Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Tinder-samtaler #5

giphy-2

Jeg havde talt med i ham i nogle dage. Det var ret lovende. Han kunne godt lide at bruge sin fritid på håndværkerprojekter, og jeg øjnede en mulighed for endelig at få fikset hullerne i min soveværelsesvæg. Så i går fandt følgende samtale sted:

Ham: “Hvad laver du?”
Mig: “Ikke voldsomt meget i øjeblikket. Jeg er lige ved at planlægge en hurtig tur til Jylland.”
Ham: “Jylland… Wihuu!”
Mig: “Njaeh, jeg skal til begravelse, så ikke så meget wihuu.”
Ham: “Så må vi lave nogen børn i stedet og lave om på det.”

Må jeg præsentere: Kongen af fuldstændig mangel på situationsfornemmelse! Jeg tror, det er en af de mest upassende beskeder, jeg nogensinde har fået. Det er lige før, det havde været bedre, hvis han i situationen havde sendt et uopfordret dick pic. Tschüss, røvhul!

Comments (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.