. 🙂

Der er lukket for kommentarer.