Kommentarer (37)

 • Selvfølgelig er du ikke alene om at have indre kønslæber, der ikke er dækket af de ydre. Der er intet forkert eller pinligt ved det. Den følelse håber jeg, du en dag vil opnå.
  Måske kan du have gavn af at google kussomat. Det er anonyme billeder af forskellige kvinders køn. Og det er tydeligt, at ingen er ens.

 • Dig med mini-dilleren, du er ikke alene! Jeg holder på, at det gør der nemmere mændene at finde klitoris :D. Alle er forskellige, og tro mig, den eneste som tænker over det, er dig!

 • Kære kvinde med normale kønsorganer. Det chokere mig at du tror det er unormalt at have indre skamlæber der stikker ud. Det er helt normalt ikke at have en Barbie-fisse.

  • ….og til os uden indre skamlæber der stikker ud. Det er også helt normalt og behøver ikke blive kaldt en barbie-fisse.

   • Ja, Line! Hos 55% stikker de indre udenfor de ydre og hos 45% er de indre dækket. Det er dæleme tæt på ligeligt fordelt og INGEN skal skamme sig over hvordan man ser ud eller degraderes til Barbie-fisser.

 • Åh Gud, det er næsten ikke til at bære, at vi ikke ved, HVEM fra Gift ved første blik, der er blevet kærester. GI’ LIDT MERE, tak 🙂

 • Til dig med kønslæberne der er længere end de ydre. Det ER helt normalt – lidt over 50% af kvinder har indre købslæber der stikker ud/er længere end de ydre. Det gælder i øvrigt også for mig selv.
  Mvh en jordemoder

 • Til dig med de lidt lange indre skamlæber; du er ikke alene. ❤ Min mand er fuldstændig ligeglad. Det var/er et meget større problem for mig, end det nogensinde har været for ham. Min ene skamlæbe er endda helt lilla, hvor de andre har normal farve. Igen rører det slet ikke min mand, selvom jeg var så inderligt flov i starten. Own dine skambabber. 😉
  Til dig, der savner din fængslede (eks-)kæreste/mand; jeg sender dig en masse kærlighed. Det må ikke være nemt. ❤

 • Kære dig med hemmeligheden om skamlæber;
  Du er på ingen måde unormal! Som i på INGEN måde
  Hilsen kosmetikeren, som snart runder de tusinde brazilians

 • 1) du er ikke alene
  2) planlagde min begravelse da jeg var 18. Øl og pizza, here we go.
  3) nogle skal jo være bedemand, så hvorfor ikke dig?

 • Til dig med skamlæberne. Du er ikke alene 😊 Jeg var midt i tyverne før en gynækolog sagde til mig midt i en undersøgelse. Er du sød lige at holde dine skamlæber så jeg bedre kan se. De er temmelig store. Før det havde jeg ikke noget kompleks. Det har jeg nu selvom det da er lykkes. Og at score sidenhen og få er par børn. 😊

  • Oh my god, verdens værste gynækolog! Nogle mennesker skal altså ikke være læger…i hvert fald ikke hvis de skal have med levende mennesker at gøre.

 • Hahaha… jeg ‘låner’ også tit ting, når jeg er i byen. Sidst var det et lille juletræ med pynt og et stearinlys 🙂

 • 1: mine skamlæber hænger også udenfor, og selvom jeg kan se på Google osv, at det er helt normalt, så overvejer jeg stadig at bruge 8000kr på at få dem formindsket. Der ER håb 💚

  2: Dig der elsker manden, som ville slå dig ihjel. Jeg kan relatere til det!! Jeg kender savnet. Og ligegyldig hvor meget jeg arbejder med mine faderkomplekser, så forsvinder savnet efter den anden aldrig helt – men for mig er der blevet til at leve med.

  • Inden du gør alvor af dine overvejelse om operation: Der er risiko for arvæv, nedsat følelsomhed og selvfølgelig også “almindelige” komplikationer (som ved enhver anden operation). Din krop, du bestemmer – selvfølgelig – men sagt med ligeså meget kærlighed som alle andre her i kommentarfeltet: Du er fuldstændig almindelig 🙂

 • Hej Miriam
  Har du slettet det indlæg omkring hvorfor du ikke skriver mere spons?
  Hvorfor?
  Det var et interessant indlæg og kommentarspor…
  Vh

 • Jeg læser altid hemmeligheder med min kæreste. Men jeg får altid ham til at læse dem højt. Så kan jeg nemmelig åbne indlægget bagefter. Så tæller det vel som to klik. Jeg synes det er snyd hvis jeg ikke gør det.

 • Haha- Inge Birgitte 😂😂✌🏻
  I feel you. Og jeg kender en del andre mødre som har ønsket lignende. Det er ikke jeres fortjeneste at barnet sover det er ren held …jeg har tre børn efterhånden, to sov aldrig og et altid ..og guess What- jeg var bare mig selv alle gange. Sød, forelsket og rolig. Bliver helt hidsig nu 😡😅

 • Mine hænger også udenfor!! Endda 4 fucking cm. er så flov af dem 🙁 jeg har googlet billeder af store skamlæber, men de fleste er mindre end mine 🙁 det er lige til at græde over…

 • Kære dig med skamlæberne. Du er ikke alene, og du må endelig ikke flove dig. Hos mig er der kun den ene der er længere, men det ku da rage mig en papand :o) Der er aldrig en eneste mand der har nævnt det som noget negativt, og i en alder af 36 har jeg da været sammen med et par stykker. Vi er heldigvis ikke alle ens. Tænk hvor kedeligt det ville være hvis alle dillere også var helt ens :o)

 • Gud, hvor er jeg glad for at læse, at det ikke er helt unormalt med større indre skamlæber.
  Ikke at det nogensinde har generet mig men det er rart at vide at man ikke er alene <3

 • Vil også tilføje ift. kønslæber- du er ikke alene! Og skønne kvinder, kald det nu kønslæber istedet for skamlæber -DER ER INTET AT SKAMME SIG OVER!

 • Du er ikke alene!
  Tjek the.vulva.gallery på insta – lidt fine illustrationer af hvordan man kan se ud

 • Til dig med kanelsnurrerne: Meyer’s har udgivet en kogebog hvor opskriften på deres kanelsnurrer er med i. Så kan du nyde den ægte vare uden at føle dig dømt 😉

 • Til dig med kønslæberne. Jeg har selv ret så store indre kønslæber! Det var altid et kompleks for mig, da jeg var yngre, og gjorde altid at jeg takkede nej til sex, fordi jeg var flov. Da jeg så endelig blev sexuel aktiv fandt jeg ud af, at det virkelig var mig selv, som havde det største problem med det. Har fået enkelte kommentarer fra fyrer, og de har kun været positive. Jeg har også fundet ud af, at jeg elsker sex, og har lovet mig selv, at mine store kønslæber aldrig må afholde mig fra dette igen! For mig er det endda et bonus, at de er mere følsomme. Tjek eventuelt denne tumlbrside ud: http://vaginasofthe-world.tumblr.com/ Der er så mange forskellige typer. ELSK DEM! 🙂

Der er lukket for kommentarer.