Tinder-samtaler #5

giphy-2

Jeg havde talt med i ham i nogle dage. Det var ret lovende. Han kunne godt lide at bruge sin fritid på håndværkerprojekter, og jeg øjnede en mulighed for endelig at få fikset hullerne i min soveværelsesvæg. Så i går fandt følgende samtale sted:

Ham: “Hvad laver du?”
Mig: “Ikke voldsomt meget i øjeblikket. Jeg er lige ved at planlægge en hurtig tur til Jylland.”
Ham: “Jylland… Wihuu!”
Mig: “Njaeh, jeg skal til begravelse, så ikke så meget wihuu.”
Ham: “Så må vi lave nogen børn i stedet og lave om på det.”

Må jeg præsentere: Kongen af fuldstændig mangel på situationsfornemmelse! Jeg tror, det er en af de mest upassende beskeder, jeg nogensinde har fået. Det er lige før, det havde været bedre, hvis han i situationen havde sendt et uopfordret dick pic. Tschüss, røvhul!

Kommentarer (16)

  • Nope! Jeg skrev til ham, at jeg syntes, det var en ufølsom kommentar, og så skrev han: “Det beklager jeg du tog sådan.” :-O

   • Jeg tænker at han nok har ment, at når et lys slukkes, bør et andet tændes 🙄 men det er nok bare mig

   • Det er sådan en lam måde at undskylde på. I stedet for at sige undskyld, får han det til at lyde som om, at du er tyndhudet. Sådan en klaphat!!!

    • Ane og Susanne – præcis min tanke. Og da jeg fortalte ham, at jeg ikke havde lyst til at fortsætte vores samtale mere, brugte han det næste døgn på at fortælle mig, at jeg skulle slappe af, lade være med at tage ting så nært, og at jeg i øvrigt var KBHs sureste kvinde. Bye, Felipe!

   • “Det beklager jeg du tog sådan” er simpelthen også et røvdårligt svar. Det betyder jo faktisk “det er dig der er overfølsom”, lidt som om han ligger skylden over på dig. Røvnar.

 • Virkelig dårligt scorings forsøg lige der. Så upassende. Man kunne ha sagt tusinde andre ting der havde været mere passende, end det der. -.-

 • Jeg har lige været på en tinderdate hvor han sagde “Prøv at forestil dig at dit barn døde om 1 år”

 • Der er uendelig mange måder hvorpå man kan komme til at sige noget upassende/kikset/pinligt i en sådan situation – men han formåede sgu at toppe de fleste af dem. Flot 😬

Der er lukket for kommentarer.