Kommentarer (9)

 • Dig med den nederen pædagog-kollega. Det synes jeg virkelig virkelig du skal gå til jeres leder med! Det skaber jo et enormt dårligt arbejdsmiljø og en dårlig stemning, og kommunikation er da så vigtigt i jeres job. Jeg ville i hvert fald være meget ked af at aflevere mit barn i en vuggesstue med sådan en pædagog (og det kan man jo ikke vide som forælder).

 • Den med chefen og den kæmpe skid! Hooooold nu kæft jeg var flad af grin!! Det er fandme sjovt! 😂😂😂
  Den første kan jeg levede sætte mig ind i. Jeg flytte kontor fra den ene side af gangen til den anden. Dvs jeg satte mig på det tomme skrivebord der stod der i forvejen. Min ene kollega talte ikke til mig i 1 1/2 måned 🙄 nu skal vi have bygget om og have helt ny kontorbygning… frygter det så meget. Jep. Jeg er offentlig ansat 😑

  • Jeg kan melde ude fra det private arbejdsliv at der kan kontorplads-fnidderet være lige så intenst!!

 • ÅH! Kontor-gate. Jeg er også offentlig ansat og sikke et ramaskrig der kan være over kontorer. Gab! Vi har også to som har gået i kollega-parterapi i 8 (!) sessioner fordi de ikke kunne enes på arbejdspladsen. Dog ikke pga. kontorer. Men come on.. det hjalp alligevel ikke! 🙂

 • Puuh. Så håber jeg sgu julen varer lige til påske – ellers er det godt nok det sørgeligste madpakke marathon ever.
  Jeg har kollegaer der på 8 timer spiser en banan. Og er sådan “jeg spiser ikke på arbejde”-freaky. Også selvom vi arbejder indenfor sundhedsvæsnet og max sidder ned 1-1,5 time. Man skulle da tro, man blev sulten, og da jeg så spurgte en af dem var svaret “nårh jojo, men det er et princip”.
  Altså så er jeg bare slet ikke med; men de får den hvertfald for sig selv. .

  – A

 • Så kun ryger må holde pause? Eller kun ryger må få “frisk” luft…. hvad er det dog for en lorte chef… det da komplet ligegyldigt om folk drikker kaffe, checker fb, læser blogs, ryger eller laver sprallemænd i deres pause.

  Og hvad har andres fridag/hjemme arbejds dag at gøre med hvornår folk må fejre deres fødselsdag………

Der er lukket for kommentarer.