Når der kommer en mail fra Ben & Jerry’s…

collage(Jeg ved sgu ikke, om det her er reklame, men lad os sige det for en sikkerheds skyld! 😀 )

Man skal være varsom med at bruge udtrykket “mit liv peaker!” (…og det er jeg ikke), men den her gang kan vi vist godt i fællesskab konkludere, at den er god nok. Der er nemlig sket det, som jeg forsigtigt har drømt om, siden bloggen begyndte at blive læst af andre end bare en håndfuld veninder og min mor. Ben & Jerry’s har bemærket mig. Og jeg behøver ikke engang komme med en lang, uddybende smøre om, hvor meget jeg holder af deres koncept og deres is, for det ved I godt allerede. Jeg spammer jer essentielt med det på semidaglig basis. Så meget at jeg flere gange er blevet beskyldt for at lave skjult reklame. 😀

Og så kom der en mail, og mailen var bedre end noget, jeg kunne have forestillet mig. Ben & Jerry’s har simpelthen inviteret mig til USA. I shit you not. De afholder en pressetur for en gruppe europæiske bloggere, og jeg er blevet valgt som repræsentant for Norden(!!). Vi skal selvfølgelig til Vermont og besøge fabrikken, og så skal vi sådan rigtigt bag kulissen. Tale med folk, der rent faktisk udvikler isene og så’n. Det glæder jeg mig til. Og jeg har totalt tænkt mig at gå i tænkeboks, så jeg kan give dem en genial idé til den næste store smagsvariant. Plus, jeg kommer selvsagt til at lobbye som en åndssvag for at få mine amerikanske favoritter til Danmark. (Coconuts for Caramel, kom hid!)

En pressetur varer ikke mere end et par dage, men jeg håber at kunne kringle det sådan, så jeg får nogle dage ekstra, nu jeg alligevel er derovre. Altså bare til fri leg, så jeg kan sige hej til alle mine yndlingsbutikker og få fyldt cereal-lageret op igen og den slags. Muligvis køre en tur til Conneticut, så jeg kan få krydset endnu en stat af som besøgt. Jeg har allerede taget konsekvensen og simpelthen skiftet teleselskab, så jeg rykker over til et sted, der tilbyder gratis data i USA. Så slipper vi for samme bøvl som sidste tur. Det siger måske sig selv, men jeg glæder mig helt hjernedødt meget! Egentlig er jeg ikke typen, der døjer med wanderlust, men lige USA gør bare et eller andet ved mig. Nu er der bare tilbage at finde ud af, hvor Søren jeg har gjort af min omformer? Og min nakkepude til flyet? Og min selfiestang? For jeg skal faktisk allerede af sted 9. maj. Og det er (heldigvis) lige om lidt!

Kommentarer (85)

 • Vil du ikke lige kysse dem fra mig – jeg kunne pludseligt ikke tåle mælk mere, og B&J er noget af det, jeg har savnet mest -og pludseligt kan jeg spise det igen (Tak for veganske alternativer)

 • Hvor er det FEDT FOR DIG!!!! Må man lidt forsigtig spørge om du ikke også kan lobbye lidt for den veganske variant “Coffee Caramel fudge”????:D 🙂

 • Så fedt for dig! Hvis der er nogen, der fortjener en Ben & Jerry’s pressetur, så er det dig! Jeg er dog lidt misundelig 🙂

 • Fååååååck, det bliver nice! Tillykke med det da! Dét glæder jeg mig til at følge med i 😀

 • Jamen altså, det er jo lige før, jeg tuder af glæde på dine vegne!!! Det er vel det ultimative at blive bemærket af “sit idol”. Stort tillykke, Miriam. Hyg dig for dælen da, og så glæder jeg mig til at følge med på sidelinjen. 😄

 • Tillykke! 😁 Hvor er det bare fedt for dig! De kunne ikke have valgt en bedre blogger end dig. Jeg glæder mig til at følge med. 😊 Rigtig god tur.

 • Wow fan-fucking-tastic! Det er jo det vildeste! Og SÅ velfortjent, jeg er helt rørt på dine vegne (og glæder mig vildt til at følge med på endnu et USA-eventyr) 💕💕💕😍

 • Uh! Uh! Uh! Kan du ikke også lige bruge al din charme på at de også producere Fairly Nuts igen? Sig til dem at der sidder en sindsyg dansker på Sjælland som vil fylde en hel fryser med den! 😄
  Tillykke med at være blevet udnævnt til Nordens B&J’s repræsentant! 😊

 • Shit, hvor jeg glæder mig til at følge den tur! Er mega misundelig 😁
  Husk at tage MASSER af billeder 😍

 • Velfortjent! Et bloggersamarbejde, der er som skabt i himlen! Jeg glæder mig til at læse med 🙂

 • Aj, hvor godt mand! Så velfortjent, at du har fået tilbudt samarbejdet og skal være repræsentant for Norden! Sejt gået og god tur!💪🏻😃

 • Hvor er det fedt!! Det fortjener du SÅ meget. Og jeg glæder mig til endnu flere reportager fra USA.

 • Det er så rigtigt og så godt, at det blev dig. Du er den helt rette ambassadør for det brand. Andre bloggere må her tilgive mig, men når næsten hvert indlæg er sponsoreret, så begynder jeg – måske uretfærdigt – at tænke, at vedkommende er en anelse ukritisk ift. indgåelse af samarbejder, og jeg undrer mig også over virksomheden, der ikke formåer at tænke kreativt. Men det er vel på sin vis analogt til at reklamere i Alt for Damerne. Et stort tillykke og nyd din tur.

 • Hvor er det fedt for dig! SÅ velfortjent – rigtig god tur! Glæder mig til at følge med 😁🍦

 • Åh hvor FANTASTISK!!! Og stort ja tak til flere varianter herhjemme! Jeg stoler fuldt ud på din issmag (udover det der med kaffe 😉 ) Jeg glæder mig til at følge din tur!!!

 • De kunne ikke have valgt en mere perfekt blogger til opgaven 😊 Håber du får en fantastisk tur.

 • Arj 1000 gange tillykke! Der er da ingen i verden der er mere kompetent til at tage på den tur! Og hvis du nu alligevel tager forslag med til fabrikken, så er vi altså nogen der ønsker os Bohemian Rasberry tilbage. (Om ikke andet så bare for navnet 😉 ) God tur!!!!

 • Hold nu kæft hvor er det fedt! Det er total fortjent og de har valgt den rette! Glæder mig til at høre og se mere fra turen! 😀

 • Arhmen hvor *ER* det fedt! God karma og kuldegysninger for the win! Jeg er simpelthen helt åndssvagt glad på dine vegne og glææææææder mig til at følge med 😀

 • Tænker at du sagtens kan sige, at det er et foreløbigt peak i dit liv. Jeg mener USA, Ben & Jerrys og flere rejseindlæg til dine læsere. Win win.

 • Wow! Det fortjener du virkelig! Du er ene kvinde skyld i, at jeg næsten altid har B&J i fryseren.
  Rigtig god tur, håber du får nogle gode varianter til dk. 🙂

 • Det er da nok det mest perfekte spons jeg på noget tidspunkt har hørt om! Tænk engang at du er udnævnt til den klart bedste ud i b&j 👏🏻👏🏻👏🏻 De har helt klart valgt den rigtige 😊

 • Stort tillykke du er da den eneste rette til den tur. En blanding af blåbær, citron, marcipan og mørk chokolade sender jeg med som inspiration.
  Glæder mig til at følge med i turen.

 • PERFEKT SPONS!!!! Det er som når vi sender miss Danmark til miss World, at sende dig til USA – vi sender det bedste og mest kompetente vi har:-P glæder mig helt vildt til du skal afsted

 • Hvor er det fedt!! Glæder mig allerede til at følge din tur!
  Sejeste blogger-samarbejde NOGENSINDE!!👍🏻😄

 • Jeg er ret sikker på at det skal være markeret som reklame fordi forbrugerombudsmanden skriver: “Hvis en virksomhed ønsker, at du omtaler virksomheden eller virksomhedens produkt, vil det
  normalt være fordi, din omtale kan fremme virksomhedens salg.”, så fedt, at du selv lige har skrevet det, men endnu mere fedt, at du er blevet inviteret over for at besøge fabrikken!! Det er klart det rigtige valg <3

  • Forbrugerombudsmandens udlægning kan man desværre ikke regne med (har vi fundet ud af). De går simpelthen med livrem og seler og forvirrer mere, end de gavner. Men ja, better safe than sorry! 😀

 • De kunne ikke have valgt en bedre repræsentant. Hvor man dog under dig det! Når du nu er derover, kan du så ikke undersøge, hvorfor The Vermonster ikke findes længere (i hvert fald i DK?)?

 • Dette er på mystisk vis en af de bedste nyheder jeg har set længe!!! Glæder mig voldsomt meget til at følge dig!

 • STORT TILLYKKE! Det er så fedt de har valgt dig. Og håber du kan få en masse karamel-is til DK 😊

 • Ej hvor fedt Tillykke

  Jeg har nogle is typer jeg drømmer om… som de godt kunne have… måske bare i USA

  Gad godt en vanille is med salt caramel og mørkchokolade
  og en vanille is med, twirly kirsebærrene med chili i, samt mørke chokolade stykker…

  Ok kan godt lide vanilleis og mørkchokolade.

  Nyd din tur og skaf os god is….

 • Sådan! Stort tillykke med dette samarbejde. Sikke en milepæl for dig! 😊 fuldt fortjent, håber du får en helt fantastisk oplevelse.

 • Kæmpe tillykke skal du have. Så fedt at få lov at komme med på sådan en tur – det har du fortjent! Og jeg glæder mig meget til at følge med – lig sidste gang du var i USA.

 • EJ hvor fedt!!!! Ville ønske det var mig!!! Men ja, vil du ikke kæmpe lidt for flere smagsvarianter her i norden? Den med Smores og tonight dough. Og alle de andre!!! Ååårh en drøm 😀

 • Hvor er jeg glad på dine vegne – du fortjener det virkelig! Jeg er så glad på dine vegne at jeg endda måtte fortælle min mand om det . Og han aner ikke hvem du er haha. Jeg glæder mig til at følge med via stories. Og jeg er endda ikke ben og jerrys fan – synes det er for meget slik og for lidt is. Undskyld. Men tillykke!

 • Hvor er det bare fedt for dig. Og de kunne da heller ikke have fundet en bedre repræsentant end dig 👏

 • SÅ fedt. Nyd turen.
  Jeg er totalt fan af USA. Har vel snart været der 20 gange. Til efteråret tager jeg derover med mine børn. Uden mand. Det bliver også fedt at opleve det på den måde 😄😄😄

 • Det lyder sååå fedt og hvem skulle de dog have valgt som repræsentant for Norden, hvis ikke dig?! Glæder mig til at følge med😀 Og åååh den is med kokos og karamel lyder fantastisk; håber, du lykkes med at få den til DK👏🏻

 • Yaaaaaaaaay! Det glæder jeg mig til at følge. Du må SÅ gerne lobby’e for at flere varianter i Danmark igen. Det er den største grund til, at jeg næsten ikke spiser det mere – udvalget er simpelthen blevet for kedeligt! Jeg savner Cherry Garcia og Bohemian Rasberry helt vildt. Og hvor blev Phish Food af?

  • Phish food fås stadig herhjemme – man skal bare finde den rette forhandler. Jeg ved ikke, om den ikke sælger så godt eller hvad, men de fleste vælger i hvert fald ikke at bestille den hjem. Men den er her!

   • Yay! Jeg har kigget efter den lææænge nu. Både på tankstationer, Netto, Brugsen osv. Jeg har bare ikke set den længe. Jeg mindes dengang for måske 10 år siden, da udvalget var stort. Det var bare andre tider.

 • Hvis du tager lobbyisme-anbefalinger så må du gerne nævne at vi ønsker os flere veganske varianter!

 • Juhuu! Det mest velfortjente samarbejde nogensinde! Og hvor ville det dog være skønt, hvis nogle af alle de lækre varianter kom til Denmark 🙂

 • Åh det her er seriøst et af de samarbejder i blogland, der simpelthen går op i en større enhed 🙌🏼✔️Selvfølgelig skal du repræsentere Norden. De finder ikke en mere troværdig repræsentant – hvilket dette kommentarfelt også vidner om. Jeg tror aldrig nogen blogger har fået så meget goodwill af at afsløre et sponsoreret samarbejde 😅 Det er god branding af Ben&Jerrys, og skulderklap til dig og din integritet. Ift den heftigt diskuterede holdning-korrigerende T-shirt der har fyldt i blogland på godt og ondt, nok mest ondt, hvor kritikken foruden producentens etiske KODA, har lydt på at alle bloggere reklamerer for den samtidig. Hvortil bloggere svarer at det er producentens (dårlige og retro) beslutning herom. Min holdning er at når en virksomhed skyder med spredehagl, dvs hyrer en håndfuld (?) bloggere til at reklamere for et produkt, som de aldrig før har taget stilling til, så er det svært at nå bare tilnærmelsesvis den brandingeffekt som dig, Ben&Jerry’s i et enkelt men tilgænglig supertroværdigt samarbejder cementerer. Dét er et eksempel på når bloggersamarbejder er bedre end de ens reklamer, der kører samtidig i diverse modeblade. Okay det stak lidt af

 • Fedt! God tur. En ide ku være en ny dairy variant med mindre sukker.. ikke søde stoffer bare mindre sukker så man kan spise lidt mere is af gangen 😍😍

 • Det gør mig glad, at du har landet sådan et samarbejde – men endnu mere glad, at læse kommentarfeltet her. Hold nu kæft. Mere end 70 læsere har taget sig tid til at kommentere, hvor fedt det er (uden undtagelse). Det er jo ren kærlighed <3

 • Wow. Wow. WOW. Tusinde tak, allesammen! Jeg er fuldstændig blæst bagover! Hvor er jeg lykkelig for, at I sidder derude og hepper og vil være med. TAK.

Der er lukket for kommentarer.