Jeg er jo Bridget Jones #274

1. Der har været så sindssygt meget pres på hele den sidste uge, at jeg glædede mig helt ustyrligt til at slappe af i dag. Vågnede kl. 11 og kastede op tre gange inden kl. 12.

2. Nej, jeg er ikke gravid. Til gengæld er der en mand, der for nylig har foreslået mig, at vi tilbringer vores første date med at spise is, så jeg bliver det muligvis snart.

3. Det var en joke. Jeg kan stadig ikke lide børn.

4. Var så smadret i nat, da jeg kom hjem, at jeg, da jeg lige skulle checke Facebook, fik kommenteret (temmelig personligt) på et opslag fra en person, jeg slet ikke kendte, fordi jeg troede, hun var en anden. Opdagede det først i dag. Undskyld, vildt fremmede.

5. Havde lagt en drønsnedig plan for at anskaffe mig Alexanders Skarsgårds telefonnummer, da jeg i torsdags blandt andet havde fornøjelsen af Allan Hydes selskab til et gallaarrangement. De spillede nemlig sammen i True Blood for nogle år siden. (Og ja, Allan er selv virkelig pæn, men han har også en afsindigt smuk kæreste). Det var mest lidt en for sjov plan, indtil MM med bedste intentioner forsøgte at gøre den til virkelighed. De følgende to minutter er de mest akavede, jeg i mit liv har været udsat for, og i den forbindelse vil jeg gerne tildele MM prisen for ugens bedste Bridget-moment. Tillykke! 😀

6. På nuværende tidspunkt er det faktisk nok mest realistisk, at Allan advarer Alexander Skarsgård om, at der bor en sindssyg blogger i Danmark, som det nok ville være smartest at holde sig fra.

7. Aftenen blev heldigvis reddet af Paprika Steen af den ene grund, at hun er Paprika Steen. Har taget mig selv i de sidste to dage at blære mig fuldstændig uhæmmet med at have talt med hende i rundt regnet 10 minutter. Jeg er og bliver ikke et synderligt cool menneske.

8. Manden uden situationsfornemmelse har lige skrevet til mig, at han “håber begravelse gik godt.” Gå nu væk, nedtursmand.

9. Random punkt, der ikke har sygt meget med Bridget at gøre, men som mest er et skamløst forsøg på at optjene nogle affiliatekroner, fordi jeg har forelsket mig i en ny sofa, der faktisk er ret billig og derudover ikke er fuld af Frank-savl: Boozt har i dag 20% på psykopat-mange varer, når man handler for over 899 kroner og bruger koden NOW20. Det er en ret fin deal. (Naturligvis affiliate-/reklamelink)

10. Jeg tudede, da jeg så ovenstående video, og skammer mig ikke! (PS: Svaret er totalt Keira Knightley)

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.