Return to Tinder

collageArh, Tinder. Jeg har været væk derfra længe. Altså, app’en har stadig ligger på min telefon, men jeg har brugt den yderst sporadisk, når jeg overhovedet har brugt den, og mine højreswipes kan vist tælles på én hånd. Derfor er der også et utal af nye, spændende mænd at gå på opdagelse efter lige nu. For selvom jeg mest deler de pinlige (og derfor sjove) Tinder-oplevelser herinde og på instagram, så er der masser af rigtigt lovende mænd derinde også. Som fx Adam, der leder efter sin Eva. Det grinede jeg en del af. Selvom han ud fra resten af sin tekst nok ville have det stramt med at date en blogger.

En af mine bedste samtaler har faktisk været fra ham med den lamme indgangsreplik. Jeg prøvede i et stykke tid let og elegant at lede ham væk fra det åbenlyst seksuelle svar, fordi han virkede både ret sjov og intelligent, men det endte alligevel med, at han proklamerede, at han gerne ville have, jeg satte mig på hans ansigt, så han kunne spise sig vej til mit hjerte. Jarh. Ad. Så fyrede jeg nogle græder-af-grin-emojis hans vej og gjorde ham opmærksom på, at jeg ihærdigt havde forsøgt at få ham til at svare hvad som helst andet, hvortil han responderede, at han ikke havde lyst til at binde mig noget på ærmet, når det nu var det der måltid (igen, ad), han var interesseret i. Og det har jeg faktisk sindssygt meget respekt for. Og det skrev jeg til ham, mens jeg tilføjede, at han dog nok ikke havde fundet sig det rette match i mig, og så gav vi hinanden en high five og fortsatte hver vores vej. Det gjorde mig simpelthen så glad. For se nu, man kan godt fortælle nogle personer, at man ikke et interesseret i at hoppe direkte i deres seng uden at blive kaldt grimme navne eller unmatchet uden så meget som et farvel. Man kan godt have respektfulde samtaler, selvom man ikke søger det samme. Win!

collagelkmJoeh, Tinder har mange spændende mænd, men nogle af mine favoritter er alligevel dem, der forsøger at catfishe med via alment kendte mænd. Jeg har både set billeder af en ung Antonio Banderas og Zac Efron. Og så var der Alexander Skarsgård. Og altså, en del af mig var selvfølgelig meget begejstret for (endelig!) at have matchet med Alexander, selvom han selv påstod at være en 40-årig tømrer fra Espergærde. Alexander virkede i øvrigt noget forvirret, da jeg fortalte ham, at han ikke reelt var Alexander, og at han i øvrigt var en ret ringe catfisher. Jeg har ikke hørt fra Alexander siden.

Men hva’, der er masser af (cat)fisk i havet, og jeg er først lige ved at varme op! 😀

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.