Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Miriam tester: Amerikanske Ben & Jerry’s-varianter

ben-jerrys-test-danmark-usa-1Disclaimer: Jeg er hverken stor fan af kaffe, peanuts eller brun is som helhed, så der er en vis sandsynlighed for, at jeg ikke er verdens bedste tester. Til gengæld tilbeder jeg alle former for karamel. Hav i øvrigt in mente, at jeg anmelder ud fra mine forventninger til Ben & Jerry’s, så selv dem med mindre gode karakterer ville jeg til hver en tid foretrække frem for enormt meget andet is.

Oat of the Swirled: Et hint af kanel modsat Cinnamon Buns, hvilket måske gør, at denne ville dele vandene knap så meget. Oatmeal-knasen klæder den rigtigt godt. Faktisk elsker jeg den virkelig. Vi kunne godt dyrke noget mere havregryn i vores is herhjemme. Chokoladen er lidt unødvendig, og stykkerne er for store (nej, det troede jeg heller ikke var muligt), men overordnet var jeg virkelig glad for den her! 5/6

Cherry Garcia: Den fås vist stadig i scoop-shops herhjemme, men som pint er den udgået, hvilket er ærgerligt. Det er den mest solgte variant i USA. Fantastisk smag – nok en anelse mere ‘voksen’ end mange andre af deres is. Jeg var meget positivt overrasket over de store stykker kirsebær, der rent faktisk har konsistens som friske kirsebær, og ikke frosne frugtklumper. Havde igen foretrukket mindre stykker chokolade, men overordnet var jeg glad, selvom jeg personligt er til de mere sukkersøde is. 4/6

Milk & Cookies: Det her var den gratis smagsprøve, jeg fik, da jeg besøgte fabrikken i Vermont. Jeg er ikke personligt fan af den variant, der hedder S’Wich Up – jeg synes ikke Oreo klæder den – så jeg var lidt nervøs for, om den her ville ende samme sted. Det gjorde den ikke. Perfekt balance mellem cookie og is. Lidt enkel i sit indhold, men god! 4/6

Vanilla Caramel Fudge: Jeg havde så høje forventninger til den her, og skuffelsen var enorm. Smagen var alt for anonym. Hverken fudge eller karamel smagte af meget. Måske den havde fungeret bedre, hvis isbasen havde været fx jordbær eller banan, men som den var, var den ikke kalorierne værd. 3/6

Coffee Toffee Bar Crunch: I min iver efter at have fundet, hvad der lignede en Ben & Jerry’s-variant med noget Daim-lignende i, overså jeg fuldstændig både den kæmpemæssige kaffebønne og ordet kaffe, der ellers fremgår ganske tydeligt i både navn og beskrivelse. Rigtig flot. Jeg kan ikke lide kaffe. 1/6

ben-jerrys-test-danmark-usa-2

Butter Pecan: Den her fås så vidt jeg ved ikke som pint, men i en scoop-shop kan man lave sin egen pint (hvilket jeg helhjertet anbefaler). Jeg lavede en halvt Butter Pecan og halvt Salted Caramel Blondie, som viste sig at være det samme som Salted Caramel Core. Butter Pecan er en amerikansk klassiker, som vi ikke gør os så meget i herhjemme, men den er virkelig god, hvis man er til valnødder eller pecannødder, hvad jeg i den grad er. Det er en meget enkel smag, og efter B&J-standarder savnede jeg lidt mere action, men den er stadig virkelig god. 4/6

Americone Dream: Det kom lidt bag på mig, hvor vild jeg var med den her, for jeg er normalt hende, der synes, at selve vaffeldelen i en vaffelis er temmelig kedelig. Men det fungerede sindssygt godt inkorporeret i isen, og så gav det et fremragende crunch. Plus, karamelsauce. Man kan ikke gå galt med karamelsauce. 5/6

Salted Caramel Core: Apropos karamelsauce. Jeg har lobbyet for at få den her til Danmark i månedsvis uden overhovedet at have smagt den. Efter at have smagt den vil jeg kun fortsætte kampen. Hold kæft, det er godt! Jeg vil bade i den her karamelsovs, som Kleopatra badede i mælk og honning. Render man på en scoop-shop, går den her som før nævnt også under navnet Salted Caramel Blondie, og den har stadig al den saltkaramel, du kan ønske dig, selv når den er core-løs. 6/6

Pistachio Pistachio: Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet. Det er en pistacieis. Den indeholder hele nødder, hvilket er utraditionelt og rigtig dejligt, og den smager super fint, men altså. Det er en pistacieis. Jeg har brug for mere fyrværkeri. 3/6

Coconuts for Caramel Core: Af alle isene var det den her, der tog røven allermest på mig. Hold kæft, den smager godt. Kokosisen overdøver ret meget smagen af karamelisen, men det er ligemeget. Man skal selvfølgelig være til kokos, før det er godt, men er man det, er det her en must buy. Der er både små kokosflager og chokoladestykker i kokosisen, og karamellen er perfekt til. Mega-win! 6/6

 

Comments (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.