Gift ved første blik – Recap 7/9

jpojpo

 • Allan viser Pernille rundt i Sønderborg, mens de snakker potentiel fremtid. Der lader dog til, der stadig mangler en tiltrækning mellem dem, og jeg får lyst til at oversprøjte dem med feromoner, for hold kæft, hvor er de ellers et pissesødt par!
 • Mette og Christian mødes med en af psykologerne. Mette erkender, at hun ikke er fysisk tiltrukket af Christian, og han bliver (forståeligt nok) meget såret. Jeg slukker næsten for programmet, fordi det er så ubehageligt at være vidne til.
 • Nicolas flytter hjem til sig selv igen et par dage. Noooo, hvad sker der? Kan vi ikke sende alle parrene noget chokolade og noget champagne? Det gør i hvert fald altid mig glad og, ahem, kærlig.
 • Martin og Birgitte er stadig lidt on/off, men på nuværende tidspunkt er det dem, jeg har mest tillid til. Mest fordi Martin er fandens fleksibel og virkelig nem at arbejde med.
 • Christian vil bare så gerne finde en at elske, at han næsten egenhændigt giver mig tiltroen til det andet køn tilbage. Jeg er muligvis begyndt at tænke i singleveninder til ham, hvis det nu ikke går med Mette.
 • Allan afslører, at han og Pernille allerede har besluttet sig for at gå hver til sit, når eksperimentet slutter. Det her er et lorteafsnit.
 • Pernille, efter at have overhældt Allan med roser: “Jeg har ikke vundet kærligheden i det her, men jeg har fandme vundet ham.” Okay, det var virkelig sødt sagt. Men jeg er stadig sur.
 • Kan måske alligevel godt forstå, at Camilla har det lidt stramt med Nicolas’ rodevaner. (Se billede.)
 • Nicolas begynder at savne Camilla! Hallelujah! Der er håb!
 • Hallo, Allan og Pernille er enige om alt. Alt! Hvorfor kan de ikke være enige om at blive kærester?!

Jeg vil gerne sige, at jeg stadig har håbet, men det begynder altså at falme lidt… Og næste afsnit ser ikke meget bedre ud. Fuck.

Kommentarer (32)

 • Det begynder at se lidt sort ud, ja.

  Den ene psykolog sagde noget om, at ift. eksperimentet, så gør Pernille og Allan sig en forkert prioritering allerede at aftale, at de efter programmet vil afbryde ægteskabet. For så længe eksperimentet står på, burde de måske hellere ligge deres kræfter i, at prioritere forholdet, med det formål at få det til at blomstre. Hun formulerede det så fint – og jeg er enig. Brug dog de sidste uger på, at give eksperimentet “en skalle” 🙂

  Jeg mindes, at have set Camilla og Nicolas kysse i en intro til programmet? Jeg tror ikke, at vi er nået dertil endnu? Måske jeg tager fejl, men hvis ikke, så går det nok snart fremad for dem 😉
  Det håber jeg 🙂

 • Miriam har du set Christians nye profilbillede på facebook? Altså vi vidste jo godt han var glad for din Ted Moesby sammenligning, men nu har han da virkelig taget den til sig 😀

 • Det er jo crazy så gode Mette og Christian er til at tale om alting, og være søde og assertive, selv når emnet er det ok svære at hun ikke er tiltrukket af ham. Måske han skal trække sig lidt og være lidt mere kostbar – så har kvinder det med at øge interessen. Mig selv inklusive. Tsk tsk!

 • Åh jeg havde det også stramt i maven! Specielt da Mette lægger sig oven på Christian efter samtalen, av av av! Han er dog en vild kæmper, klar til at satse alt på kærligheden! Mange mennesker burde tage ved lære af hans optimisme <3

  Jeg kan ikke blive klog på Allan og Pernille! For hvis hun har vundet ham, er det så ikke også, fordi der ER et eller andet? Ihhh og Arrgh! Be om at se sidste afsnit NU!

  Jeg elsker dine recaps, tak for dem 🙂

  • Jeg synes også, Christian burde ses som et forbillede. Bliver virkelig irriteret over, hvor mange der vil have ham til at ændre opførsel til en “rigtig” mand. Mega-bulsshit. Der er ikke noget, der hedder en forkert mand.

 • Håber altså stædigt på Allan og Pernille, de er bare et godt par.. De andre tror jeg nok desværre ikke rigtig på længere.. .

 • Jeg kan ikke helt sætte mig ind i Mettes sted i forhold til, at hun siger, at hun ikke føler sig tiltrukket af ham, men hvordan kan hun så være okay at ligge ovenpå ham og kysse ham? Det tolker jeg lidt som forvirrende signaler, og det ved jeg ikke, hvordan jeg ville håndtere, hvis jeg var Christian. Men det er måske bare mig…
  Jeg tror dog på, at Nicolas og Camilla bliver sammen som det eneste par. 😀

  • Jeg tænker, hun vil prøve at gøre kærtegn mere naturlige at udføre. Lidt på sådan en fake it till you make it-måde. Men jeg kan også sagtens forstå, det ikke er det fedeste for Christian og at det forvirrer ham.

 • Trods eksperimentets vilkår var jeg alligevel lidt rystet over at høre psykologen sige til Mette, at hun skulle ignorere følelsen af manglende tiltrækning. For den følelse var forkert.

  Er klar over, at eksperimentets vilkår er at give det tid og se, om tingene kan udvikle sig i et arrangeret ægteskab, men…

  Mette kommer aldrig til at kigge sultent på Christian som en hungrende huntiger. Og Christian længes efter netop dét begær.

  De fleste forhold ender i den beige zone, hvor de to befinder sig, men udgangspunktet skal gerne være netop dét, som Mette ikke kan levere.

  Selvom Christian med egne ord hverken har grimme tatoveringer og ellers er pæn og normal. Hvorfor man har lyst til én mand og ikke en anden er jo bare menneskeligt og helt naturligt.

  • Det er ikke rigtigt. Personligt har jeg oplevet ikke at være spor fysisk tiltrukket af en mand, hvis selskab jeg ellers nød. Indtil jeg pludselig blev forelsket i ham. Så var han den mest sexede i verden. Skal ikke kunne sige om det lykkes her, men tiltrækning kan godt opstå hen ad vejen.

  • Er på ingen måde enig.
   Man blir forelsket i den man kysser på… der sker en kemisk reaktion i hjernen.
   Det er at lukke døren på forhånd og det er sikkert sådan mange damer screener fyrer af på forhånd og derfor aldrig finder mr Perfect.
   Hvis man ser den amerikanske version med Jamie and Doug er det lige præcis det der er pointen med programmet der sker: trods hun nærmest tuder under hele brylluppet og er ved at udvandre, fordi hun synes han er grim og nærmest frastødende fysisk (groft sagt; han er ikke den kønneste og hun er ret smuk). MEN hun giver ham sgu en chance og de falder madly in love. Deres eget frivillige bryllup som man kan se et års tid (mener jeg) er SÅ fint, og hun siger hun skammer sig over at hun var ved at give op på forhånd bare pga hans ansigt/hendes umiddelbare følelse (han har nogle knopper i ansigtet og han er meget pænere ved bryllup nr 2, da han sikkert har fået lidt stiltips).
   Nå det blev langt, men kæææft det er så god en lektion i at man SKAL sænke paraderne, hvis man skal møde den anden person ægte.
   At programmets deltagere er helt overraskede over, at de burde have prioriteret at holde 4 ugers ferie/orlov forstår jeg simpelthen ikke. Det er lidt som om bryllupsrejsen var det eneste commitment undt. for Camilla/Nicolas og Mette/Christian. Jeg er sikker på Christian nok skal drukne i henvendelser fra damer for han er da umiddelbart perfect husband/daddy material – og også Nicolas, hvis man er lidt mere loose m indretning osv.

 • Jeg er ærligt talt pisseirriteret over at man allerede før eksperimentet er slut har besluttet at give op. At man heller ikke inden programmets start har gjort sig tanker om at tage fri fra arbejde, så man rent faktisk kan bo sammen under eksperimentet er mig også en gåde. Det er jo præmissen for at være med i programmet og kan man ikke det, burde man jo ikke være med. Hepper på alle parrene, men tror helt ærligt ikke helt på nogen af dem.

  • Trine, eksperimentet dikterer faktisk det modsatte af, at man skal tage fri fra arbejde. Idéen er, at man skal finde en hverdag sammen, og det er svært, hvis man holder fri og dermed essentielt ferie sammen. Eksperterne opfordrer netop til, at man ikke tager fri fra arbejde.

  • Jette, jeg må tilslutte mig de to andre. Forelskelse og begær kan sagtens opstå senere hen i et forløb. Jeg tror, de fleste af os har prøvet at udvikle følelser for en ven lige pludseligt.

 • Jeg har helt fra starten troet fuldt og fast på Allan og Pernille. Det gør SÅ ondt på mig, at de dropper eksperimentet præmisser. Hvorfor kan alle andre end dem se, hvor gode de er sammen? Når det er sagt, så irriterer det mig lidt, at de melder sig til eksperimentet uden at give sig 100 %.

  Mette og Christian: Av. Men hatten er for Christian, der er super sej og super charmerende og ret meget virker til at være den perfekte kæreste. Jeg håber, Mette får øjnene op for det, før det er for sent.

  Jeg tror (håber!), at Nicolas og Camilla overrasker positivt.

  • Jeg tror, det er nemt at sige, når man ikke selv sidder i det. Altså det der med at give 100%. Jeg synes faktisk, de forsøger virkelig ihærdigt i denne sæson.

 • Hvorfor mon Camilla og Nicolas som de eneste ikke havde en samtale med parterapeuten? Eller overså jeg noget?

 • Det var et FORFÆRDELIGT afsnit. Men jeg grinte HØJT, da man så preview på næste uges afsnit. Noget Nicolas sagde til Camilla. Men jeg kan ikke huske, hvad det var, og jeg vil gerne glæde mig en lille smule?!

 • Jeg hepper virkelig på alle parrene. Jeg synes det er så vanvittigt modigt at stille op til det program.

  Allan og Pernille. Hold nu k*** hvor jeg synes de er skønne! Jeg var fandme lige ved at falde ned af sofaen, da han sagde de skulle skilles. Øv med øv på. Jeg håber stadig virkelig på dem. De virker så gode sammen. Er vild med, at de begge er så rolige og har så meget respekt for hinanden.

  Jeg er virkelig spændt på næste uge. Hvorfor skal der gå en hel uge. Altså!

Der er lukket for kommentarer.