Jeg er jo Bridget Jones #308

collage

1. Da jeg kom hjem fr USA og hoppede op på min cykel for første gang, var det fuldstændig latterligt hårdt. Først troede jeg, at det var lykkedes mig at komme helt ud af form på to uger. Så gik det op for mig, at mit baghjul var fladt.

2. …Og så tog jeg i Fitness World og konkluderede, at jeg rent faktisk er kommet ud af form. Verdammt.

3. Netto sælger gifler med pebernøddekagefyld. Til en tier. Det er bare strengt, Netto.

4. Jeg er startet så småt på Tinder igen. Åh Gud, åh Gud. Jeg havde glemt, hvor forfærdeligt det er. I går blev jeg unmatchet tre gange på en time, fordi jeg sagde pænt nej tak til Netflix & chill med et vildt fremmed menneske. Min engangsknaldsradar er tydeligvis blevet lidt sløv.

5. Deres reklamer driver mig i øvrigt til vanvid. Tinders, altså. Nej, jeg vil ikke købe en skræmmende realistisk kunstig tunge. Eller penislæbestifter. Selvom sidstnævne nu er et fund til prisen!

6. I nat drømte jeg, at jeg spiste en pose chips, og i morges vågnede jeg og var lige ved at tude, fordi jeg ikke rent faktisk havde chips i huset. What.

7. Jeg vaskede mit hår i går (det skal gøres så sjældent som muligt #krøllelife), og jeg sværger, jeg mistede omkring halvdelen, da jeg børstede det igennem efterfølgende. Hvordan er det muligt, der stadig er hår på mit hoved, når jeg fælder så meget? Hvordan?

8. Nej, jeg har ikke sådan alvorligt brug for det. Og det har I sikkert heller ikke. Men til lige at pimpe jul og nytår? For 26 kroner? Please? (reklamelink)

9. Mine overboer har fået nye stole, tror jeg. Desværre har de endnu ikke fået nye filtdutter til at sætte under de stole. Som de bruger uforklarligt meget klokken seks om morgenen.

10. Nogen må gøre noget ved min clementinafhængighed. Jeg er nødt til at købe dem i de der kasser med 2,5 kilo for at kunne følge med mit eget forbrug. Til gengæld er jeg ved at sprænges af C-vitaminer! (Always look on the bright side og alt det der).

 

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.