Kommentarer (26)

 • Til dig ved Arla
  Jeg tror Arla er ret ligeglade med om du har mælkeallergi 😊 Det kender jeg flere, der arbejder der, som har.

 • Jeg forstår ikke den med Arla. Skulle de da fyre en fordi man havde mælkeallergi? Jeg tvivler 😅

 • Jeg møder ind hver dag kl 9’ish , åbner computeren og bruger tiden indtil 10 på at tage kaffe og snakke med kollegaer. Så bruger jeg tiden fremtid middag på at finde gode tilbud på nettet og tjekke om min drømmeindkøbskurv er sat yderligere ned. Spiser frokost, tjekker kalendere og shopper yderligere og går hjem kl 15. Jeg er arbejde i en større kommunal organisation og har gjort det de sidste 10 år. Sidste gang jeg lavede bsre lidt, da da jeg planlagte den årlige julefrokost og fik derefter lønforhøjelse.

  • Sorry, men det er lige præcis pga. at sådan en adfærd som din kan lade sig gøre, at jeg er stor tilhænger af besparelser inden for visse områder i den offentlige sektor. 😳

  • Jeg forstår slet ikke hvordan det kan være tilfredsstillende! Jeg elsker mit arbejde fordi jeg er skide dygtig til det, og fordi jeg får en stor tilfredsstillelse når ting lykkes for mig, eller når jeg tackler nogle situationer godt.

  • Sorry, men bliver sku øv over den kommentar – min mor er kommunalarbejder og har været ramt af slem stress, fordi hun ikke følte hendes kollegaer lavede noget og hun selv havde både over- og weekendsarbejde… Tænk på dine kollegaer næste gang du er på “arbejde”…

  • Jeg arbejder i en stor privat virksomhed og laver ca. det samme. Ikke fordi, jeg ikke gider arbejde – men der er simpelthen ikke arbejdsopgaver nok!

  • Lige inden alle farer i op over den her kommentar, så overvej lige muligheden for om det bare en troll? Med al den mål- og rammestyring, der arbejdes med ude i kommunerne, samt effektiviseringer, så er den slags opførsel næsten ikke mulig i mine øjne. Flere besparelser ville nok ikke ramme pågældende person, men nok bare sende flere allerede pressede medarbejdere udover kanten.

  • Jeg tror der er enorm stor forskel rent afdelingsmæssigt indenfor det kommunale. Min mor gik også ned med stress indenfor Borgerservice, ligesom 5-6 andre kolleger indenfor de sidste to år. Ledelsen gør absolut ingenting ved det. Nu har hun fået job i en anden afdeling hvor der er langt bedre fordeling af arbejdsopgaver, og hvor hun trives, men hun har også fortalt om at der stadig er visse ansatte der ikke laver noget, mens der er folk andre steder der er ved at drukne i pres.

  • Øv, tænk at du ikke har højere tanker om dig selv, din arbejdsplads eller de borgere du har med at gøre. Jeg er selv statsansat og vi arbejder benhårdt for at bevise, at vi ikke bare drikker kaffe og spiser kage. Og uanset hvor hurtigt, hårdt og effektivt vi arbejder, så klæber det billede til os.. nok pga folk som dig. Havde jeg været dig og haft bare lidt stolthed, så havde jeg tager mig sammen eller fundet et nyt job.

 • Dig ved Arla – tror ikke du bliver fyret for ikke at du kan tåle mælk. Jeg arbejder selv ved Arla og har kendskab til flere, som er laktoseintolerante eller allergiske og de er ligeså gode kollegaer som alle andre 😃

  • Jeg sendte det til min tidligere chef. Hendes bordplade var orange. Hun fik bordet flyttet fra sin tidligere arbejdsplads. Hun er virkelig glad for orange.

  • Min kollegas kæbe siger jævnligt høje knæk lyde, når hun spiser. Hvis jeg skal til frokost med hende, er jeg altid bange for at komme til at råbe af hende. Det er forfærdeligt at høre på.

   • Til gengæld er det heller ikke sjovt at være den hvis kæbe knækker hver gang man tager en bid. Min kæbe går halvvejs “af led” hver gang jeg åbner munden, og det larmer meget. Til gengæld larmer det dobbelt så meget i mit hoved plus det gør sgu ondt.

 • Jeg havde engang en kollega, som jeg sad lige overfor, og han gnaskede og smaskede gulerødder i sig hele formiddagen. Nogle satte der sig gulerod fast i hans tænder, og så sad han og suttede på sine tænder, for at få det fri. Jeg kunne næsten ikke holde det ud. Men jeg er trods alt glad for at jeg ikke er alene.

 • Hvad er det for noget med ansatte der møder ind i weekenden for at onanere? Er det helt umuligt at få 5 minutters fred, fra kone og børn derhjemme, på toilettet? 😀

  / sisselsolsort.dk

 • Vi er fire kollegaer om et toilet, vi har en der, selvom han kun er her fire timer om dagen lige skal ud og skide hver dag, og en anden kollega som ikke vasker hænder efter toiletbesøg.. Jeg er ved at gå op i limningen over det.. Add

 • Forslag til fremtidig emne: Underlige ting man spiste som lille (eller stadig gør)!
  Min søster på 21 spiser ofte vingummibamser på rugbrød, og jeg ville ikke spise ris som lille uden pålægschokolade 😃

 • OK, dette kommer til at lyde meget mærkeligt, men… Hvilket mærke af lusseshampoo mener du?
  Jeg har nemlig tidligere haft en kollega, som lugtede meget… Kemisk, er det mest rammende ord…
  Jeg har efterfølgende haft kunder, som lugtede præcis sådan!! Tænks det var den samme lugt, som din kollega har.

Der er lukket for kommentarer.