Stilhed

andrew-ridley-185913Jeg har løbet rundt som en hovedløs høne det meste af ugen. Det er dejligt at have travlt, når man laver ting, man mægtigt godt kan lide, men jeg trængte også lidt til at komme ned i gear og mærke mig selv, da jeg klokken 8 i morges steg på et tog mod Jylland.

Næste kapitel i Hele historien er blevet efterspurgt, og det er ikke, fordi jeg vil være en narreblogger, men det har vist sig at være lidt hårdere, end jeg havde forventet at sætte ord på den tid, og da min morfar så gik bort, var der ikke lige overskud til at dykke ned i flere følelser.

Han blev bisat i dag, min morfar, og det var smukt og fredfyldt. Vi kan nok ikke undse os at have grædt en smule, men det var mest af alt en god oplevelse. Alle var enige om, at det var tid. Han var mæt af dage.

I morgen skal jeg fejre min søsters kobberbryllup, derefter skal jeg sove omtrent et år, og vender jeg stærkt tilbage. God weekend!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.